"Alkymisten" - lad den vandre.

Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Det er pinselørdag. Jeg har været nogenlunde tidligt oppe i dag, men jeg mangler motivation og lyst til at komme i gang med dagens dont. Det er lidt træls og jeg kan jo bare tage mig sammen. Nu er Carlo lige inde hos mig og få en kop kaffe og mens jeg siddder og skriver her, sidder han og snakker i sin telefon. Det er meget hyggeligt med hans nærvær og jeg kan jo ikke gå i gang med en masse, når han gerne vil være inde hos mig. Det huslige arbejde, som jeg mangler, får jeg jo også nok overstået, inden det atter bliver aften.

Vi har lidt planer om at pakke en taske og tage ud i båden og holde pinse. Det er dejligt afslappende og antistressende at sidde derude. Gemalen har fået arbejdsmæssige problemer, så jeg tror, at det vil være godt for både ham og mig at komme lidt hjemmefra. Jeg forsøger at støtte min mand så godt jeg kan og jeg føler, at han er glad for, at jeg lytter til ham. Mænd viser ikke så gerne deres følelser, men jeg kan mærke, hvor meget det går ham på. Derfor er jeg hel med på at smutte ud i båden og få en god pinse med hygge og socialt samvær med andre sejlere, der også måtte opholde sig ved bådpladsen.

I forgårs var jeg på biblioteket og låne ny forsyning af bøger. Jeg læser lidt hist og lidt pist, men bøgerne, som jeg ved første øjekast fandt spændende og interessante, svarer ikke hel til mine forventninger.

Det minder mig om bogen "Alkymisten", som jeg har fået af en´ herinde fra Fyldepennen. Det er en god lille bog - skrevet af en brasilianer ved navn Paulo Coelbo. Madonnas udtalelse til bogen, citat: "Alkymisten er en smuk bog om magi, drømme og de skatter vi søger langt væk for blot at finde dem på vores egen dørtærskel." Jeg havde meget glæde af at læse den og jeg vil gerne, at andre må få samme glæde.

Derfor opstod denne - synes jeg selv, geniale ide - og har da også fået tilsagn af hende, som jeg fik bogen af, at det er i orden at forære bogen videre og hun synes også, at det er en god ide. Jeg sender "Alkymisten" videre til en anden bruger af Fyldepennen med et ønske om, at når hun har læst bogen, vil forære den videre til en tredje bruger og at den lille bog dermed blver til en vandrebog blandt Fyldepennevenner. Det bliver spændende at se, hvor meget bogen vil komme til at cirkelere og tanken om at bogen skulle strande et sted, lige meget fjern for mig.

Manden taler stadig i telefon, men jeg slutter med at skrive nu. Når han har lagt røret, vil jeg foreslå ham, at vi sammen nyder to kølige pilsnere, inden jeg meget beslutsom går i krig med nullermænd og vasketøj.

Jeg ønsker jer alle sammen en god pinse. Jeg tror, at vejret er med os, selvom de "kloge" har lovet regn og blæst op ad dagen. Det vil jeg se, før jeg tror det.

Hyggehejsa fra konen i marsken
Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Alkymisten" - lad den vandre. er publiceret 14/05-2005 11:44 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.