19 år siden

dagen på dagen....

Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
1 dag, 10 timer siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Søndag morgen... gud hvor blev lørdagen af...?

Den forsvandt i dunkende, dræbende hovedpine, svimmelhed, hjerteproblemer, opkast, kvalme og bananer...

Har fundet ud af, at bananer og kærnemælk (+ selvfølgelig Nettos kartoffelmos) er godt for mig, når jeg har tømmermænd. Har stadig svært ved at fokusere i dag, men det skyldes nok bare dehydrering...

Jeg røg i byen med fætter T i fredags. Det er den mest surrealistiske aften jeg længe har haft.... Jeg fik to kærlighedserklæringer og ingen af dem var fra A...!

Først var jeg ved at gå ud af mit gode skind, fordi T4 havde intensiveret sin smskorspondance. Det undrede mig og i min halvstive tilstand konfronterede jeg ham med min undren... Han skrev at han havde begået en fejl for 3 mdr siden og at han gerne tale om det. Han vidste godt han havde såret mig og at det blev svært at redde... JA fanden ja...!

FætterT sagde jeg skulle glemme alt om ham og koncentrere mig om A. Det vil jeg også. Kunne ALDRIG finde på at smide det væk, vi forsøger at finde ud af lige nu. Det er bare så svært, når han er så langt væk og jeg ikke véd hvornår han kommer hjem.. Han har kun haft ringet den ene gang i torsdags. Hvorfor véd jeg ikke... Nu er der gået en uge og nu begynder jeg virkeligt at savne ham...

Nå men senere på natten kom min bolleven gennem 3 år forbi det værtshus vi var på. Jeg havde skrevet, at der var rod i mit liv og han sagde han ville kigge forbi.. Jeg fortalte ham om alle mine bekymringer med T4 og A. Vi gik ned til havnen for at få noget frisk luft. Han fortalte at han også var blevet forelsket i mig....! "Det skulle jeg ikke bekymre mig om, det var jo hans problem...!" (nu er det altså også mit)
Det var han blevet sidste gang jeg besøgte ham, hvor jeg lå og tudede mig i søvn i hans armene pga T4...! Det havde gjort mig menneskelig i stedet for den evigglade. Han vidste ikke det skyldtes T4, det fortalte jeg først i fredags. Han sagde at jeg skulle holde fast i A og glemme alt om T4 og ham selv... Han ønskede bare at jeg var lykkeligt... Jamen hallo hvilken planet er han født på...?
Han har altså fuldstændigt ændret karakter. Han så tæskegodt ud i fredags og jeg tænder på ham seksuelt, men jeg er altså ikke forelsket i ham og det er da et problem, når man er periodevis bollevenner...?!

Vi købte pizza og han fulgte mig hjem, da var jeg efterhånden så fuld at jeg bare tågede rundt. Han hjalp mig i seng og gik.

Dagen igår var ren overlevelse. Endte med at havde ondt i hjertet, som dengang på Midtfynsfestivalen, hvor jeg troede jeg skulle dø. Nu ved jeg det skyldes druk og dehydrering...

Dagen i dag skal bruges fornuftigt. Oprydning, læsning og måske en tur på plænen i det gode vejr. Vores tur til sommerland er blevet udsat,da vi kun ville blive 3 måske endda kun 2. Det passer mig fint..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dagen på dagen.... er publiceret 26/06-2005 10:07 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.