Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Mor er sygemeldt pga stres. Det gør ingenting. Så kan hun blive lidt sig selv igen.

Den berygtede skole-julefest med besøg af popstar JON og SIDSE MARIE er nu ovre. Det var så fedt. Så pisse sjovt. Der var mange mennekser og de var fantastisk søde- NÆSTEN alle sammen. P lagde an på mig. Ikke bare sådan danse-an. Han prøvede at kysse mig flere gange. Jeg spurgte om han ikke skulle ud og finde en handelsskoletøs og han sagde at han allerede havde en. Spurgte om han ikke skulle helt op foran og prøve at score sidse marie, men han mente ikke at hun var det værd.
Dl lagde an på mig. Pludseligt stod han bare der "HEJ STELLA" og så det helt store kram... Lidt snak og så væk igen. Så inde i salen. HEJ SMUKKE DAMER. På dansegulvet- fik ham til at danse lidt, selv om han siger at han ikke kan... DU ER SÅ LÆKKER. FUCK STELLA ALTSÅ. Han prøvede at kysse mig.. Mange gange. Og så skulle han have øl. Så ham ikke mere den aften.
P forsvandt også kl 24. Han spurgte om jeg ville med op til lm... Om jeg skulle op og hygge med ham... (Han er åbentbart kommet hjem, og han fortæller åbentbart sine venner når han har været sammen med mig...)(Hvad kan jeg forvente... JEG FIK FISSE IGÅR.. Er det en drengs yndlingsreplik? Stella du burde da være glad for at han fortæller sine venner om dig! NEJ)
Mig og M på daisy... Dans dans dans... Så kom lm. Han ignorede mig fuldstændigt. Når jeg gik forbi og han opdagede mig, skulle han nok finde ud af at kigge i ALLE andre retninger. Specielt meget på JaKO. Så dem holde i hånden. De sad sammen hele aftenen. De gik ud på et tidspunkt. Og kom tilbage og hentede JaKO's jakke. Jeg blev ret ked af det indeni.
Jeg var sammen med en der hed Jakob... Hvem han så end var. Lækker. Møghamrende lækker. Men det er også alt jeg ved. Og hvor han kommer fra. Skulle ikke bare være gået. Regnede ligesom med at jeg ville se ham igen. Men han var væk efter M og jeg havde været oppe efter Mi.
Dansede med alle drengene fra klassen. EJ STELLA DU ER VILD! ANEDE IKKE DU KUNNE DANSE; DU ER DA SINDSSYG! DAHM DET ER LAAANS. (=landsholdsagtigt)
Tog hjem 4.15... Jeg havde svært ved bare at smile den sidste halve time. JaKO... Den so. Jeg var lige begyndt at tænke at hun var et flinkt menneske. Det var jeg. Hun sagde nogle sjove ting i kulturforståelse igår. Noget om en Lars hun var sammen med, som vist var ved at droppe hende.. OG STRAKS KOMMER LM FLYVENDE??? Har slettet hans nr. Der er ingen vej fra kærlighed til had, men det gør ingenting. Men når jeg tænker over det, så burde jeg slappe af. Hvor mange fyrer er det lige jeg er sammen med? Hvor tit er det lige jeg er det...?
Selv når jeg tæller alle mine sølibat tider med og sådan noget så er der altså mange på forholdsvis kort tid... Men hvad faen... Bliver man ikke nød til at kysse frøer for at finde prinsen.
Har ham, har fundet ham, men jeg er for snoppet. Dl. Han er ikke lækker nok, og han er første års. IKke at JEG ikke synes han er lækker, men er bange for at mine venner vil sige at det er noget mærkeligt noget. Er bange for at hele hh vil tale om mig.. Og hvorfor skulle de dog det? Men jeg kan bare ikke. Måske er det fordi jeg ikke er klar. Måske er jeg bange. Måske er det noget andet. Jeg ved det ikke. Men ja... Det er den dagbogstekst der skræmmer mig. Fra min papirs-dagbog. Vågnede i morges, for at se hvad jeg havde skrevet i går da jeg kom hjem, og så slog jeg op på den tekst, og så kunne jeg jo ikke lade være med at læse hvad det var for noget.
Jeg har det underligt. Ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Fortsætte med at kysse frøer? Finde en prins? Sølibat? HVAD FANDEN SKAL JEG GØRE.... Er bange for at blive ødelagt - af mig selv

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kysser frøer! er publiceret 03/12-2005 11:39 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.