19 år siden

Nytårs helvede

Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Så fik jeg sgu fat i min røde nøgle. Peter gav mig den allerede da jeg vi mødtes i toget. Overvejede et kort sekund at stige af. Men hvad fanden skulle jeg sige?!
Inden jeg fik min hjerne til finde på noget passende, var toget fortsat mod Farum.

Vi kom til hans lejlighed (CRAP) Han havde løjet den større end den var. Og det hele flød. Jeg havde aldrig kunne ha´ham som kæreste - heller ikke selvom han havde været mere normal.
På væggen hang der billeder af ham selv - på cykel. De hang skævt, og sømmet bag billederne var ikke slået langt nok ind i væggen - så de strittede en halv meter ud (Hallo, du er FYR du brude sgu da kunne slå et søm i væggen)
Der stod hele 3 cykler i lejligheden, med 21 gear på! Og der lå cykeltrøjer over det hele. OG cykelhjelme. Det var virkelig et besøg i cykelland.

Middagen stod på paste & kødsovs med bacon der ikke var blevet steget ordentligt. (Ik fordi jeg kan tillade mig at genere det.. Jeg er en skod kok)
Samtalen gik på...; CYKLING.
Og seriøst..spørg mig om noget ang cykelløb og jeg kan svare! Jeg ved alt nu!
På et tidspunkt skulle han illustere hvordan et løb forgik i bjergende i Frankring - og bruge noget chokolade som cykelryttere. Dem fik han mast godt flade, når han skulle vise hvor vildt et styrt kunne være. Bagefter spurgte han - helt seriøst: Vil du have et stykke chokolade? (Hmm, lad mig tænke engang.. Fladmast chokolade der har ligget i dine klamme hænder det sidste kvarter? DON`T THINK SO.

Men faktisk..snakkede vi ret godt sammen den aften.
Kunne ikke lade ham blive trådt sådan på af en pige en anden gang. Jeg mener; Han skal sgu ik finde sig i det. Så jeg sagde at jeg virkelig syntes han havde fundet på en hævn til mig. (Så ber jeg vidst også selv om det)
Til det svarede han:" Det er 3. gang det sker. Og min sidste kæreste stak af med min bedste ven."
OKAY! Og du sidder bare passivt og ser til?? Jeg fatter det fandme ik.
Delte ud af mine hævnaktioner, og han sagde at han var glad for det ikke var ham der havde fucked med mig. (Ja pas på.. Det er ikke for sjov jeg går under navnet "The black widow"!)

Jeg bliver så gal på andres vegne, når folk bare bruger sig selv som dørmåtte.

Bagefter delte han ud af alle sine uheldige historier. Jeg var smadret af grin. Så meget af tårende begyndte at piple. Han er nok verdens mest uheldige fyr. Mest af det selvforskyldt - men det var måske en del af det sjove.

Da jeg gik hjem, havde jeg helt ondt i maven. Og jeg er VILD med folk der får mig til at grine. Ikke at jeg på nogen måde overvejer Rikke-Peter Pedal situationen, men han er ikke så håbløs et tilfælde som først antaget.
Hans venner vil vidst heller ikke smadre mig mere. Men jeg spillede også lidt smart, og sagde at det kunne da godt være de ville smadre mig - men så skulle der nok komme nogle og ommøblere deres tænder bagefter. Ved ikke om nogle af mine badguy´s venner VILLE gøre det - men jeg skulle jo lige redde min røv.

Har været sammen med Josie hele aftenen i dag. For at plænligge Nytårsaften. Jeg HADER det helvede. Det skal altid være så stort og perfekt - og ender alligevel aldrig med at blive det.
Man vil gerne se alle de folk man holder af, men når der er opdeling af klikkerne og al for mange med kærester - ender det hele altid i hat og briller.

I år følger jeg bare med strømmen. Er lige glad om jeg kommer hjem kl 2 eller kl 10 næste morgen. Lige glad om jeg ikke får et Nytårsknald, eller om jeg tager hjem alene. Fuldstændig lige glad - bare jeg snart slipper for at høre på mere Nytårsævl...

NB: Okay, jeg håber måske alligevel der er bare en´sød fyr man kan kysse lidt på. Jeg har ik været single Nytårsaften i 3 år - og det er da en aften man helst skal score...Bare lidt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nytårs helvede er publiceret 24/11-2004 22:27 af Anastasia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.