19 år siden

De resterende tanker

Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
*suk* så er det gjort. Der er stadig lidt tilbageværende tanker fra hende. Hvad har jeg mistet? Hvad har jeg vundet? Hvad skal jeg nu bekymre mig om? Hvordan skal min plan for fremtiden være?
Disse spørgsmål samt mange flere bruger jeg gerne lidt tid på at skrive og besvare. Hør mig. Jeg vrøvler jo. Jeg begynder på mit rollespil igen idag:) Måske noget der kan få mig til at glemme lidt. Noget der kan skyde mine tanker lidt væk fra det her. Det er sjovt. Jeg savner virkelig nogen at holde af, men det er nok ikke det jeg skal søge efter lige nu. Jeg burde fokusere mere på min uddannelse, men jeg er nonchalant til at gøre noget ved den. "Jeg klarer mig nok" synes at være min holdning til hele gymnasiet. Jeg fornemmer en 10. klasse fiasko...
Nå men hvad fanden, Her er jeg, Jakob s. Arndal. Jeg har gjort hvad jeg mente var rigtigt at jeg tvivler nu, tja det viser jo bare at jeg ikke kan se konsekvenserne endnu.

En af mine venner spøurgte mig forleden: "Jakob, har du tid til at standse op og nyde roserne?" Sikke dog et spørgsmål... Men jeg kunne jo ikke svare på det, så jeg gætter på det er et godt spørgsmål. Nej jeg har vel ikke tid til at stoppe op og nyde roserne. Jeg har evigt og altid travlt med et eller andet men det er sådan jeg kan lide at leve. Lige nu i hvertfald...

Jeg tænkte lidt på min fremidige karriere. Min bedste ven ville jo gerne være forfatter, på sådan et fritids plan, og jeg tror bestemt han vil blive dygtig. Han skal bare lige stramme balderne lidt, så er han godt kørende. Men hvad angår mig selv? Skulle jeg sitte mig ned og skrive en bog? I så fald hvilken? Et helt nyt rollespil? En bog om moderne etik? Jeg har ideerne til begge dele, men har jeg engagementet?
Pff, jeg kan jo ikke engang skrive en letlæselig stil (Ifølge min dansk lærer).Hah fuck hende, jeg har bare ikke samme sindelag som hende. Hendes embicile sprogbrug, hendes formodentlige oversmarte jeg, der synes at skulle stimuleres igennem elevernes accept i hver enkelt dansk time. Hendes fumlen med begreberne, hendes totalt uintiligente kritik af moderne kunst og sprogbrug. Nej hende har jeg ikke meget tilovers for. Mine tolkninger af tekster kan da være lige så god som andre, så jeg vil ikke høre et ord, om at jeg er mindre værd...

Et lille surt opstød skal der også være plads til;)

Jeg tog mig selv i at forsøge at flirte med en af mine gamle kærester, her den anden dag. Jeg ved ikke hvad fanden der går af mig... Jeg gætter på at jeg bare søger tilbage mod det kendte. Dengang alting var godt ordnet og rart. :) 10. klasse var et godt år:)

Nå men slut med fortiden, lad os fokusere på fremtiden. hvad kan en mand med mine evner blive til her i verden? Bistandsklient og gadefejer;) Hmm Det kunne være fristende af og til. Tænk sig bare at kunne synke ned på et plan af fuldstændig uvidenhed... Men hør mig. En mand der sætter sig højere end andre. Mig? Nej jeg er ikke mere værd end andre. ikke endnu, For alt hvad jeg kan er det måske kun en brøkdel af det der forlanges af et menneske. Men hej, jeg kæmper for at få det til at lykkes. Hah, af og til bliver man nærmest gal af at gøre sig alle disse spekulationer...
Jeg underskrev mig engang som "Idioten fra gadehjørnet" Får mig til at tænke: Hvorfor sable sig selv ned? Hvorfor ikke være bevidst om sine talenter? Hvad positivt er der ved at skulle bekræftes af andre? Er mit eget ord ikke lige så godt som deres? Jo selvfølgelig!

Det irreterer mig lidt at jeg af så sløv for tiden. Af og til kunne det være rart bare at synke sammen i en stol. En hel dag måske? Bare sidde for sig selv. elske den man er. Være den man er. Være sig selv.

Sikke en dejlig dag det kunne blive, men hvornår skulle jeg få tid til det? Og ville jeg ikke komme til at kede mig? Så mange spørgsmål. Så få svar.
Jeg vil lige nu prøve at besvare nogle af de spørgsmål jeg har stillet mig selv igennem tiderne:

Fordi du til tider godt kan lide at synke ned i selvmedlidenheden. Fordi du ikke vil lade en mulighed for en kæreste gå uprøvet hen. Fordi du er bange for at fortryde. Fordi sådan er det ment at du skal være. Fordi livet er hårdt. Fordi du frustreres over at du ikke har kontrol over dit eget hjerte. Fordi du elsker det. Fordi du elsker dem. Fordi du ikke ville leve uden. Fordi du skylder ham det. Fordi du tænker for meget. Fordi du tænkte for lidt. Fordi du er menneske. Fordi det er ok at kunne lide sig selv. Fordi du ville fortryde hvis du ikke gjorde det. Fordi du elskede hende som en søster. Fordi du hadede hvad du ikke var. Fordi du havde brug for det. Fordi du bare ville være glad. Fordi du fandt dig selv smilende midt om natten. Fordi du godt måtte. Fordi du trak et dårligt kort. Fordi du spillede dine kort dårligt. Fordi du havde fortjent det. Fordi du ikke havde lyst. Fordi du følte dig presset. Fordi du følte dig stresset. Fordi du kunne. Fordi du manglede. Fordi det manglede. Fordi hun manglede. Fordi du var alene. Fordi du turde. Fordi du gjorde.

Her er bare svar på nogen få af de spørgsmål jeg har stillet.

Curses! Jeg burde elske. Elske mig selv.

Elsk dig selv, og bliv elsket for dig selv. Elsk dig selv og bliv elsket for dig selv. Elsk dog selv og bliv elsket for dig selv. Elsk dog selv og elsk andre, for dem de er og kan du ikke det, så tilgiv dem deres og dine fejl og ryk videre. Elsk hende elsk ham, elsk. Bare elsk. Er det ikke det gud vil have os til? Bare for en stund kunne glemme vores hat og briller. Bare for en stund kunne elske som dem vi er. Det menneske der ligger under overfladen. Den mand, den kvinde vi så inderligt ønsker andre skal se elske og forstå, men som vi er for bange til at vise. Elsk dog og bliv elsket for den du er. Sådan er livets mening. Lige nu.
Som elsket skal vi leve. Som elsket skal vi dø.

Så når du kigger på din mor, din far, din kæreste, din ven, din veninde, dig selv, så tillad dig selv, bare for et øjeblik at slippe masken. bare for et øjeblik vise hvem du er og hvad DU mener. (Be)vis at du ikke er en del af normen, vis at du er dig. For det er ikke alle der kan se igennem dine facader.
Det ville være bedre for alle.
Lad os lade maskerne falde.

Jakob s. Arndal
Et øjebliks vanvid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De resterende tanker er publiceret 15/01-2005 10:57 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.