19 år siden

PIZZA!

Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
27 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Godmorgen så!
Uh jeg er glad for at sige, at jeg har det bedre. Jeg tror det er pga jeg har taget nogle valg som jeg var sikker i min sag i. Der er sket så meget siden sidst, og jeg agter at prøve at fortælle det hele så godt jeg nu erindre.
Men jeg vil meget gerne starte med at jeg har taget min eksame, og jeg er færdig på min skole!! Jeg føler mig som det lykkeligste menneske på jorden! Aldrig har jeg været så glad for at få sommerferie!
Jeg glæder mig til gymnasiet, min mor og mig har lidt svært ved at forstå det. Som hun skrev til mig i en sms forleden, at hun havde svært ved at fatte at hendes "lille" pige nu var færdig med folkeskolen og skulle til at studere! hehe jeg giver hende ret, ( bortset fra det med "lille" ) det er svært at fatte... men der er dejlige vibrationer i kroppen der fortæller mig det kun kan være bedre tider jeg går i møde!

Men hvis vi går helt tilbage til hvor jeg slap sidst, så ser det sådan ud at jeg skal til psykolog nu. Og det anfald jeg fik sidst ligger stadig i kroppen jah, men det er forhåbentligt ved at blive gennembearbejdet. Jeg får somme tider de samme følelser, og samme tanker.. men jeg er blevet god til at lukke øjnene, tælle til tyve og tænke på noget andet når det sker! Og det hjælper faktisk.
Der har været mange problemer, oss på min skole. En pige hvis navn jeg ikke fortæller på min gang er begyndt at snakke med min x kæreste, Bjørn. Hun var min forhenværende veninde, til hun begyndte at blive rigtig grov. Hun fortæller ham en masse løgne om mig, hun fortæller en masse som sårer ham, og gør ham led over for mig. I sidste uge ringede han til min veninde og ville snakke med mig ( Han har ikke mit nummer ) men jeg ville selvfølgelig ikke snakke. I stedet ringer han og beder min veninde om at sætte den på høj, derefter går de næste tre kvarter på at jeg skal hører for hvad pigen på min gang har sagt, og hvor klam jeg er, hvor meget jeg lugter og hvor meget han har udnyttet mig, hvor meget alle folk er bedre end mig og hvor meget han vil smadre mig. Jeg siger bare slet ingen ting, jeg bliver jo nød til at lukke sådan noget ude, ellers ville man jo få nervøse trækninger og begå selvmord i en eller anden mørk gyde.. men lukker det ude! Jeg prøver! :)
Men han ringer ikke mere, forhåbentligt, han har jo ikk mit nummer, forhåbentligt!
Desuden stak min veninde og jeg af forleden, fra min skole. Tog en tur til Odense! Det var jo selvfølgelig ikke så godt, og en ordentlig balle ventede på os derhjemme + pedelarbejde resten af ugen. Det var dælme hårdt der midt i mine eksamer men så kan jeg jo lærer det!
Min vidunderlige ven Dan, mistede hans bedste ven i forgårs, og det gjorde ondt! Jeg har det så forfærdeligt med det, der kan bare ikke ske noget værre. Jeg har jo selv prøvet det, og det er vist aldrig noget man kommer over.
Jeg har været hjemme hos min far forrige weekend, på Ærø. Jeg boede på Ærø i 10 år, til mine forældre blev skildt. Havde ikke været der lang tid, og det var meget underligt at se det hele igen! Hvor mine heste havde gået, hvor min gamle værelse var, hvordan det hele så ud. Sjovt når folk genkender en, men endnu sjovere når de ser hvor meget jeg har udviklet mig selv på de sidste 2 år. Jeg havde virkelig savnet min veninde Sanne! Hun fylder så meget i mit hjerte, uh hun er skøn. Desværre kan hverken min mor eller far li hende så forfærdeligt meget af årsager vi vist aldrig glemmer heh.
Desuden er jeg begyndt at snakke rigtig meget med ham Thomas som dengang prøvede at begå selvmord! Ih han er altså en dejlig fyr, og jeg håber virkelig han vil prøve at forstå det en dag.

Hm.. jah eksamerne.. heh...
Jeg har ikke fået mine skriftlige endnu, men jeg regner ikke med så mange overraskelser.
I mundtlige fik jeg 9 i dansk, jeg kom op i reklame analyse heh.. det var nu meget sjovt. Jeg har jo ikk rigtigt fulgt med i år, men de sagde jeg var meget overbevisende og havde godt styr på det helt naturligt. Men vidste ikke noget om det gyldne snit og farveanalyse osv. men havde så til gengæl heller ikke læst på det.
Jeg fik 7 i matematik, hvor hende jeg gik op med var meget nervøs. Vi rodede os vist ud i noget vi ikke rigtigt kunne komme ud af igen. Men det er altså okay.
I fysik fik jeg 6, men gik også op med hende pigen fra min gang, som jeg var meget vred på, så det var dælme svært at samarbejde! Desuden, min fysik/matematik lærer som har givet mig fem hele året af uvisse årsager fik et af sine spasser udslip midt under eksamen. Han ville slet ikke hører på mig, kun på hende pigen! Og så glad jeg simpelthen ikke lege med lydbølger og salami pøler mere!
I tysk fik jeg 7, og det var dog en vidunderlig udtalelse jeg fik med også! Sensoren sagde til mig at hun havde haft mange mange oppe igennem tidens løb, men at hun virkelig aldrig ville glemme mig. At hun ville tænke på mig når hun kørte hjem. Fordi vi snakkede slet ikke om teksten jeg havde læst eller båndet jeg havde hørt, vi snakkede om noget helt andet og det var meget personligt og hun kom helt ind til mig. Så de sagde jeg fik syv for mit sprog, ikke for min kunne i det faglige! sejt...
Så fik jeg vist 8 i engelsk... hm.. noget i samme retning som det andet. Jeg kunne ikke referere til noget igennem årets løb, da jeg ikk har været der til timerne. Men min sprog var jo okay.
SÅ det er okay karaktere.. :D
Nu har jeg SOMMERFERIE!! hehe... lige nu sidder jeg nede hos min ven Thomas B, i svendborg.. ska være sammen med Dan i aften.
I går drak jeg mig lidt fuld.. hehe, hej mor! .... bum bum bum.
SÅ jeg er lidt bagstiv nu, men det var altså rigtig hyggeligt, og jeg lavede ikke noget dumt søde mor. Bare rolig... thomas passede på os.
Vi sad på legepladsen ved McD og gyngede lidt, og så gik vi en tur ned til Thomas' ven ca. 1000 km!! Der var dælme langt! Vi vadede hele svendborg igennem for at få 20 dvd'er vi kunne kigge resten af weekenden.
Så tog vi en taxa tilbage til McD's legeplads og sad der og gyngede lidt mere. Heh, meget sjovt.. SukkerRumpe!!
Så tog vi op til thomas og så film, mens hans kone Andreas legede med Simba.
Senere tog mig og Rikke ned til legepladsen ved McD igen og legede med sodavands dåse. Så kom der er mand cyklende som vi begyndte at snakke med. Heh, og en masse fyrer i underbukser stod og gloede på os inde fra Danhotel på den anden side af gaden :p
Da de begyndte at komme ud til os fik vi Thomas til at komme os til undsæting.. heh vi sku dælme ikk nyde noget af dem!
Så tog vi ned for at se om der var nogle pizzariaer der var åbne.
Vi fandt et der lukkede klokken tolv, problmet var bare at klokken var halv to. Men han var stadig derinde, så jeg stillede mig op med hundeøjne og fik ham til at åbne haha... så lavede han pizza til os, han var bare rigtig sød! Det var nok den bedste pizza jeg nogensinde har fået!
Nu ligger vi bare og tåger, Thomas ligger og sover..
Men jeg vil ha morgen mad nu!
Kys til dig min Smukke dejlige skønne mor!
/Dnmer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget PIZZA! er publiceret 10/06-2005 11:05 af Dnmer.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.