Ude på heden ............

Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Så er det lørdag og vi to gamle er alene hjemme. Anne tog med toget til Ringkøbing i går - lige efter skoletid, så jeg har ikke set min datter siden torsdag aften. I aftes var Carlo til kortklub hos nabomanden, og imens hyggede jeg på min sofa i eget selskab, mens jeg så "Vild med dans" - og mine favoritter vandt - den dejlige Stten og hans Christina Roslyng, der danser elegant og yndefuldt, uanset om det er på boldbanen eller dansegulvet. Det var ikke det værste, der kunne sendes på sådan alene-aften.

Som sagt havde Carlo lovet mig, at han ville slæbe mig med på traveture i weekend-erne, så over middag gjorde vi os klar til at drage ud i det blå - i bagagerummet havde vi garderet os med et par papkasser så turen ligesom kunne have et mål. Vi kørte ud til hede og skov og fik samlet det fineste rensdyrlav og mos, så nu ligger det parat, når jeg skal i gang med mine juledekorationer. Ja - jeg skal allerede have lavet noget til på fredag, hvor vi skal have julefrokost i sejlklubben. Jeg har lovet at stå for bordpynt. Jeg har en plan, men ved ikke om jeg kan føre det ud i livet. I planen indgår små spejle pyntet med bloklys og kugler i lammeører, rensdyrlav og mos. Jeg tror, jeg vil surfe lidt rundt på nettet for at få inspiration. Det skulle jo gerne blive kanon. Hihi.

Jeg havde mit kamera med på traveturen og fik "skudt" nogle gode motiver. Jeg mangler nemlig mine billeder at kigge på - alle dem vi har, ligger i den gamle harddisk, der jo "afgik ved døden" sidste uge. Vor computermand mener dog, at han kan overføre dem til den ny eller brænde dem på cd´er - jeg sætter min lid til ham og tror meget på, at det kan lade sig gøre. Jeg vil så nødig miste alle mine billeder - der giver så mange dejlige minder. Hvorfor jeg ikke havde fået dem gemt eller brændt??? Ja, det er et godt spørgsmål, som jeg ikke vil svare på. Hihi - men af skade bliver man klog. Nu har jeg så fået knipset 18 billeder af det danske efterår på hede og i skov.

Det var super lækkert at gå ude i naturen og der´ få at vide af gemalen, at den friske luft får mig til at stråle og giver mig røde kinder. Jeg ville have haft varmt kaffe med, men det glemte jeg i farten - vi fik så kaffen, da vi var hjemme igen med dejlige hjembragte kager til og så spiser vi lidt senere i aften, inden vi skal hygge os i tosomhed med Matador og hvad vi ellers finder på.

Jeg vil slutte denne dagbog med at ønske jer alle en god weekend og selv vil jeg gå kælderen og stå på hoved i tøjkurven - vaskemaskinen skal nemlig fodres.

Hyggehejsa fra en vandrende Nellemr.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ude på heden ............ er publiceret 18/11-2006 18:46 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.