4 måneder, 22 dage siden

snart weekend

back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
2 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
2 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
4 år siden
The same old storie
Julia Stampe
4 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
9 år siden
Hej dagbog, - så var jeg til møde i går. Folk skulle fortælle hvem de er og hvad de laver og har af problemer.. alle sagde at de var IT vejledere...det er jeg ikke, så jeg sagde det som det er.. jeg er Kenny, Jeg laver bare tingene når de går i stykker. Så kom hende den nye IT vejleder fra min skole..da vi var gået igennem runden..så måtte vi til det igen..hun sagde så, at hun var IT vejleder, men at hun ikke havde nogen problemer..for hun havde Kenny. så da det kom til de andre igen..blev mit navn nævnt konstant..at de også havde deres kenny, på deres skole...

sagen er den, at jeg er ligeglad med titler.. Jeg er ikke noget på den måde..men folk siger, at uden mig..ville hjulene gå i stå. Som du ved, har jeg altid følt mig som en Faker! - Jeg føler ikke jeg ved noget som helst næsten, kun lige nok til at kunne løse deres problemer..de ser det som mere end det er..men det er nok fordi de ikke ved, hvor stor IT kassen er..eller i hvert fald ser jeg nok en større kasse end de gør..

Jeg tror den samme kvinde, har sendt en like til mig, som også skrev til mig et andet sted. Jeg har bare ingen interesse i hende. Kvinder er bare ikke det værd. Det har totalt ændret magt forholdet. Jeg så en video på, hvorfor mange kvinder går efter bad boys.. og jeg har det lidt sådan, at jeg synes det er fedt, at de er frie til at gøre som de vil..fedt, at kvinderne har fået retten til at forblive singler resten af livet. cos the juice aint worth the squize.

heh, der var en af de nye læreinder, der mente at det var en god dag, at tage til stranden på..så sagde jeg, at jeg var gamer, og var på vej hjem fra at game..det mente hun var kedelig..jeg gad ikke bruge 5 minutter på hende..for mig er stranden kedelig, - for mig er naturen kedelig. sagen er bare den, at jeg er total ligeglad med hvad hun mener..hun har ikke engang viden nok, til at kunne snakke med om, hvad gaming er..

og grunden til at blive på dating er, at lade andre vide, at de ikke er det værd, - at de tit ikke har din ryg..i hvert fald i min alder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget snart weekend er publiceret 02/09-2021 21:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.