Min hidtil kedeligste dagbog.

Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
I eftermiddag skrev jeg en dagbog, men den nåede at forsvinde ud i den blå luft, inden jeg fik den derhen, hvor jeg ville have den. Jeg prøver igen. Jeg har lige fået en lille slapper på sofaen, mens jeg så et eller andet i fjernsynet. Jeg blev vækket ved, at telefonen ringede. Det var min veninde Jette. De er ved at bygge deres drømmebolig i træ og er nu så langt, at vi er blevet inviteret til rejsegilde på lørdag. Jeg har for lang tid siden bedt Carlo om, at finde et cykelhjul uden ege til mig, så jeg kan få bundet en krans til deres nybyggeri. Nu er det ved at være højaktuel og han har lovet at gøre noget ved sagen. Det er så heldigt, at en´ af naboerne har en kæmpe buskbom stående, så når jeg spørger pænt, er jeg sikker på, at jeg gerne må klippe i den og så er det en smal sag at binde en krans til rejsegildet.

Denne weekend gik også med bygang fredag og lørdag og dovnedag i går, hvor jeg var en del på Fyldepennen. Hmm. Det afstedkom et lidt dumt brev, som jeg godt ville have været foruden, men sådan skulle det ikke være. Det er en hel anden historie, så den lader jeg ligge ukommenteret. Ja, og ellers kørte Carlo og jeg Anne og to skolekammerater til efterskolen. Vi tilbagelagde ca. 150 km i silende regnvejr, så jeg var glad for at have selskab i bilen på hjemvejen også. Jeg præsterede at gå tidligt i seng – sådan ved 22-tiden, sov næsten med det samme og vågnede igen ved totiden. Jeg lå og rodede rundt og kunne bare ikke sove, så jeg læste i en bog, der skal afleveres på biblioteket senest onsdag. Bogen var både god og læseværdig, så jeg måtte simpelthen sluge den i to hug – i nat og resten i eftermiddags. Jeg har i dag betalt to bøder ved for sent aflevering af bøger, så jeg vil bare ikke at have en tredje bøde.

Det betyder at jeg er lidt mat i sokkerne nu og kan vist også snart finde til ro i aften. Jeg vil dog se, om jeg ikke kan få bare lidt af det bjerg af vasketøj, som jeg har liggende, lagt sammen og få lagt på plads, inden jeg lægger mig. Det gør mig frustreret og træt af det, når tingene hober sig op. Hvor pokker kommer alt det vasketøj fra og ikke mindst den enorme kurv med tøj, der venter på at blive strøget. Nå, jeg har nok prioriteret min bog frem for vasketøjet i eftermiddags. Det er jo kun mig selv, der dunker mig oveni hovedet over det og for pokker - det ligger jo ikke i vejen, der hvor det ligger.

Jeg kunne blive ved at samme skuffe, men det er for trættende at skrive om. I stedet vil jeg blot takke af for i aften. Jeg tager imod kommentarer til min dagbog med kyshånd. Det er nu hyggeligt, når der er et brev i postkassen, hvad det så end er. Jeg mener, så er jeg da ikke hel ligegyldig og håbløs. Vel, du som skrev til mig i går.

Jeg vil ønske jer en god nat og sov godt. Det håber jeg, at jeg kan i nat.

Det var dog en kedelig dagbog, jeg fik skrevet. GAAAAAB….

Hyggehejsa fra en søvnig Nellemor…..zzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min hidtil kedeligste dagbog. er publiceret 30/08-2004 21:02 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.