Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
I går var jeg ked, da jeg stod op. I dag er jeg varm og fuld af kærlighed. I går sendte jeg hvasse og onde ord til en ven. I dag har jeg lige sendt søde og kærlige ord af sted. I går var mit hjerte en hård sten og jeg var negativ. I dag svulmer mit hjerte og jeg er positiv. Det er dage med vidt forskellige fortegn - hader de dage, der lignede den i går, hvor jeg er ond og bare har lyst at ramme - men at opleve en dag som i dag - ja, det elsker jeg - så er jeg sød, kærlig og vil det bedste for mine medmennesker. Alle har nok disse forskellige dage - det leder da tankerne hen på en gammel reklametekst for Tampax - gør minus dage til plus dag. Ergo - i går var en minus dag og i dag er en plus dag. Jeg vil gerne samle på plusdage - kommer afgjort længst med dem - beggge dage vl jeg ha´, men min selviske jeg er dog mest smart på plus dagene - hvor jeg giver og får tusindfold igen.

Min minusdag i går kom heldigvis ikke så meget til udtryk - lå mest i maven og murrede - for jeg var næsten ikke hjemme. Jeg var på besøg hos Jette - og vi hyggede os. Vi startede med morgenmad sammen - tog ud og osede i Genbrugsen og anden spændende butik med alverdens "ragelse" - og sluttede af med frokost, inden jeg tøffede hjem ved halvfiretiden.

Jette og hendes mand er for nyligt flyttet i dejligt, stort, gedigent træhus, som de selv har bygget op fra bunden. At opholde sig i deres hus er en dejlig oplevelse for sig selv, for der er kræset for hver enkel lille ting og der er varme og rummelighed.
På kogeøen i deres køkken ligger en kobberplade på hver side af komfuret. Jeg kunne ikke se det var kobber, så inden vi så os om, var vi to skøre tøser igang med at gøre pladerne fine - lykkedes dog ikke helt - til stor fortrydelse for mig, der havde forslået at forsøge med et nemt og universalt, men også hemmeligt råd. Da jeg tog derfra, lå begge plader dog mange gange kønnere og strålede, men også en del universalmiddel, Brasso og knofedt fattigere. Jette kender nu fidusen og vil hun bare gøre det om - ja så står hun med - måske hele Danmarks - smukkeste kobberplader. Kun mine fingre vidner om kampen mod kobberplader - de er sorte ved neglerødderne - trods gentagne fingervask.

Projekt dekorationer til fredag aften spøger stadig i hovedet - jeg fandt ingen spejle eller andet flot og smart glasfidus at have dekorationerne på, men i Genbrugsen fandt jeg fine marmoropsats som jeg vel snildt kan bruge dertil, håndtagdimsen i midten skal bare skrues af og jeg har de fineste dekorationsplader - jeg købte de tre der var og skulle af med 15 kroner for hele herligheden. Dyreste post er lysene til mine dekorationer - men pyt - bare dekorationerne kommer til at ligne en halv million til sidst - så er jeg både glad ogtilfreds.
I Genbrugsen fandt jeg en rigtig sød nederdel og en lige så sød cardigan - kan dog ikke bruges sammen - hihi - og så fik jeg to søde og yndige juleduge - så du dejlige juletid - kom bare an.

Jette og jeg havde en super dag sammen, selvom vi ikke nåede traveturen, som også var med i programmet. Den lille søvnige landsby her i vort sogn er ved at udvikle sig. Et nyt boligkvarter er ved at skyde op på Lauges mark - utroligt at det kan lade sig gøre, men beliggenheden her bliver sikkert meget aktraktivt, når vi bliver en del af Ny Esbjerg kommune.

Dagen i går - min minusdag sluttede sådan omtrent. Sendte lige et sidste surt opstød af sted í mobilen, kyssede min mand kærlgt godnat og gled hurtig ind i soveland. Men i dag er en plusdag - så venner derude i landet - I ønskes en dejlig novemberdag - jeg håber, at det er rene plusdage over hele linjen. og hvorfor så ikke lige snuppe "Dagens ord" på falderebet:
"At leve det er først at give sin blomst og siden sin frugt." "Ernest Renan.

Hyggehejsa fra plusagtig Nellemor

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Minus og plusdage. er publiceret 22/11-2006 09:57 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.