17 år siden

Efter tre enkelte kys må man gå i seng

Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
1 dag, 7 timer siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Operation
Halina Abram...
7 dage siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Så er man tilbage i fucking stiv tilstand. Det var i dag, vi holdt gallafest på min højskole. Det har været okay, men det har ikke engang været bedre end en normal fest.

Sad kom tilbage kl. 3, og så havde hun to gallakjoler med, en der var perfekt i Sisses størrelse og en i min, det var bare nice.

Jeg gjorde mig klar sammen med Sisse, men selvom vi var færdige 45 minutter før maden, kom vi alligevel forsent!
Vi skulle lige over til Dj og Krølle først, og så endte det selvfølgelig med, at Dj ikke kunne finde sin kam, og pga fine galla kjoler havde vi ingen lommer - dvs ingen mobiler og derfor intet ur.. Så vi endte med at komme 10 minutter forsent midt i vores forstanders time, det var herre pinligt!!

Maden bestod af tarteletter med kyllingfyld til forret, som smagte vildt godt, og til hovedret fik vi slovakiets national ret, der åbenbart består af kartofler, æg og spegepølse blandet som om det var lasagne - men trods udseendet smagte det okay, og til dessert fik vi fløderand med jordbær.
Det mindede bare slet ikke om gallamad, bortset fra at vi fik 3 retter..

Jeg delte to flasker hvidvin med Krølle under maden, og efter maden gik vi op til Sisse og drak noget vodka med juice.

Så var der nomineringer, jeg vandt ikke en skid! Ikke engang årets alkoholiker, som egentligt var den eneste kategori, jeg havde regnet med at have en change i!
Ell vandt årets smartass og 'loudspeaker'.. og en til kategori kan ikke huske hvad.. og ham har jeg været sammen med OMG!

Efter mere druk oppe ved Sisse og dansen med diverse mennesker, kom jeg ved et uheld til at ringe Vang op. Da jeg lagde mærke til det, besluttede jeg mig for at tage den og snakke med ham, så jeg satte mig ned i skolens vaskekælder. Der er totalt skummelt, men jeg overlede :P
Som altid gik min mobil ud efter cirka 5 minutter, men det var faktisk rigtig rart at snakke med ham. Gik op på Sisse værelse og lånte hendes oplader og fik ham til at ringe op igen, så jeg kunne sige ordentligt farvel..

Snakkede smadder godt med Mic op et tidspunkt, men som altid blev det aldrig rigtig til noget. Han sad ellers sammen med sin date, men de snakkede ikke sammen, og så snakkede han med mig.!
Hvorfor var det lige, at han ikke sagde ja til at gå med mig!? Er røv sur..

Kyssede halvt et par gange med Ell under vild dans, men har fået mit lort anyway, så jeg sørgede for ikke at komme til at gå videre med ham!

På et tidspunkt havde Rot åbenbart snakket med Sisse om hvorvidt, det var ham, der havde taget hendes mødom eller ej.
Det ER ham, der har taget den, men det vil han af en eller anden grund ikke indrømme, fordi de ikke havde et fuldt samleje, da det gjorde ondt på hende!..
Hun snakkede med mig om det, og da vi pået tidspnkt stod ude på toilettet konfronterede hun ham fandme med det, men han veg udenom.
Jeg hjalp hende, og sagde strengt til ham, at man ikke skulle lyve ovs. Men den fik jeg selvfølgelig smidt lige direkte tilbage i hovedet...

Jeg har været i seng med ham. Ja faktisk over lang til var jeg sammen med ham, men det var hemmeligt, fordi han lige havde været sammen med Sisse, og jeg ville ikke risikere mit venskab med hende pga ham,.
Jeg tror virkelige gerne, at han ville noget mere fast med ham, men jeg gik så meget op i at holde det hemmeligt at det aldrig blev til noget..
Anyway så sagde han: 'apropo at lyve, så har du vist løget ret meget, for du gik jo i seng med mig, selvom du har sagt en million gange overfor de andre, at det var løgn..'

Han har jo ret, men jeg løg dengang, fordi jeg ikke ville såre Sisse, og jeg kan ikke trække det tilbage nu, for jeg har løget overfor alle!
Jeg tog Sisse med ud fra toilettet og sang i hendes øre, men jeg ved, at hun hørte, hvad han sagde, jeg ved bare ikke, om hun var for stiv til at forstå det!

Festen er gået død nu, jeg sidder alene på mit værelse. Havde ellers troet at vi skulle holde afterparty på mit værelse, men eftersom vi begyndte at drikke ved 17-tiden, så er alle gået døde..

Jeg er røvsulten, og jeg har faktisk købt tre af de der snack poser med kims chips, som jeg allerede har frådet.. Men er stadigvæk sulten. Morgenmad i morgen kl 11, måske man skulle gå i seng nu??

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efter tre enkelte kys må man gå i seng er publiceret 17/06-2007 02:32 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.