17 år siden

Flammer i håret

Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jeg gruer for festen i aften. Så kommer man sikkert til at drikke vin til maden, øl til festen, og drinks med spiritus i mellem det hele! Det er dømt til at gå galt, jeg kommer helt sikkert til at knække mig, for når jeg både blander øl, vin og sprut, så ved jeg ikke, hvor meget jeg kan tåle, og så drikker jeg for meget, og så ender dagens middag og fugtige genstande i toilettet.
Håber dog at jeg i dag kan undgå at brække mig ud over hele toilettet, ligesom jeg gjorde sidst, det var ALT for pinligt..

Druk med Sisse og Dj i går. Endte med at de blev meget mere stive end mig, jeg smed dem ud ved halv tre tiden, og så snakkede jeg med Vang, indtil jeg fornuftigt nok sagde godnat med denne dags fest i tankerne!

Stod op til kl. 10, ryddede Cult Shakers, appelsin juice og vodka ind i mit skab, lod sodvanden stå ingen grund til at skjule den, og så gik jeg til morgenmad 10.15.
Sisse kom 5 minutter efter - uden Dj. Fik lige fortalt aftenen videre forløb, fra da de forlod mit værelse for at gå over i seng, til nu..

De skal udenfor og over i et andet hus for at komme i seng, og vi havde ikke været ude hele aftenen, fordi det regnede - vi plejer ellers at gå udenfor, for at kunne mærke hvor hårdt det slår.. Men som sagt kom vi ikke udenfor den aften, så da de gik over i seng slog alkoholen pludselig meget hårdere..

Dj ringede til folk, væltede rundt ovs, men efter lidt tid fik Sisse lagt hende ind i seng.
Lidt efter ringede Dj og sagde, at hun havde knækket sig i sin seng, så Sisse gik derind og rigtig nok, bræk på gulvet, i håret, i sengen - overalt.
Hun tørte det så godt op som hun kunne med sin egen promille og gik i seng igen.
Dj har det sikkert røvdårligt, så det er sikkert derfor hun ikke er kommet op!

Havde helt glemt at der var gået hul på handsken i går, da jeg farvede Sisses hår sort, så nu har jeg en sort plamage på min hånd mellem pege- og tommelfinger. Totalt nederen. Har fået skrubet den lidt af, så nu er den bare meget mørkebrun, men den er slet ikke væk!..
Hendes hår er ellers blevet rigtig pænt, men hun har en sort rande i hele panden oppe ved hårgrænsen. Vi plejer ikke at passe så godt på med farve på panden, ørene og i nakken, for hvis man putter vaseline på, kan man nemt skylle det væk! Men det virkede bare ikke denne gang! Lidt pinligt at hun er sort i panden..

Vi farvede også mit hår rødt. De andre gange jeg har farvet det rødt, er mange år siden, men det plejede ikke at blive særligt rødt. Denne her gang er det blevet fucking rødt. Skal nok lige vende mig til det, men det er nu meget pænt, får bare et mindre chok hver gang jeg ser mig i spejlet!

Kun tre mennesker der har kommenteret mit hår indtil videre, men okay har heller ikke været vildt tæt på så mange, siden vi farvede det.
Og så har der været nogle stykker, der har sagt 'you craaaaazy girl', når de er gået forbi mig.
Jeg er en skør pige!!

Men må hellere smutte i seng igen. Skal allerede op kl. 13 for at gøre da house klar til galla, og så kommer Sad tilbage ved 2-tiden, og så skal der prøves gallatøj. Glæder mig til at se hende, det er fandme 2 uger siden eller sådan!
Ja, smutter i seng nu!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flammer i håret er publiceret 16/06-2007 11:05 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.