Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 22 dage siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
altså!!
kunne den FÆLE færing ikke bare tage at skrive til mig??

blev vildt misundelig lige før. sad og skrev med veninde, G, på msn og hun er altid på dates og møder konstant nye mænd. hun er også vildt sød og smuk og sjov og frisk, så det er der ikke så meget mærkeligt i... hendes problem ligger så i at holde på dem. men altså, hun har været på to forskellige dates de to sidste dage, og daten i går gik rigtig godt. han lyder vildt sød og jeg så billede af ham og han er rigtig rigtig rigtig pæn! og de har været sammen hele nattn og alligevel ar han ringet og skrevet masser af gange allerede i dag. blev bare skide misundelig.

HVORFOR god damn er der aldrig nogen mænd der gør sådan med mig? der ervilde med mig? næ! de skal være møgstive for at finde mig tiltrækkende... er jeg virkelig så grim, at jeg skal ses gennem et slør af alkotåger for at man kan holde mig ud?

freaking øv!

bortset fra at han var sær, så tror jeg faktisk at freaky færing og jeg havde mange ting til fælles.... han havde gode film og og gode bøger...

note til mig selv: må huske at slette hans nummer, hvis jeg ikke harhørt fra ham, inden jeg afeverer speciale. for så er jeg pludselig stiv og s ved vi hvad der sker.

er taget hjem til forældre for at skrive. stod også møgtidligt op i morges og var ikke gang omkring 8.30, flot. men gik desværre hurtigt i stå. det er SVÆRT at skrive speciale. især konklusion. for vad kan jeg EGENTLIG konkludere ud fra de 25 siders teori og 50 siders analyse, som jeg er disket op med? prøer virkelig ihærdigt på at hive det op til noget overordnet, men indtil videre er det nærmest bare en gentagelse af hvad jeg har gjort. og tre af romanerne passer fremragende på mine analyser og er yderst sammenlignelige med hinanden... mn de to sidste er ikke... ja, det kan jeg jo så bare konkludere...

nu sidder jeg og drikker en dejlig hvidbin. kunne dog geren være lidt koldere, men det smager sgu godt.
tænk, at jeg ikke skal være beruset før om næsten to uger!
og tænk, at jeg siger "tænk" til det. så bør man fktisk bkymre sig.

ikke mindst fordi det kun er to uger siden t jeg tænkte at jeg aldrig ville drikke igen. fordi jeg ikke kan styre det. fordi jeg ender med at kysse med fremmede fyre... og ender hjemm hos J, hvis jeg ikke gør. og sidst blev jeg smidt hjem! jeg snakker aldrig til ham igen. fik dagen efter en sms "hej, undskyld jeg sendte dig hjem i morges, men klokken var altså 7 og jeg er nødt til at slappe af med mit hjerte for tiden, det håber jeg, du forstår". store nar! gu forstår jeg ej! jeg var så stiv at jeg dårligt kunne stå på egne ben og du sendte mig bare ud på gaden igen. er meget bitter. især fordi han faktisk burde være taknemmelig over min opmærksomhed... nå ja, måske ikke...

men jeg fortjener sgu da en eller anden der synes at jeg er fantastisk. for det er jeg jo. er jeg ikke? er jeg ikke nok? jeg prøver på at sige det til mig selv, men det er fandme svært at tro på, når jeg ikke ser det i praksis. jeg er jo bare en, man smider væk. som andreas, der nu sidder i sin kæmpestore lejlighed med sin fucking succesfulde kæreste. og J, der smider mig ud. og rasmus, røvhatten. og alle andre.

rgh, selvmedlidenhed igen, tager mig sgu et glas vin mere. mor og far skændes på den barnlige og lidt fulde måde. træt af at høre de SAMME historier fra min mor... har tyve gange besvaret spørgsmålet "nå, men så ved du ikke, hvad du skal have på til sølvbrylluppet?" JO JEG GØR! DEN HVIDE KJOLE SOM DU FJERNEDE OLIE PÅ! og jeg HAR hørt om den gang du på studenterkursus blev tvunget til at læse ALLE shakespeares værker. og om da der var en rotte ude i haven.

jeg tror ikke jeg bliver her ugen ud som planlagt.

nå. dt var det glas vin. og jeg må også hellere tjekke min mobil - måske var færingen skrevet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en smøre. er publiceret 23/05-2007 18:27 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.