18 år siden

Dejlig dag, dejlig tøs!

Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Så er tilbage i KBH. Det er meget rart at have en formiddag alene for sig selv.

Jeg var nede og blive vaccineret for anden gang i dag så er der kun en tilbage til jeg er klar til USA, men den skal jeg først have om et halvt år..

Så min far igår. Alt var som det ålejer. jeg frygtede fandme for den dag i flere uger. Han tog jo aldrig kontakt til mig - det plejer han i det mindste at gøre, men havde ikke hørt fra ham siden sidst.

Min mor arbejder med en af mine veninders stedmor. Hun har fortalt at hende og Natascha's far skal skilles. Eller hun prøver at blive skilt. FUCK! Jeg ved det selvfølgelig selvom Natascha ikke gør! Det er bare ikke fedt. Ved ikke om det er at skåne hende ikke at fortælle det.
Jeg syntes helt sikkert hendes forældre burde fortælle hende det så hun kan sluge tanken, men hvis jeg fortæller det så får hun nok mistillid til sine forældre(stedmoren er som en mor for hende 100%).

Jeg har kigget på hår i nogle blade i dag. Den eneste kendte der har min længde er Ashlee Simpsons, men har ikke helt fundet hende med en fed frisure. Mit hår er federe, men jeg er ved at blive lidt træt af det... Jeg overvejer at farve lyse striber i, men lys hårfarve plejer ikke at virke i mit hår.
Det er lidt fedt for jeg er begyndt at gå mere op i mit udseende igen. havde ellers droppet det et stykke tid.. :) Der var ingen drenge jeg skulle imponere.. Hehe

Men så kom der en god erstatning for Martin. Så gjorde jeg lidt ud af mig selv og det blev gradvist til mere, mens jeg flirtede stille og roligt med ham. Det var ikke specielt seriøst, men det var fedt at have noget at flirte med. Han var ikke halvt så lækker som den rigtige Martin, men han var der!

Overvejer stadig alt med Kenneth, men det er fandme svært at finde ud af. Jeg ved jo ikke om han lægger mere i det end jeg gør. Jeg er lidt bange for at han tror vi skal ende med noget seriøst. Må se at finde ud af det. Januar og festen er skræmmende tæt på.

Jeg har besluttet mig for at lade Barbie være, han er simpelthen ikke lækker nok. Desuden er han kun ligeså gammel som mig, og hvis jeg alligevel kan vrage og vælge som jeg vil - tja så gør jeg det... Lidt selvoptaget - så lever jeg bedst.

Jeg er bare begyndt på noget nyt, jeg vil helst ikke såre folk. Det er bare hårdt, det fungere egentligt ikke, men jeg holder mig fra den værste ballade og det er faktisk nemt nok når jeg bare er i Jylland, men ligeså snart jeg er her og ser mine gamle venner så kommer djævlen tilbgae.
DEt er nu også en del federe her. Selvom det er helt vildt fedt på skolen også!

Jeg skal panik juleshoppe senere. Det skal nok blive hyggeligt med 1 mio. mennesker i Magasin.

Tror jeg vil spille lidt doven før jeg henter min mor (et element der kan gøre juleshopping hygsomt!). Nu har jeg allivel lavet morgenmad, stor frokost, været til læge, ryddet op, pakket ud og rydet resten af huset op, danset crazy rundt til min nye Eminem cd og snakket med mine katte :)

DEjlig dag, dejlig tøs!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlig dag, dejlig tøs! er publiceret 21/12-2005 13:27 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.