Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Pyha! Vi havde teater fra kl. 9 i morges til kl. 18 i aftes! Det har været okay, fordi vi både har været stressede, men vi har også haft tid til at se de andres stykker!
Det er nu dejligt nok at have noget at få dagen til at gå med, for nu har vi kun haft cirka 60 minutters undervisning om dagen i de sidste 3 uger, så det har været dejligt at have noget at lave.
Desværre har det også været mother fucker hårdt! Shiit! Det er længe siden, jeg ikke har sovet lidt i løbet af dagen, og det er endnu længere siden jeg har været både fysisk og psykisk aktiv hele dagen!

Det var min mening, at jeg ville lægge mig i seng kl. 21 og så se film, indtil jeg faldt i søvn, men som altid holdt min tidsplan vist ikke helt.
Jeg føler mig ikke så træt lige nu, så det kunne godt være, at jeg skulle se noget af Midsommer eller Harry Potter 4, som jeg har lånt af Luffe.
Men måske skulle jeg udnytte, at jeg for en gangs skyld har lagt mig i seng før midnat!

Jeg så Far til 4 på landet med Luffe, Sisse og Krølle i dag, det var nice! Det er så lang tid siden jeg har set far til 4! De er for cool. Især onkel Anders og faren, de har jo sindssygt god humor, og Lille Per er bare en cutie. Især hans tykke lille mave. :P

Må hellere lige opdatere på mit og Ell's forhold. Han inviterede sig selv ind til mig igen i går. Jeg sad sammen med Sad, og vi sad og snakkede om ting, der bare ikke rager ham! Så jeg spurgte, om han ikke ville gå ud.
Det gad han ikke.
Så sagde jeg at han skulle fucke af.
Så blev han fandme siddende.
Det var lige før jeg begyndte at råbe og skrige af ham, før han endelig skred, mens han smadrede en stol udenfor og råbte alt muligt grimt efter mig.

Så fik jeg en sygt grim besked fra ham: 'Fuck dig, du er så fucking forvirrende. Jeg gider ikke mere. Fuck dig.. Tak fordi du gjorde resten af min dag til a living hell for alle der møder mig. Fuck it!'

Jeg blev bare pisse vred, men i en blanding af at jeg er bange for hans temperament, og at jeg ikke gad have, at han skulle brokke sig til alle over hvilken so, jeg er, så skrev jeg noget pis til ham om, at det var ham selv, der ødelagde det mellem os, da han knaldede sin ekskæreste, da han var i Sverige, og at jeg var blevet ked af det, og at jeg ikke fattede, at han altid skrev til hende 24/7.

Så blev han lidt bedre, men svinede mig lige for at have været sammen med andre efter ham , og at jeg havde snakket med mine veninder om de efterfølgende, jeg havde været sammen med.

Jeg hader ham virkelig nogle gange, men det er svært, når mine veninder synes han er rigtig sød. De kender bare kun en side af ham, og de kender også hans temperament, men de tror kun, at det kommer frem, når han er fuld, hvilket er en fed løgn.

Det er så hårdt at skulle være en led bitch, når omverdenen ikke forstår en vrede overfor ham. Han skal bare fucke af, men det vil han ikke forstå.

Han har forfulgt mig i 2 timer nu, og jeg er bare skredet op i seng, efter at have lavet en undvigelses manøvre, så jeg kunne låse min dør for ham..

Han kom fandme også over til Luffe og hang ind ad vinduet og masserede mig i nakken, og jeg kunne ikke rigtig lukke vinduet for ham.
Jeg sagde også, at han skulle skride, men han ignorede det, og han stod og fyrede jokes af, så de andre støttede ikke ligefrem min plan om at få ham til at skride.

Jeg kan mærke, at jeg er ved at være træt af at sige nej til ham, og jeg er også træt af, at jeg altid skal arbejde så hårdt på at komme væk fra ham.
Glæder mig så meget til jeg bare flytter væk fra ham på denne her skole..

Kan heller ikke finde ud af at behandle Vang helt fair, nu hvor Ell provokere mig så meget, al den vrede jeg ikke kan få til at gå ud over Ell, går ud over Vang, selvom han slet ikke har fortjent det.
Jeg har dog sagt til Vang, at det nok er pga. Ell, hvis jeg sviner ham, men han vil heller ikke rigtig fatte det.
Han bliver bare ved med at skrive, og han siger konstant, at han gerne vil tale med mig om det og hjælpe mig.
Han fatter bare ikke, at jeg ikke orker at blande ham ind i det også..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget FUCK NU AF ! ! ! ! er publiceret 21/06-2007 22:29 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.