Hvad jeg kan berette :-)

Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
8 timer, 39 minutter siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Det har været en dag på godt og ondt. Jeg stod op i morges og blev glædeligt overrasket over, at min mand havde snuppet opvasken, som jeg lod stå i aftes. Jeg kunne så nyde mit morgenbad, drikke kaffen i ro og fred og blive færdig til at tage af sted på arbejde. Som jeg nærmede byen, blev trafikken mere og mere kaotisk og der var – som enhver anden morgen - lange køer ved alle indfaldsveje. Der bliver da heller ikke mindre kø af, at toget kommer fra både nord og syd og jernbanebommerne går ned et par gange, fire steder på vej ind mod byen. Min arbejdsplads ligger ved siden af handelsskolen. Det er lidt af et mareridt, at komme kørende på denne vej, samtidig med at hundredvis af handelsskoleelever kommer gående fra togtrinbrættet – i en lang række over fodgængeroverfeltet, uden at nogen af dem kigger sig for eller nogen standser. Nåh, jeg når da også på arbejde til tiden - og Herre Gud – det med handelsskoleeleverne er jo ingen ny fænomen. Sådan har det været i årevis.

Arbejdet gik godt. De fire timer går ubeskriveligt hurtige og inden jeg ser mig om, kan jeg køre hjem igen. I dag tog jeg to damer med i terapien, hvor de – hver især – fik et par pinde med strikke tøj. Da de havde fået deres kaffe og lidt frugt, gad de ikke være der mere og vi trissede hjemad igen. Jeg har fået til opgave at passe vore blomster – jeg, der aldrig har været nogen ørn til det, at passe blomster. Sagt i al beskedenhed men med en underlagt stolthed, har vore blomster ikke stået mere frodige og de er sågar begyndt at blomstre.

I eftermiddag var jeg til bisættelse hos nabomanden. Det var en smuk tale, som præsten holdt og nogle gode salmer, som familien havde valgt at synge. Ikke for sørgmodige, men salmer som sagde noget om det at miste. Højtideligheden sluttede ved kirken - en lille pæn landsbykirke i marsklandets omgivelser. Jeg havde købt blomster at lægge ud til vejen, for vi regnede med at båren kom her gennem landsbyen, men det gjorde den ikke alligevel. Så fik jeg en buket blomster til stuen i stedet.

Senere på dagen kørte jeg en tur ind til byen. Jeg skulle på biblioteket og aflevere en bog – sidste frist for at undgå en bøde. Derfra i et babycenter og købe dåbsgave til vor lille fætter, som vi skal til barnedåb hos på søndag. Jeg købte et par små, blå, seje bukser, hvor det nederste af benene kan lynes af, så de også kan bruges som shorts og dertil købte jeg en sød lille drengeskjorte i blå tern. Begge dele i størrelse halvt år, så det er småt. Til hans storesøster på 2 år fandt jeg et par flerfarvede, stribede strømpebukser

Hjem og lave mad – kylling med kartoffelskiver og salat – og derefter har jeg tegnet mønstre og fået klippet til tunika og slåombluse, som er meningen, skal være færdigsyet, så jeg kan få det på, på søndag. Jeg blev færdig med mit klippen og så faldt jeg over computeren, loggede ind på Fyldepennen. Jeg spillede Mahjong, som bare ikke kunne gå op i aften.

Så er det sengetid. Godnat og sov godt.

Godnatknus fra Nellemor :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad jeg kan berette :-) er publiceret 11/03-2004 22:29 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.