17 år siden

Lotte hvor er du henne? Og Camilla?!

Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Lang tid siden jeg sidst har skrevet; ved ikke helt hvorfor, men nok fordi jeg ikke har haft så meget tid. Julen er overstået(heldigvis)og det samme er nytåret. Det var ikke det helt store, da jeg var på arbejde hele nytårsdag, så jeg var godt smadret nytårsaften.

Er lidt bekymret for min veninde, Lotte. Har ikke set hende siden den 20/21 dec. sidste år, og når man skriver eller ringer til hende for at høre hvorfor fanden hun ikke kommer i skole, er hun ikke til at komme i kontakt med. Hun har ikke ligefrem haft det nemt, da hende rigtige forældre er alkoholikere, hvilket også er grunden til at hun bor i plejefamilie. Natten til den 21 dec. fejrede vi hendes fødselsdag på Prinsen med alle tøzerne. Det var rigtig hygeligt, men siden da har vi ikke set hende.Hendes plejemor ved heller ikke hvor hun er, og hun har fået herre meget fravær i skolen. Hun deltager ikke i vores gruppearbejde, hvilket også besværliggør vores fysikrapport, som vi ikke når at blive færdige med (den skal afleveres på torsdag, og vi er halvejs). Personligt synes jeg ikke hun skal skrives på vores fysikrapport, for alle de timer vi har haft til at lave den, har hun været fraværende. Det er da ikke vores opgave at sørge for hun ikke osse får skrifteligt fravær, men det kan hun jo blive nødt til, når hun ikke gider deltage. Havde aldrig regnet med at der ville blive så mange problemer med hende, hvilket irriterer mig grænseløst. Osse fordi jeg ikke kan få fat i hende.
Her til aften skrev jeg en sms til hende... Bare sådan hvor jeg spurtge 'Lotte?', senere kom der et svar, 'Ja?', hvormed jeg spurgte hvorfor hun ikke var i skole og sådan, og om hun vidste at vi skulle til eksamen på ondsag?! Det har hun ikke svaret på. Carina kan heller ikke få fat på hende, eller nogle af Lottes andre veninder på gymnaset. De kommer hen til os og spørger om vi har sankket med hende. Håber altså ikke hun er kommet ud i noget dirty, you know, drugs and things like that. Det irrieterer mig virkelig meget at vi ikke kan få fat i hende.

Nok om lotte, selvom jeg er bekymret. Snakkede med Camilla, min bedste veninde fra folkeskolen. Hun har tabt sig 30 kg, og er ikke længere Goth. Det er super! Hun blev virkelig glad da jeg ringede til hende. Vi snakkede i et par timer, og hvor har jeg egentlig savnet hende. Regner med at vi skal i byen sammen en dag, og hvem ved, måske besøge hinanden når det bliver lidt bedre vejr. vil cykle ud til hende (der er kun 10 km.)og hære hvoran dte går, læse noget af det hun har skrevet og hygge os. Det er længe siden jeg har set hende. Det er over et halvt år siden (og hvor er det dog gået stærkt).

Glæder mig til sommer, sol, varme og duften af grill, nyslået græs, nybagte boller og røde jordbær. Er så træt af vinter (eller det som skullle forestille at være januar måned), hvor det hele tiden piiser ned, er koldt og blæsende. Nå, måske skulle jeg holde, vil helst ikke kede jer til døde, og jeg skal osse læse det jeg mangler til eksamen (det er helsigvis ikke så meget:))..

Ses

- Gabi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lotte hvor er du henne? Og Camilla?! er publiceret 08/01-2007 18:57 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.