Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Observerede flere gange folk stå og rode i containeren hjemme ved min far, og kunne også se at der var flyttet rundt på tingene når jeg ikke var der. Stod når der var ” klunsere ” så jeg ikke kunne ses udefra, og fulgte nysgerrig med i hvad de fandt og ikke mindst interessant – så hvad de tog med. Jeg synes at det er okay hvis de mener at kunne bruge det som jeg alligevel havde smidt ud – ville nu aldrig selv stå og rode i en container og slet ikke ved højlys dag. Men dem om det. Det som pissede mig lidt af, var at folk mente at de kunne smide deres affald deri, så som et stort gulvtæppe – det synes jeg er frækhed. Havde håbet på at kunne aflevere nøglerne til huset i dag, men Michelles far havde glemt at afhente et akvarium, som Michelle havde stående fra dengang hun boede derhjemme. Det og så et orgel er det eneste som står tilbage og vil blive fjernet i dag.
Mistede pusten torsdag i sidste uge, hvor påhænget havde fundet ud til min far og tilmed sovet derude. Havde netop knoklet de tre forgående dage med at fjerne hendes hunds efterladenskaber i huset, samt spildt og indtørret tomatsauce over hele køkkenet. Følte det som et spark i mellemgulvet, at han havde givet hende lov til at komme i sit nye hjem. Har to gange muget ud efter hende. Første gang da jeg fik overbevist ham om at besøge hans fætter i Canada og nu hvor huset er solgt. Bare tanken om at hun nu også skulle ødelægge det som jeg har bestræbt mig for skulle blive et hyggelig hjem for ham – slog benene væk under mig. Jeg fatter ikke at han ikke kan indse problemstillingen omkring hende, selv om hans omgivelser tager afstand. Det er heldigvis ikke kun mig, men samtlige omkring ham. Spurte hvorfor dælen han gav hende lov til at komme, hvortil han svarede – jamen hun blev jo ved med at ringe. Hmm…hun har gennemskuet ham for lang tid siden og ved, at hun bare skal blive ved så giver han lov for at få ro. Kender ikke ordet nej og har aldrig gjort det. Samtidig bruger hun også hans kærlighed til hunde til at bane vej, og siger at hun gerne vil besøge den. Min far er indimellem så dum og naiv – for selvfølgelig skal hun have lov til at besøge hans hund !

André har været hjemme på weekend for første gang siden han er flyttet. Det er gået rigtig godt, selv om han havde det skidt i sidste uge. Har været om ham hele tiden og holdt ham aktiveret. Fandt billeder fra Metallica koncerten og printede dem ud, samt klippede ham så han atter så lidt anstændig ud. Han blev hjemme til i dag, da han havde tid på børene og ungdoms psyk. Havde aftalt med personalet at mødes der, så de kunne tage ham med retur. Skal ned til ham senere i dag, da den fremmødte pædagog ikke kunne tåle det halm som hans berejste rotte havde i den transportable bur. Hmm

Ser frem til at aflevere nøglerne til min fars hus, for derefter at koncentrere mig om at selv finde op til overfladen igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frækhed er publiceret 29/10-2007 12:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.