Handleplan må der til.

Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
5 år siden
Kære
Halina Abram...
7 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
4 måneder, 27 dage siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
6 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
10 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
12 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg har lige en ledig stund, mens aftensmaden står i ovnen og passer sig selv. Jeg håber, at Carlo snart kommer hjem fra arbejde, eller ihvertfald inden jeg tager i by. Jeg glæder mig til at komme af sted, for i aften er der træf i vor strikkeklub, hvor det hele er dejlig uforpligtende og ren afslapning. Disse stunder er der også brug for og helt dejligt ovenpå Læring for livet i dag.

Uge for uge er der frafald af kursisterne og i dag var der da heller ingen undtagelse. To kursister er stoppet og den ene af dem, er fra vores gruppe, så nu er vi kun tre tilbage - måske kun to. Nu er der heldigvis også kun tre gange tilbage - de næste to gange med fremlæggelse og sidste gang med evaluering af hele kursusforløbet.

Jeg kan godt mene, at jeg ikke har fået særligt meget ud af det kursus, men i kraft af min tilstedeværelse på kurset må jeg alligevel have fået noget med i bagagen, som jeg kan arbejde videre med og det agter jeg at gøre.

Mit største ønske er virkeligt at få en enkel livsform og at få en hverdag med struktur, så jeg kan blive mere fritstillet med min tid. Som det kører (endnu) er det kaotisk og rodet og jeg har svært ved at komme til bunds i alle de gøremål, som jeg gerne ville have fra hånden.

Jeg er klar over, at for at nå mit mål, må jeg lave en handleplan over delmål. Jeg ønsker at være frisk om dagen, så jeg kan klare de opgaver, som jeg har sat mig for. For at være frisk om dagen, må jeg have den hvile, som jeg har så hårdt brug for, men som jeg har så svært ved at erkende. Min første handleplan må altså være at gå noget før i seng om aftenen og få min søvn, så jeg vågner frisk og udhvilet næste morgen. Min fornuft og den almene viden siger da også, at den bedste søvn, får man inden midnat.

Jeg ved godt, hvor min hurdle ligger. Jeg har meget svært ved at begrænse mig og når jeg sidder ved min computer om aftenen - ja, så hygger jeg mig og tiden går. Hurtigt er der gået flere timer og klokken er blevet et stykke over midnat. Så det er virkeligt noget af en indsats, som jeg går i gang med, Nemlig at gå noget før i seng om aftenen. Selvom det nok bliver svært, vil jeg forsøge, indtil vi skal fremlægge vort projektarbejde, at overholde denne handleplan. Jeg be´r til og krydser fingre for, at det vil lykkes, for jeg ved jo godt med mig selv, at jeg vil blive endnu gladere og mere tilfreds med mig selv. Når det så forhåbentlgt - helt af sig og med min viljestyrke - kører på skinner, er jeg klar til at lave handleplan over et nyt delmål.

Det er resultatet af mit kursuforløb og alt i alt er det vel ikke så ringe endda. Jeg kan ud fra det skrevne her, se at jeg har fået noget selverkendelse og nu vil jeg forsøge at bruge den viden positiv og konstruktiv. Det bliver spændende og jeg må hellere love mig selv en belønning for hvert lille mål, som jeg når. Jo såmænd - som jeg sidder her, synes jeg at det er noget af en udfordring og det skal blive spændende at komme i gang.

Jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg får besøg af en Fyldepenneveninde, som har et ærinde her i nærheden. Det bliver dejligt med seriøst snak på en useriøs måde og ellers bare hyggesnak - smalltalk. Så for at være frisk i morgen, vil jeg gå i seng umiddelbart efter, at jeg er kommet hjem i aften. Ikke noget med lige at gå på Fyldepennen for at se om der er breve. De må ligge uåbnet til i morgen tidligt, når jeg sidder her igen - frisk og udhvilet og med et dampende krus kaffe.

En stor og oprigtig hilsen til jer, som læser, hvad der her er nedfældet.

Hyggehejsa fra en beslutsom Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Handleplan må der til. er publiceret 10/05-2005 18:29 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.