9 måneder, 29 dage siden

Mærket

Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Det har taget nogle dage at samle kræfterne efter børnebørn og Blåvand. Det er meget typisk når jeg er inde i en periode som nu. Jeg bliver hurtigere træt. I morgen skal jeg hente den ældste af børnebørnene i børnehaven. Forældrene er lidt presset, da min svigerdatter skal til begravelse på Fyn. Har en følelse af hun har det lidt stramt med mig. Hvorfor ved jeg ikke, men jeg lader det bare passere.
Jeg er i gang med at registre tøj med mærke, størrelse og brystmål. Indtil videre har jeg samlet 50 stk. som jeg skal have solgt. Inden salg skal jeg have taget billeder af det, som skal hænges op på en gine jeg har. Det er noget af et arbejde, men bare jeg kan få penge hjem, så er det fint. Det jeg ikke får solgt, regner jeg med at donere til refugiet. Skal snart derned med nogle herrer t -shirt jeg har fået gratis. Ved godt at de ting man får på den Facebook side, er til eget brug. Claus har taget det han kunne bruge og André har også fået, så det kan jeg ikke se noget forkert i. Talte med personalet en dag, og de vil gerne overtage det med kyshånd.
Fik den ide at invitere et hold af vores naboer til spisning i søndags. Før jeg fik overbevist Claus, var der 2,5 time til de skulle komme. Puha så havde vi travlt. Claus kørte i SuperBrugsen - hvor jeg havde sagt ja tak til et tilbud på oksemørbrad. Alt imens han kørte for at hente dem, gik jeg i gang med at rode lidt op, støvsuge og dække bord! Vel hjemme gik vi i gang med 3-retters menu.
Forret: Tunmuse med bund af salat, tomat, agurk og citronskive.
Hovedret: Oksemørbrad med ærter, perleløg, blomkål, kartofler og champignonsovs.
Dessert: Bagte blommer med nødder og fløde til.
Kl. var ca. 00.30 før de drog den lange vej hjem. Vågnede dagen derpå kl. 07.30 og synes ikke jeg var frisk til at stå op, så den blev 11.30 før jeg fandt ud af sengen. Kl. 15.00 fik jeg min sædvandelige tur på sofaen dagen derpå, når jeg har fået noget af drikke. Det resulterede i at jeg sov til kl. 17.30. Det betød selvfølgelig at jeg ikke fik sovet ret meget sidste nat. Skulle i dag tidlig op, da der kom en der skulle hente noget jeg havde til salg. Kort derefter smuttede jeg på sofaen og sov til kl. 12.20. Kom umiddelbart efter til at se på kalenderen, at jeg skulle være ved negledamen kl. 12.00. Måtte brødebetynget skrive og undskylde. Fik en ny tid på søndag.
Claus har netop erklæret fyraften. Skoleferien som jeg plejer at kalde 7 ugers helvede. Der er en markant nedgang i disse uger. Selvfølgelig skal jeg ikke klage, da Corona var 2 år af disse.
I morgen skal jeg ind på sygehuset og have lavet pandekage (mammografi). Jeg er jo kommet i "den alder" hvor jeg bliver indkaldt hver andet år. Det er også fint nok. Da vi i tidernes morgen havde befordringen til sygehuse, havde jeg mange der skulle have stråler for brystkræft. Man skal endelig huske at lytte til ens krop og handle derefter. Hellere en undersøgelse for meget end for lidt.
Min lille næsten 2 meter høje mand, har netop lavet kaffe, så jeg vil tilslutte mig hans selskab.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mærket er publiceret 04/07-2023 15:55 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.