Hundrede år og en sommer.

Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Det er efterhånden ved at være hundrede år og en sommer, siden jeg sidst har skrevet i dagbogen. Jeg synes ikke, at jeg har så meget at berette om. Dagene går hel af sig selv og jeg har ikke så meget energi for tiden. Derfor er det begrænset, hvad jeg får lavet og hvad jeg oplever.

I går var det så fint vejr, så sidst på eftermiddagen foreslog Carlo, at vi skulle tage hjemmefra - væk fra fjernsyn og computer. Vi pakkede proviant og lidt toiletgrej og tog så ud i båden - og det var bare skønt. Vi flottede os med "take away" menu fra restauranten ved Kammerslusen, som vi bestilte i god tid. Vi fik herregårdsbøf - en velvoksen hakkebøf med valgfri kartoffel, bearnaisesauce og salat. Uhm, uhm. og dertil en dejlig bulgarisk rødvin, som var medbragt hjemmefra. Der var så meget mad, at vi slet ikke kunne spise op - så en anden gang kunne vi godt nøjes med en portion - men det er næsten for fedtet at være. Efter maden og efter at have "slået mave" gik vi en tur. Først var vi oppe på diget og kigge ud over Vadehavet med solnedgang. Mens vi stod der, kom fem svaner flyvende lige over hovedet på os. De fløj i retningen af en sø, så gik vi vejen hen til søen for at se dem på vandet - men de havde gemt sig så godt, at vi ikke så dem igen. Vi fortsatte vor tur med en vej, der går op til sommerhusene, der ligger langs åen. Det var helt sjovt at gå på stien, der går langs husene ommme på den anden side. En vej, som vi meget sjældent går.
Efter denne dejlige tur sad vi i båden og hyggede os med kaffe og så varede det ikke længe, inden vi gik til køjs. Man bliver så dejlig træt af den gode luft der ved hav og å, så snart sov hele bådens besætning den sødeste søvn.

Tidligt op og Carlo havde kaffen klar, inden det igen gik hjemad. Jeg skulle til behandling hos fys. klokken 10. Nu må jeg undvære min fysioterapeut de næste fire måneder. hun skal have ferie og holder derefter tre måneders orlov - men så får jeg bare en anden, som nok skal være ligeså god til at løsne mine stive muskler. Bagefter fik jeg handlet lidt - jeg havde fået et tip om, hvor man kunne købe nye Samsø kartofler til 95 øre pr. halve kilo Det værste var at skrabe dem, men jeg kom da igennem og så er de også klar til i morgen. Det er bare guf med sådan en ny kartoffel med lidt salt til.

Anne og den anden pige herfra området, der også går på efterskolen, har begge lejet gallakjoler til deres gallafest næste lørdag. Jeg var inde og betale lejen af den til den anden mor, som henter dem i morgen. Jeg afleverer så kjolerne hos pigerne på mandag, når jeg alligevel skal op med forskellige ting til Anne, som hun får brug for næste uge, når hele skolen skal på en afslutnings-telttur. I denne weekend bliver hun på skolen, hvilket er meget relevant, når det er den næstsidste weekend i skoleopholdet. Det er en skøn kjole, som Anne har valgt. Lilla -changerende over i det sorte. Perle på overdelen, der har smalle stropper og som bindes bag på med et corsage bånd. Hun bliver bare SÅ flot.

Jeg tror, at det må være ordene for denne gang. Jeg vil ønske jer alle GODNAT, sov godt og drøm behageligt.

Hyggehejsa fra en søvnig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hundrede år og en sommer. er publiceret 10/06-2005 00:35 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.