En smule fritid

Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Så th kom i fredags, og han var fantastisk. Virkelig skøn. Havde bestemt mig for bare at se. Hverken være sur eller glad fordi han kom, bare mig, uden at være alt for meget forelsket. Og det var jeg så. Men som hver eneste gang vi ser hinanden, piller han skrællen af mig. Kysser mig, nusser mig, kigger på mig, så jeg ved at han er der for mig. Han rører ved min mave. Kører hånden op og ned af den, og jeg kigger, ser om den buler ud, om der er noget, og er bange for at den er for stor, men han smiler til mig, siger ting til mig, og jeg bliver ligeglad. Det bliver lige meget hvordan jeg ser ud. Om jeg er tyk eller tynd. Han er der bare. Og det er fantastisk.
I går var familiefødseldag, og jeg sagde ja tak til at komme med... Th skulle så spille fodbold fandt han ud af, så ikke noget familiegøjl med mig alligevel (HURRA... Blev godt nok en smule lettet da han sagde det.)
Har ikke set ham siden. Skrev med ham i går, og han var dejlig at skive med. Virkelig dejlig. Han har desværre fået en vane med at skive tilbage lang tid efter jeg har skrevet. Denne gang 3 kvarter, var egentligt på vej iseng, men så skrev jeg med ham en time i stedet for, og så sagde jeg godnat der. Nu er han taget til løkken (betrykkende?!?) med hans venner, ønskede ham pænt en god tur. Har aldrig haft nogen grund til ikke at stole på ham, aldrig været jaloux (vist det ihvert fald) og han heller aldrig ved mig. Ingen grund til at blive det nu. Ønskede ham og vennerne en rigtig god tur.

Har fået malet på min værelse idag og lavet om på min brors. Har endelig en fridag, og det er dejlig. Chefen ringede i morges og spurgte om jeg ikke godt kunne tage en vagt. Sagde pænt nej, selv om jeg også har en fridag i morgen og det halve af fredag. Trænger bare til at have fri.
Har ondt i hovedet og er træt. Træt af mig selv om min krop. Ikke at jeg ikke er køn, er jeg stadig, synes jeg er rigtig køn (ikke lige nu i joggingtøj og INGEN makeup, men hvis jeg gider gøre lidt ud af det, så er jeg) Men har taget på. Så meget at jeg er over min normalvægt. Så meget at maven rent faktisk buler ud. Kan dog stadig heldigvis passe mine bukser osv. Men har bare en lille topmave der stritter. Fint nok, skal ikke være helt tynd igen, absolut ikke. Men vil gerne af med en lille smule af det. Ved godt at noget af det jeg har taget på er muskler, mine ben er blevet ret muskuløse, og røven det samme, så det er fint. Har købt et shippetov så jeg ku komme igang med lidt af det også. Men lige nu er 130km på cykel nok til mig. Så det bliver ikke til så fandens meget. Men det kommer... Skal lære at shippe som bokserne gør.
Idag har jeg ikke spist ret meget men ellers gør jeg egentligt. Bare uheldigvis ikke sund mad... Men det er mad. Eller noget slik eller sådan noget skidt. Glæder mig til at skulle have aftensmad idag anyway..
Når jeg er sammen med th har jeg dog ikke ret meget appetit. Kan bare ikke spise så meget. Mæt af kærlighed? eller hvad er det? Men kan jeg bare ikke. Er sket nogle gange, og er blevet bedre til det til morgenmad i hvert fald, der spiser jeg faktisk normalt.
Ud over det går tingene godt...Har det fint. Lidt sentimental når jeg er alene. Tit tæt på at græde og i dag er det blevet til en smule mens jeg har siddet her og skrevet om th. Ved ikke hvorfor, men er jeg. Dejligt at komme lidt af med det...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En smule fritid er publiceret 02/08-2006 19:15 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.