17 år siden

Juletiden hjalp + 2006 - jeg blev sødere

8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
13 dage siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 8 dage siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Min jul anno 2006 er ikke gået helt spildt forbi min næse, faktisk vil jeg sige, at min jul dette år har været et ganske sundt input i mit liv.

Jeg har virkelig været helt nede i kulkælderen, efter jeg er kommer tilbage fra USA - det var en meget hårdere omgang, end jeg nogensinde havde forestillet mig.

Jeg har undgået alt for meget marcipan, nougat og andre normale julegodter, som vi danskere ynder at skovle indenbords omkring jul, mens en stemme i baghovedet der siger ting som: 'Ej, man skal jo forkæles en gang i mellem - og det er jo JUL!' eller 'Ja, ja, så røg der lidt flere julegodter ned end planlagt, MEN jeg taber det til januar'.

Jeg kan ligeså godt sige sandheden, det passer ikke! Jeg har gjort op med mig selv, at selvom nougat og marcipan er lækkert, så er det ikke den dårlige samvittighed og ekstra julekilo værd.

Jeg er heller ikke nogen helsefreak - og det bliver jeg forresten heller aldrig, og jeg har da klemt lidt snask ned, men kun over tre dage - de dage der lige præcis er juledagene. December er jo ikke en 31-dages undskyldning for at spise usundt, bare fordi der er marcipan og gran i supermarkedet. . .

Da jeg stod op på vægten i morges måtte jeg dog sande, at jeg vejer 0.5 kg mere end i sidste uge (eller er det to uger siden), men jeg har også min månedlige 3-4 dags periode, hvor min krop holder væsken tilbage og jeg gerne svinger lidt i vægt.

Ud over en ren vægt-samvitighed, så har jeg også fået mine ambitioner tilbage. Mit ambitions niveau var langt nede efter USA, for jeg kunne ikke engang overskue at stå ud af senge OG tage et bad i løbet af samme dag.
Her i juledagene er jeg stået op hver dag, og jeg har både været i bad og smurt mig ind i sådan noget snyd-dig-brun-creme - og alt sammen med et smil på læben!

Jeg er også begyndt at være ligeglad med, at folk ser mig gå rundt og shoppe julegaver med min mor eller se os spise brunch sammen på en cafe. Jeg kan godt klare det!

Mens jeg alligevel sidder tilbage lænet i sofaen, med min bærbare på knæene, fødderne på bordet, og Placebo musik i ørene, så kan jeg jo ligeså godt evaluere 2006, der snart er forbi!

Først vil jeg sige, at det er gået helt ufatteligt hurtigt! Jeg har været på efterskole, boet i USA og været på grænsen til et sammenbrud!
I en alder af 17½ år har jeg prøvet mange flere ting end mine forældre og 'normale' venner.
Jeg har fundet ud af, at jeg er eventyrlysten, og at det er ok at gå sine egne veje. Jeg har også fundet ud af, at jeg kan få nok så mange venner, men at jeg også skal huske at passe de gamle - så de ikke føler sig glemt og svigtet.

Min bedste venner i årets løb må være Camilla (efterskolen) og Jessica(USA), de har virkelig givet mig mange gode timer, og jeg vil prøve at holde bedst mulig kontakt med dem selvom vi bor langt væk fra hinanden. Det bliver især svært med Jessica, der bor i USA og godt nok flytter til Hannover (Tyskland) til sommer, meeen det er stadigvæk langt væk!
Jeg har måtte indse at mit venskab med P ikke kunne holde til, at jeg har flyttet så meget rundt i verden, selvom vi endnu er venner, men slet ikke bedste venner mere!

Jeg fik for alvor øjnene op for hvor spændende fysik/kemi kan være, og jeg besluttede, at jeg vil prøve at blive læge, når jeg bliver stor :D
Så begyndte jeg også at interessere mig for at spille teater, og jeg var med i min første store opsætning med en professionel instruktør.

Af rejser kan jeg nævne en tur til Prag og Roskilde Festivalen, der var et brag af en fest.

Så fik jeg fornøjelsen af at være i USA for første gang i mit liv og endda bo der! Jeg fik set tre amerikanske universiteter, og jeg var i Vermont, Massachusetts, Maryland, Virginia og West Virginia, hvoraf jeg boede i 2 af staterne.

Mit ellers så opreklamerede drenge forbrug fik sig også en pause i 2006. Jeg nåede faktisk slet ikke at være i et fast parforhold.

Min sværeste tid var klart efter jeg kom hjem fra USA i November, og min bedste tid var på efterskolen i sommerens sol, i Prag, på Roskilde Festival og i Vermont.

Jeg fandt ud af hvor fantastisk Carpark North og Placebo's musik er, og jeg nød at danse igennem til en masse fester.

Alt i alt var den første halvdel af året mest lykkelig, hvor i mod den anden halvdel var mere lærerig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Juletiden hjalp + 2006 - jeg blev sødere er publiceret 27/12-2006 18:25 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.