17 år siden

Lørdag morgen ..med tilbage blik og klarhed

This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tidlig Lørdag morgen ...uhmmmm..kikker ud af vinduet her fra hvor jeg sider , kan se himlen ...den er smuk blå is blå ...fornemmer at vinteren er på vej ....solen står lavt, slå ind i et vindu på den anden side af gården ..rammer min væg og danner lys skygger der danser rundt på min væg ...nyder de siste stråler fra solen der snart gå i dvale ..for en tid .
Tænker tilbage ...på sommeren ...det har været en sommer som jeg længe har drømt om , fyldt med at det jeg har søgt efter ...det har været en sommer hvor hvor der har været en masse latter en masse glæde , men også en sommer med savn sorg og smerte .
og nu netop nu tager jeg det hele op ...ligger det foran mig kikker på det ..vuder det ..mærker efter hvad de forskelige ting , gør af indtryk på mig .
Mine børn ....jeg kan mærke varmen brede sig i mig når jeg tænker på dem , de bringer alt det gode med sig , men også fortvivelsen , bekymmeringer ..tåre og savn ...men jeg ved det følger med ..nå man ser dem vokse op og tage de første skridt ud i den barske verden der heder virkligheden ..og for min ælste søn har det været et skælsættende år med mange nye ting ..på godt og ondt . Jeg er stolt som mor , over ham ...han tog eksamen ..på tros af sin AD/HD.. flotte eksamener ,og det gør ondt i mit hjerte når jeg tænker på den smerte jeg så i hans øjne da hans far forkastede ham ...ikke kun ham men også hans to andre søskene og han opgav livet ...men genfandt troen på det fandt sit stå punkt uden hans far ved hans side .
Jeg ser på min datter og frydes over hendes genvundene styrke til at kunne takle hele verden , selv sorgen over at blive svigtede af hendes elskede far har hun formået at håndtere , men en støttende hånd ...er hun kommet vider ..blevet til en smuk sjæl der kan gribe livet nu og her .
Og jeg ser på min mellemste søn ...som altid har formået at smelte mit hjerte ..ser styrken også han har fundet efter at havde stået trofast ved sin brodres side , med forståelse og med en indsigt i livet , der overasker mig gang på gang på tros af hans kun 12 år ..han er et blidt smukt menneske den dreng.
Jeg måtte give slip på Wagner ....det var hårdt ..det knuste endnu en gang mit hjerte ...men jeg indså at min soul mate ikke var den jeg skulle dele mit liv med ..og jeg var ved at midste troen på at jeg skulle finde kærligheden ..og atter en gang måtte jeg tage mit liv op til revidering ...og finde balancen .
Så Kom T ind i mit liv ..han havde entlig været der længe ...bare ikke som en kæreste , men med et satte han mit hjerte i flamer med hans smil hans væsen hans smukke sjæl hans varme og hans kærlighed ...og ja jeg forelskede mig .
Så kom smerten ....væltende uventede og på uretfærdig vis, så langt væk og aligevel så tæt på .
Kim Wadim ..blev dræbt af en vejside bombe .Hele min verden sank i grus ....og jeg havde lyst til at skrige min smerte ud til verden , en inderlig god ven blev flået ud af mit liv uden jeg fik sagt det sidste farvel uden jeg fik givet det sidste varme knus uden jeg fik set hans glade varme smil en sidste gang ...og jeg sank sammen i en verden af sorg ..følelsen af ensomhed .
og nu hvor jeg skriver om det mærker jeg igen savnet dukke op og smerten og sorgen . men jeg lukker øjnen ..og ser ham for mig og mit hjerte falder til ro , mine tåre forsvinder ...og jeg smiler og glædes ved jeg fik lov at være en del af Kims liv .
Nu står jeg så her i dag ...Med Mit livs sværd løftet over mit hoved ...klar til kamp ...kamp med livet til kamp for det jeg tror på , Opfyldt med håb tro og styrke ...nægter jeg at opgive noget , men jeg vil erkende det der kommer ..uanset hvad det så må være .
Jeg vil Kæmpe for mine børn og deres lykke og fremtid , jeg vil kæmpe min kamp for at finde balancen i mit liv sammen med T og den kærlighed jeg har til ham . jeg vil kæmpe for T på alle fronder og se hvad der sker , kan jeg ikke vinde slaget , må jeg erkende og ikke lade mig visne bort . at ikke alt har man styrken til . at noget kan man og noget kan man ikke . og kan jeg ikke , er jeg ikke et dårlig menneske , men et menneske der kender mine begrænsninger .
Det er en smuk lørdag morgen ..og livet banker på min sjæls dør .

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lørdag morgen ..med tilbage blik og klarhed er publiceret 04/11-2006 09:30 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.