19 år siden

En af de dage

Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 9 dage siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Det er i dag en af de dage hvor tvivlen flyder ind over mig , og det smertene sår han har skabt i mit hjerte , bare bløder og gør så ondt !
Har nu i flere timer sat her med et stykke parpir , ventede på en forløsning i ord , for den smerte hans utroskab har brænde mærket mig med .Ingen ting sker , alt står stille , som mit følelses liv . jeg kikker ud af vinduet , som er dækket af regn , og verden uden for bliver så utydelig , som svaren i mit hjerte .Hvorfor er det jeg græder , fordi min kærlighed til ham døde , da han flåede mit hjerte ud af mit brydst og knuste det? .eller fordi jeg ønsker ham , ønsker at holde om ham til den dag mit liv ebber ud ?. Jeg ved ikke længer , jeg slås på to sider , jeg vil så inderlig gerne tilgiv , men kan ikke tilgive og glemme ..fanden tag ham , for jeg vil jo mærke livet igen og jeg vil elske igen og blive elsket igen , men tør jeg blive det af ham ? selv om han græder , og tigger om tilgivelse , sender mig buketter af smukke røde roser???
Mit hjerte skriger "NEJ NEJ DU MÅ SLIPPE HAM!!"
men tanken om at miste ham i mit liv og tanken om at miste et mennesker der også på så mange andre punkter er et godt menneske , kan jeg næsten ikke bære , og tvivlen er så ødelæggene..og ligger sig om mig som en kvælene hånd .
Nu har jeg i 5 mrd prøvede at finde svaret , på hvad jeg skal , og jeg har hørt hans ord om tro skab , kærlighed , og lyttet til ham fortælle om hvor meget han fortryder det skete .
Hvorfor så lige i dag , min verden falder sammen ? Er dagen i dag , den dag , hvor sandheden bliver set i øjnen og forstået , og erkendt ?
Ja dagen i dag er skæbnens dag , hvor erkendelsen har set sit lys , og tiden er inde til at slippe fortiden og hele mine sår .
Dagen i dag er dagen hvor jeg atter har mærket at kærligheden stadig eksister , at et andet menneske kan elske mig , vil elske mig , og lade mig elske tilbage uden smerte .dagen i dag har fået vinger og fyldt med bobblene glæde , længsel og inderlig varm , og ja regnen slår mod min rude , men den vasker også mit sårede hjerte rent og hjælper at hele mig ,og efterårets smukke farver , skaber en smuk og inderlig musaik i mit bryst forenet med den kærlighed jeg ved er der ude der som en smuk sommer fugel kan flagret ind i mit liv .
jeg ved han er der ude et eller andet sted Ham der kan gribe mig om hjertet , ham der kan varme mig i sine inderlige varme arme , ham der smelter mig med et smil ..jeg ved han er der ..ham der vil beskytte mig mod verden ..tøre mine tåre bort ..og ham der vil elske mig og lade mig elske ham tilbage .
En engel kom til mig i nat og fortalte mig nogle vise orde, jeg ikke først forstod , men nu ..lige nu i nuet får jeg indsigten og forståelsen , og den står lys leven for mig .
Sandheden er svær at finde selv om den står lige foran os , men vi kan eller vil ikke altid se den i øjnen . Men vi ved at ser vi sandhedene i øjnen finder vi svarene , og vi finder atter mulighederne og livets lys og kan atter vandre vider ud af den vej der ligger for os alle .
Ja nu har jeg set sandheden i øjnen , mit hjertes skår kan ikke klinkes , af den hånd der knuste det , men mit hjerte kan tilgive og håbe at vi begge har lært noget . I mit liv er tilgivelse det smukkeste .Og i dag er det en af de dage hvor jeg tilgiver ham , og slipper ham . For atter at mæke livet og tage imod den kæelighed en anden kan skænke mig .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En af de dage er publiceret 21/10-2004 11:12 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.