Fyldepennetræf i november.

Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Tirsdag aften, da jeg læste debatten, kom jeg i tanke om det og i aftes, da jeg loggede ind på Fyldepennen blev jeg igen mindet på det. Jeg har svaret på debatten og ved, at nu må jeg lægge hovedet godt i blød for at finde på noget. Pyh – og så midt i november, hvor vi jo ikke kan sidde ude på græsplænen og grille. Det kunne vi jo for så vidt godt, men det vil vist blive for koldt.

Ja, I har nok gættet, hvad det er, jeg har på tapetet. Nemlig….. Fyldepennetræf den 13. og 14. november her hos mig i Ribe. Jeg skal nok finde på noget sjovt eller hmm…. Jeg skal nok gøre mit til, at det bliver hyggeligt. Det fælles mål må jo være, at vi mødes og har nogle rare og hyggelige timer sammen.
Antageligt vil vi køre ind til Danmarks ældste by Ribe og vandre rundt i de gamle gader og måske gå en lang tur langs åen ud forbi Ribelund, som ligger i de skønneste områder. Angående sovepladser er det nok begrænset, hvor meget jeg kan tilbyde – vi bor i et lille hus – men lagvis, så kan der selvfølgelig sove mange. Spøg til side, men selvfølgelig ….. hvis I ikke er kræsne skal vi nok finde en soveplads til jer, men det kan ikke blive på eget værelse. Ellers er der jo et vandrehjem inde i Ribe og der er måske mulighed for at leje en ferielejlighed ikke ret langt herfra. Et endeligt program kommer snarest på Fyldepennen, hvor interesserede kan tilmelde sig.

Efterhånden som jeg sidder og skriver denne dagbog, begynder jeg at glæde mig til at se jer til Fyldepennetræf. Jeg vil også med lyst og energi få noget arrangeret. Min mand driller lidt og siger, at jeg godt kan holde ham udenfor – jeg kunne bare have ventet til sommer. Jeg ved, at han slet ikke kan lade være med at træde til og give en hjælpende hånd. Desuden er der jo også nogle her fra Pennen, som har tilbudt deres hjælp. Det skal nok gå alt sammen. Sidste bulletin – Carlo støtter mig 100 % i foretagende og vil gerne hjælpe. Om Sofie Møller kommer, er jeg ikke sikker på. Måske får vi bekendtskab med en anden småskør figur, hvis der ellers er nogen, der kender sådan en´. Ellers kender jeg Sofies gode veninde Evelyn Breutenschwein, som gerne kommer og laver lidt røg, hvis hun ellers er hjemme.

Om lidt kommer hendes ”mor” hen til mig. Vi skal først have en kop kaffe og et rundstykke og snakke. Derefter skal vi have lavet manuskript til på lørdag, hvor vi skal optræde til en 50 års fødselsdag. Fødselaren er meget energisk og kreativ, så der er stof nok at tage af. Samtidig må det godt blive gennemsyret med nogle morsomme vits (det bliver squ godt). Vi skal optræde sidst på dagen efter rejsegildet hos vore venner, så bunden er lagt hos mig til sjov i gaden, når vi skal på ”de skrå brædder” (skal forstås sådan, at det stadig er sober og ikke vulgær eller pinligt på nogen som helst måder).

Ja – og så skal jeg have plukket grene til min krans. Jeg var inde i blomstercenteret i går og købe røde og hvide bånd til kransen. Ekspedienten, som for øvrigt har undervist mig i blomsterbinding, foreslog mig, at jeg kunne tage blandede grene og evt. også grene med røde bær på. Der har jeg en rødtjørn (det bliver vist med handsker). Jeg glæder mig til at binde kransen og jeg glæder mig til, at vi skal overrække den.

Jeg smutter igen. Her hos mig er solen stået op og stråler ind ad vinduet. Det er da til at blive i godt humør af. Jeg vil ønske jer en rigtig god dag.

Hyggehejsa fra Sofies ”mor” Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyldepennetræf i november. er publiceret 02/09-2004 07:28 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.