Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Så har Dj været væk i et døgn nu (hun er flyttet hjem til Færøerne), men det er nu slet ikke så mærkeligt, at hun ikke er her, som jeg havde frygtet.
Jeg græd, da hun tog afsted, men det var vist en blanding af, at jeg vidste, hun flyttede så langt væk, men også at jeg snart selv skal hjem.

Jeg har aldrig været helt tæt på hende, for hun er på en eller anden måde uforklarligt reserveret. Men hun er nu en fin pige, og jeg er glad for, at jeg har kunnet dele et halvt år med hende.

Seriøst jeg har for mange venner! For mange mennesker omkring mig til hverdag og for mange som jeg er i kontakt med via msn, mobiltelefonen eller myspace, fordi de bor fucking langt væk.
Jeg har ikke tal på, hvor mange venner jeg har, men foreksempel har jeg 95 på myspace, og det er kun folk jeg mødte i USA, nogle fra højskolen og få fra efterskolen, og så lige Moch hjemmefra den computernørd (kærligt ment) :P
Derudover er der alle dem fra efterskolen, der ikke har myspace, og alle mine løse venner som jeg kender fra hist og her.

Jeg snakker med alle jeg har på myspace endnu, men af dem jeg har på msn, har jeg mistet kontakten med en del.
Jeg lavede ellers en ny msn i august sidste år, fordi jeg ville rydde op på den!
Har så 286 kontakter! Det er jo sindssygt. Jeg har selvfølgelig ikke tid til at være i kontakt med bare halvdelen af dem..

Og alle disse kedelige tal og kendsgerninger, bringer mig videre til min pointe.
Når jeg stopper her på højskolen, kommer jeg til at tude sindssygt, for jeg ved, at selvom jeg holder af mange mennesker herfra, så kommer jeg til at miste kontakten til dem, for det er umuligt at snakke med så mange mennesker!
Der er selvfølgelig nogle stykker, jeg holder kontakten med, men jeg er bange for, at det kun bliver det første stykke tid. Vi skal spredes over hele verden, og folk kommer til at forandre sig til noget andet inkl. mig selv.

Ja jeg ved godt at det er et sygt luksusproblem, men nogle gange kan jeg godt være misundelig på folk, der bor det samme sted hele deres liv og ligesom får opbygget et netværk af mennesker, der hvor de bor, som de så hænger ud med i flere år i træk..

Den eneste grund til at jeg stadigvæk føler mig tæt på dem fra min efterskole er, at vi har været gode til at ses eller have fællesmail kørende i min gruppe, og at efterskolen som en samlet gruppe er rigtig god til at lave fælles ting sammen, fx. fester og festivaler.

Fik farvet mit hår igen i går, det er så tredje gang indenfor en uge! Først farvede Sisse det blond, og så skulle hun farve det rødt, men det røde blev ikke ordentligt, så vi blev nød til at farve det rødt igen, nu er det okay, men jeg ved ikke, hvor længe jeg beholder det..
Det er lidt svært at have mit tøj på nu, for jeg synes det ser latterligt ud, hvis man går efter sort/guld looket, og man så har rødt hår, eller hvis man har en rød trøje på (hvilket jeg ynder at have tit, da jeg elsker farven rød), tilgengæld er det rigtig flot med lilla, desværre har jeg kun en lilla bluse..

Jeg købte M! bladet i går. Det har jeg aldrig gjort før, jeg har kun læst det, hvis mine drengevenner tilfældigvis har haft det ligende.
Fuck! Det er altså et sindssygt grineren blad, tonen er ligesom ironisk og hyldende morsom, og artiklerne er spændende!
Jeg synes pigebladende som Sirene, Bazar og Woman (dem jeg plejer at læse, hvis jeg endelig skal læse et kvindeblad) har fået en alt for seriøs undertone, men alligevel fremstår som noget virkelig blond shit, og så er det slet ikke sammenhængende nok.

Det er ligesom om at mændende på M! ikke er bange for at være drengerøvs agtige, hvorimod kvinderne på Sirene, Bazar og Woman er bange for at være tøsede og blonde, så de prøver at skrive nogle kloge-åge artikler, men de gør det alligevel med en naivitet og på en måde så selv den dummeste gås fatter pointen. De må jo bare indse, at det ikke er Illustreret Videnskab de skriver, og at de måske bare skulle putte rå pigehumør i ægte Bridget Jones og Nynne stil i bladende.
Jeg er i hvert fald skuffet over tilbuddet til pigerne, der endda har tre at vælge i mellem, i forhold til mændenes M! der bare holder!

Det mest skægge er næsten, at man kan få bladet med forskellige forsidepiger, og jeg så, at den ene pige virkede bekendt, da jeg skulle købe bladet, så jeg valgte hende.
Så viser det sig sq, at hun er en af de piger, jeg yndede at gå til fester med, da jeg var 13-14 år gammel. Det er fandme skægt at tænke på!
Hvis jeg var forsat i den der poptøse-dumme-bitch agtige stil, og havde gået så vildt meget op i mit udseende endnu, kunne det jo være, at jeg havde været ligeså meget en potentiel forside pige til M! som hun er blevet.

Desværre har man valgt vejen gennem hippiefortiden med efterskole og højskole, og jeg må indrømme, at det nok har gjort mig en hel del mere løs omkring mit udseende..
Men hun er klart den mindst dullede at se på, hun ser bare sød ud..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På forsiden af M! er publiceret 21/06-2007 11:56 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.