19 år siden

jamen dog! jøsses..

Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 17 dage siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Jah, jeg ved det godt.. det er lang tid siden. Jeg har bare slet ikke kunne tage mig sammen til at skrive.
Der har dælme været meget gennem mit hoved siden jeg skrev sidst!
Hm.. jeg har først og fremmest tænkt meget på min uddannelse, for jeg vil jo gerne være forfatter. Jeg ville så gerne prøve at komme ind på forfatter skolen i KBH efter gymnasiet er overstået. Men jeg har nu tænkt meget på hvorfor man egentligt får sig en uddannelse? Hvorfor slide sådan i det? Hvad opnår vi med alt vores klogskab? Er det hele ikke bare spildt..

Jeg ved ikke, jeg har tænkt rigtigt meget på meningen med livet, og jeg kan ikke rigtigt finde min. Det er nok derfor jeg tænker meget på hvad alt det her egentligt er værd.
Man knokler og knokler, og kommer så lang i livet, i vores meningsløse eksistens.
( Uden at krænke nogen, for jeg respekterer fuld ud dem der har deres tro ) Så tror jeg på at det ikke var Gud der skabte os, men det var os der skabte Gud, og det gjorde vi fordi vi føltes os alene. Vi fandt pludselig ud af hvor stor verdenen var, og vi følte os så små. Som børn, og hvad har børn aller mest brug for? En mor/far.
Der kom så Gud ind i billedet, for det var da alligevel lidt rart at vide at der var nogen der vågede over os.

Det er vigtigt at have sin egen mening med livet, ellers bliver livet meget meget langt. Jeg har mistet min, eller også har jeg aldrig haft en. Lige nu lever jeg for min familie, og mine nærmeste, for jeg kunne aldrig finde på at gøre dem ondt, kunne aldrig finde på at ødelægge noget for dem.

Men jeg har jo lang tid igen, jeg håber at når jeg kommer i gang på gymnasiet at jeg ikke får tid til at tænke så meget over alt sådan noget. Der er simpelthen sket for lidt i år til at jeg har kunne gå udmattet i seng med et smil på læben. Jeg har gået for meget i min egen lille verden, og det har måske ikke været helt sundt.

Jeg har lige overstået mine skriftlige eksamer, og skal op til de mundtlige d. 30. det bliver skønt at få det overstået. Det har simpelthen været så skod det her skoleår! Jeg var ved at blive sindsyg af at have alle de sindsyge teenagere omkring mig, som jeg slet ikke vil betegne for mennesker mere.
Jeg har dog mødt min bedste veninde, Maria A. som jeg holder så pisse meget af, og som jeg vil holde fast på.
Jeg er ikke lige den person der stræber efter en masse venner, da jeg hellere vil have de få omkring mig jeg ved jeg kan stole 100% på og som jeg ved vil være der for mig som jeg vil være der for dem. Det gør mig ligesom i lidt bedre humør at jeg i hvert fald har mine venner.

Jeg har været hjemme denne uge fordi jeg er vildt meget syg!! = pjækker. Min mor syntes at det er okay, fordi der ingen grund er til at jeg skal være på skolen når den alligevel bare kører mig ned på den måde. Bare jeg er der til prøverne.
Så, i denne uge har jeg sovet længe og lavet ingenting. Jeg har mødt en masse nye mennesker over msn, og det er egentligt meget spændende. Jeg leder jo stadig efter nogle fornuftige mennesker jeg kan snakke lidt om alt det her med, så mine dagbøger ikke bliver så lange. Som man nok kan fornemme er det ikke rigtigt sket. I stedet har jeg fundet en masse som vil giftes med mig og have børn, bil og hund ?? øøøhhhhhhhh...
Hvad går der af folk? Hvad har de tænkt sig? De har jo ikke brug for mig, de har brug for nogen.. og jeg er altså ikke bare nogen.
Det gør mig bare ked af det, at det er sådan, at folk slet ikke tænker over hvad det egentligt er de foretager sig..
jeg prøver så at forklare dem at jeg ikke har lyst til noget, at der måske kan være en chance for vi kan finde ud af noget, måske. Men at der umugeligt kan være noget før vi har mødtes.. mindst.
Og så kommer det helt store med at de vil elske mig for altid, at de ikke vil sårer mig, at de har så meget at give mig, at jeg er helt speciel og at jeg dufter af roser. blah blah blah.. jeg er ikke speciel, jeg er fuldkommen og aldeles kedelig. Jeg hader sådan noget, det er der jo ingen der kan leve op til! Jeg har endnu ikke mødt én som ville kunne bære kærlighed for én til døden dem skiller. Det er kærlighed de er forelsket i, ikke deres partner.

Men netop som jeg var i bad i morges prøvede jeg at sige til mig selv, at det var kloges bare helt at holde en pause. Man graver jo sin egen grav i sin søgen på kærlighed. Jeg tror altså ikke den findes den skattekiste.. desværre.

Men så til noget helt andet..
Vores hus er ved at blive omdannet til opholdssted for myrere, og solen skinner faktisk ind på mig lige nu? Er det en sommer jeg lurer i det fjerne?
Jeg håber altså den bliver god i år, jeg trænger til noget sol i mit liv, og så skal jeg på cykel tur med min Mamma. Vi skal cykle Danmark rundt, og det glæder jeg mig lidt til. Eller.. det tror jeg da jeg gør. Jeg ved ikke rigtigt, men det lyder mig lidt hårdt.

Desuden har Tivoli lige åbnet! Det er lidt nice, for så er der fredags rock, og det skal mig og min mor i hvert fald lige lurer lidt på.

Men nu hvor jeg har fået lettet hjertet lidt for i dag, vil jeg skrive dase hen på sofaen og kigge lidt på fuglene. Det lyder så dejligt kedeligt!

/Dnmer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jamen dog! jøsses.. er publiceret 12/05-2005 11:15 af Dnmer.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.