Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 23 dage siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Så er det i morgen jeg skal nordpå. Har aftalt med familierådgiveren, om at hun kan køre med der op, men afslog at tage hende med hjem igen ;-D. Jeg har lavet en IKEA aftale med Michelle i Århus, og vil ikke skuffe hende. André vil gerne med hjem efter mødet, og jeg skal bare tale med ” konen ”, så er det i orden. Hmm jeg har så forbandet svær ved at sige nej til ham. Jeg ved at hvis han kommer med hjem, så vil jeg få endnu svære ved at passe mit arbejde, end jeg i forvejen har. Han kan sagtens være alene hjemme, det er ikke det. Men jeg vil hele tiden have en finger på pulsen for hvordan det går herhjemme imens. Det er svært at være to steder på en gang, og samtidig selv kæmpe en brag kamp for at komme helskindet igennem dagen.

Min far har omsider kontaktet en ejendomsmægler, med henblik på at sælge huset. Det glæder mig. Er begyndt at se rundt efter noget andet til ham, men han er jo ikke ligefrem nem at have med at gøre. Han vil gerne eje i stedet for at leje, men med den for udskudte skat som skal betales, så har han ikke råd til alverden. Vil dog kunne sidde i en andelsbolig, men de hænger ikke på træerne for tiden. Lejer bolig er også begrænset, da han jo skal have hunden med. Et er at han bliver nød til at sælge, men at fratage ham noget som berigende som det livskvalitet hunden giver ham – kan og skal ingen forlange.
Jeg er begyndt at tømme ud i det som jeg igennem årene har haft opmaksimeret derhjemme. Har siden børene var små og jeg boede i lejlighed, haft et ” legeværelse ” hvor aflagt tøj og legesager kom hen. I dag har jeg selv plads til det, men det er bare ikke kommet videre. Michelle har også noget stående derhjemme, men det finder vi vel også en løsning på.

Lige nu er jeg alene hjemme. Har sendt manden på kursus. He he
Pga. noget ” intern politik ” har jeg aldrig været underlagt ” deres ” regler. Men da jeg skulle ansætte en chauffør tidl. på året, fik han at vide ” du skal bare træde forkert EN GANG, så bliver du indberettet, og skal ikke forvente noget hjælp her fra ”. Hmm ja ja byens største børnehave – siger jeg bare. Jeg er i store træk selvoplært med det system vi har. Min fars opfattelse af vores system har altid været, at det skulle ligge på bunden af havnen. Det gamle radiosystem viste man hvad var – basta.
Havde en diskussion med formanden i forbindelse med ansættelse af chaufføren, da jeg mente, at med 13 års erfaring havde jeg baggrundsviden nok til selv at oplære ham. Det mente han dog ikke ! Chaufføren var oplyst og indforstået med min tilknytning til ” den interne politik ”, så realt var det ikke nødvendig. Men for at sparre ham og i sidste nede også mig selv for en masse bøvl, så valgte jeg at sende ham på den kære kursus. Det samme gør sig gældende for min ” lille ” mand.

Har lige talt med André. Han ringer daglig hjem, eller dvs. det har han gjort i den periode hvor han har haft det skidt. Før var det kun om onsdagen. Gav ham lov til at tage med hjem i morgen, selv om jeg ved at det koster mig psykisk. Selv om han er større og højere end jeg, så SKAL JEG have bredere skudre end ham. Han har været nok igennem.

Jeg vil se at få lavet lidt her hjemme. Regner først med at rengøre bilerne i morgen tidlig inden vi skal af sted. Har 1½ time fra jeg har kørt Claus i skole, til jeg har aftalt at hente familierådgiveren på kommunen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Langt ud og hjem er publiceret 21/11-2006 19:46 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.