Fra morgen til nu

back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
10 dage siden
Hej dagbog, - Da jeg gik ud af døren her til morgen, var der en mor der gik forbi med hendes barn.. jeg tænkte, ååh nej.. nu gør de sikkert i vejen, når jeg skal køre..men nej, de gik ned af trapperne og ned til bilen. Pedellen begyndte at råbe til dem, der var vist en der havde rørt lidt af det grønne ukrudt, også råber han op, hvis han ser det..og du kan tro mig, han kigger efter det. Jester begyndte at koge i mig, - jeg måtte overbevise ham om, at vi havde travlt og ikke havde tid til at konfrontere ham... Jester ville så gerne ha råbt ned til kvinden, at hun ikke skulle tage sig af ham, - at pedellen har en lille micro penis, og derfor har brug for at lade som om, at han betyder noget et sted! nu han endelig har lidt magt... Det er ham jeg aldrig hilser på, selv om han råber efter mig og andre.. med sit godmorgen. Han råbte engang efter min mor, har hun fortalt mig engang.. og jeg har aldrig tilgivet ham! min mor kom også til at træde på en kant af det grønne ukrudt..Ja, - de har plantet alt muligt ukrudt, i stedet for hæk.. så de kan være så dovne og ikke ha den at klippe.

På arbejdet gik jeg i gang med at se på eksamens printerne.. De ville umiddelbart ikke køre, - men så kom de i gang..Jeg satte min hjælper til at finde den anden frem i gym 9 og sætte den op, imens jeg kiggede på gym 7's eksamens printer.

Så kom den nye printer, - og der måtte jeg så hjælpe fragtmanden med at få den på plads. Min leder kom også, og snakkede med mig om det interne, - hun har brug for mig, så hun har en at sparre med.. og ikke blive skør over folks dumheder. Så hun kommer tit, og kalder også mig op.. bare for at snakke om det hele, og hvad der foregår.. så hun kan komme af med det..

Så kom der en lærer der havde brug for hjælp, - hun var stresset, og ked af det..jeg prøvede at berolige hende med, at det nok skulle gå, - hun sagde at hun følte sig dum.. så jeg sagde, at jeg havde oplevet en der var dum i weekenden, og fortalte hende historien.. og sluttede med, at hun ikke var dum, hun kom fordi hun manglede viden.. den dumme kom, fordi vedkommende troede vedkommende havde viden.. men ikke vidste noget. Hun kneb en tåre, - og sagde at jeg var sød. Jester var ved at brække sig..Jeg sagde det som det var, - at jeg var der, så man kunne komme og få hjælp.

Både mine forældre og min hjælper snakkede kort om hende der var blevet bortført og nu fundet. Min far mente dødsstraf, - det mener jeg ikke.. det er en alt for mild straf. Jeg tænker samtidig, at vi nu igen skal høre om incels og hvordan nogle mænd har lyster.. og fordi jeg er kritisk overfor kvinder, og mener at det er mænd der om nogen bliver set ned på i samfundet, så vil jeg altid blive set som en sådan.. Men, Jeg er nået til den erkendelse for længe siden, at jeg ikke har brug for kvinder til noget som helst. Hvilket en incel har.. - Jeg har endnu ikke mødt en kvinde, der ikke var røv elendig på den front. Da jeg var ung, var det mytisk...men så prøvede jeg det som sagt.. så var det "meh" jeg gider ikke lave alt det arbejde for NADA! så hvis en siger, at jeg aldrig vil få sex ved at være kritisk.. så vil jeg spørge, om der er andet kedeligt arbejde jeg også kan undgå? for det lyder som Win Win!
også slipper jeg for at sige, "nej da, det er ikke dig der er dårlig, - der er bare mig..." Jo det er dig!

Mere tid til mig! :) heh, eller dengang jeg tænkte på hvor meget guld jeg kunne ha lavet i world of warcraft, hvis jeg ikke havde været sammen med hende... Jeg har taget mig sammen, og taget konsekvensen af det.. Imens hygger jeg mig stadig med, engang imellem at gå på det dating sted, for at se de der forside beskeder.. hvor kvinde efter kvinde beklager sig, at deres postkasser er tomme..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra morgen til nu er publiceret 18/04-2023 18:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.