19 år siden

Marsmænd, sne og københavnere...

I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 22 dage siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Tirsdag aften – ”Ryd op i dit liv” tordner derudaf i fjernsynet, mens jeg halvt ligger, halvt sider i sofaen, øjnene glipper lidt, og sekunder af udsendelsen forsvinder for mig et par gange. Måske skulle jeg bare gi’ efter og lade søvnen få magten ? Nej, jeg vælger at skrive lidt dagbog i stedet..!

Lene er hjemme på vinterferie, og hun og jeg har oset lidt rundt i Bilka her sidst på dagen – vi fik indkøbt, hvad hun manglede i hverdagen på KG, og vi fik aftensmaden spist i bistroen inden vi kørte hjem igen..! Lene blev sat af hjemme hos sin far, hvor hun vil tilbringe aftenen med et par videofilm, og jeg kørte herhjem til mig selv, hvor jeg som nævnt ikke laver noget som helst fornuftigt :O)

I den forgangne weekend har jeg været i København hos mine piger. Det har som sædvanlig været rigtig, rigtig hyggeligt – denne gang måske en smule anderledes, fordi jeg tog alene af sted med toget helt uden Peter.
Fredag aften var vi ude at spise allesammen incl. Josva, men valgte at lave desserten (pandekager) selv hjemme hos Annie og Peter.
Jeg skulle bo hos Irene og Jonas, der har fået ny lejlighed med mere plads. Hvor er det bare flot, som de har fået sig indrettet – jeg er dybt imponeret. Jeg fik allernådigst lov af Jonas til at sove på sofaen, hvis jeg altså ville levne plads til alle hans marsmænd :O)))) Ja, lidt kryptisk, men det handler om en drøm, Jonas havde for en uges tid siden, hvor han pludselig satte sig op i sengen og spurgte Irene ”Hvor skal marsmændene sove ?” ”ja, de kan vel være på sofaen..” svarede hun..! Så derfor måtte jeg altså dele pladsen med dem…
Lørdag formiddag tog vi ind i byen, men det var bare så koldt, så det blev vi hurtigt færdige med. Resten af dagen tilbragte jeg sammen med Josva og hans forældre, da Irene og Jonas skulle til Holbæk.
Josva er jo selvfølgelig et helt kapitel for sig – han er jo mit barnebarn :O) Han er næsten et halvt år nu; han sidder selv og styrer hænderne flot med alle legesagerne – ja, alt skal selvfølgelig smages på..! Han griner og pludrer, så det er en lyst at høre på. Joo, det var dejligt at se den lille familie igen.
Lørdag aften kom sneen jo, så Irene og Jonas var forsinkede med hjemkomsten - det endte med, at jeg tilbragte denne nat på Annie’s sofa – men pyt, så slap jeg jo for marsmændene ..!

Da jeg kom til Vejle søndag eftermiddag, ventede Peter mig på banegården – dejligt..! Ja, skønt at han var kommet først herhjem, så han kunne nå at skovle indkørslen bare nogenlunde fri for sne, tænde op i fyret, og lave kaffen inden jeg ankom..! Det føltes rart at komme hjem til både ham og Lene, der også ventede på mig.
Jeg skal da lige love for, at her er kommet sne – der ligger en meterhøj drive gennem hele min have. Peter har gravet en hul i den, så man næsten går gennem en hel portal for at komme herind til mit hus..! Fornemt, ikke ?

Tja – det blev bare lige til en lille historie om marsmænd, københavnere og sne..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Marsmænd, sne og københavnere... er publiceret 15/02-2005 21:10 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.