17 år siden

Hvem kunne dog vide det?

Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 14 dage siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Kære DagBob

"For satan og helvede og rend mig i røven". Bob var rasende, intet mindre end absolut optændt af et flammende raseri, klar til at boycotte både Netto og Heinz, på en gang, hvilket jo ikke ligefrem kan ses som et ubetydeligt offer, da Bob jævnligt frekventerer begge dele.

Kilden til Bobs ophidselse skulle findes i en flaske af Heinz´s fornemste nye kethup. De har nu puttet den ned i en fornem flaske som kan stå selv, på toppen endda, så man ikke skal stå og ryste den åndssvage flaske, for at få de sidste 20% ud af den. Det er jo en fantastisk idé, men de hundehoveder hos Heinz, og her snakker vi virkelig designskoledropuots, har jo helt mistet enhver forbindelse til slutbrugeren, når de putter et lille stykke plastik ind i hullet hvor den røde nektar gerne skulle flyde fra, hvis altså flasken skulle opfylde sit ædle formål, et formål der, efter Bobs bedste overbevisning, burde være at distribuere dejlig rød kethup med smagsforbedrende egenskaber.

Desværre spolerer det slemt mangelfulde design jo fuldstændig den stakkels flaskes muligheder for at opfylde sit ædle formål, og den slags finder Bob ganske uhørt. Nu kan det jo godt tænkes, at kethupflasker ikke som sådan har følelser, men det er vel aldrig bevist, og Bob er da også af den opfattelse, at man er uskyldig indtil Bob har dømt, og dermed bør man overveje muligheden for at såre en stakkels plastflaske som blot ønsker at opfylde sit eneste formål i livet, frem for at spolere disse muligheder med et stykke malplaceret plastik.

Endda et stykke plastik der er så pisse besværligt at få ud, at Bob altså nu fandt sig selv stående i køkkenet, med eder og forbandelser flyvende ud af munden, mens han arrigt, og desværre forgæves, forsøgte at stikke alle spidse genstande han kunne finde, ned i låget, for at fjerne det genstridige stykke plastik.

Desværre måtte Bob dog opgive. Han havde dog, kunne han triumferende konstatere, fået prikket et lille hul i midten, så han kunne få lidt kethup presset ud, og netop her gik det op for Bob, at han var blevet snydt.

Det var jo en af disse nye fikse drypfri flasker, og derfor kunne plastikdimsen ikke fjernes. Den hørte jo simpelthen til. Men hvem kunne dog vide det, det står jo ikke nogen steder? Bob kunne jo have risikeret et hjerteanfald, fordi de skvaddermikler ikke har tænkt på at skrive den slags centrale informationer med store bogstaver på flasken.

Mage til uduelig og inkompetent marketingafdeling skal man dæleme lede længe efter!!!!!

Bob - MEGET vred

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem kunne dog vide det? er publiceret 10/09-2006 19:39 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.