ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Jeg har rigtigt forkælet mig selv i dag. Jeg har været inde i byen og købe et splinternyt digitalkamera og I guder - sikker nogle gode billeder, det tager. Jeg er meget glad for det og jeg er sikker på, at jeg vil få meget glæde af det. Nu har jeg taget billeder i et stykke tid med mit før så udemærkede kamera, men nu hvor jeg står med det nye i hånden, kan jeg godt se forskel på billedkvalitet. Anne har fået lov at få det gamle og det er så smart, at kabelen fra computeren passer til begge kameraer, så vi skal ikke skifte om med ledninger og diverse.

Grunden til at jeg ønskede mig et nyt kamera var, at jo mere jeg fotograferer, jo mere kritisk bliver jeg med mine billeder og jo bedre, de bliver, jo mere interessant er det at fotografere og finde gode og sjove motiver. Nu skal jeg først lære vidunderet at kende med alle de små finesser, men heldigvis er manualen på dansk. Jeg har svært ved at fatte meningen, når det står skrevet på engelsk.

I Føtex tilbudsavisen reklameret de med et tilbud på et kamera til 1600,- kr - sat 1000,- kr ned, så jeg tog først ind derind for at høre til det. Jeg puttede en ti´er i en vogn og stilede mod radioafdelingen, før jeg ville gå rundt i varehuset og handle ind.

Jeg vil lige indskyde at jeg sommertider går ind på sitet "Haderkunder" og læser, hvor trælse og dumme kunderne kan være og nogle gange må jeg krølle tæer over, hvad der skrives af nedsættende ord om kunderne. Jeg ville nødig være en dum kunde, hvis bedrifter kan læses om der.

Nå, jeg gik hen i radioafdelingen og ventede pænt til det blev min tur til at få hjælp af den unge ekspedient, der stod der. Jeg spurgte høfligt, om de havde flere af de averterede kameraer. Den unge mand vendte øjnene opad og hvislede ud mellem tænderne et nej. Om de evt. kunne skaffe et andetsteds fra. Et nyt nej ud mellem sammenknebne tænder og så en irritabel sætning om, at de atten kameraer, som de havde haft var solgt i løbet af en halv time. Jeg sagde pænt tak til den unge mand, tog min tomme vogn og styrede lige mod udgangen. Hvis det var deres standard af service, så havde jeg slet ikke lyst til at lægge mine penge hos dem - jeg mener, udbudet er jo stort nok andre steder, hvor de også handler med dagligvarer. Samtidig slog det mig, at ekspedienten jo kunne have spurgt om jeg evt. havde lyst at se nogle af de andre kameraer, som de havde.

Jeg tog ned i den lokale fotoforretning, hvor jeg fik en førsteklasses service og hvor jeg købte et kamera til 2800,- kr. sat 700,- kr ned. Jeg har købt et Olympus C 760 UZ - og jeg er sikker på, at det er et godt køb, jeg der har gjort.

Ellers er dagen gået med at lave minimalt herhjemme. Jeg skulle have været til "Læring for livet" tredje sidste gang, men det blev aflyst pga vor kursusleder var syg - så pludselig havde jeg en friformiddag - men som sagt - jeg dovnede bare.

Det var dagens ord - nu vil jeg lege lidt med de billeder på et billedredigeringsprogram, som jeg har taget med mit nye "dyr". Det tager lang tid at finde ud af det program - det er på engelsk.

Hyggelig aftenhilsen til jer alle.

Hyggehejsa fra amatørfotografen Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dumme haderkunder. er publiceret 17/05-2005 21:37 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.