16 år siden

omvæltninger

Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 8 dage siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
20 dage siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Sidder her og kigger ud af mit kontorvindue med mp4ern i ørerne og bare nyder det. Sidder og tænker på – at om ganske kort tid, der forandrer alt sig. Som i alt. Men til det bedre, ja det går jeg da virkelig ud fra. Så er der ikke bare mig og h længere. Så har vi en lille skabning, der er dybt afhængig af os. Det er en meget mærkelig tanke!! Men en god en. Glæder mig meget. Men det ER mærkeligt. Det er jo mig – lille Hemo, der indtil for bare 4 år siden ikke ville have børn. Der i visse øjeblikke selv stadig kan føle sig meget lille. Jeg skal have ansvaret for et andet væsen. Det er sgu ikke til at forstå. Men jeg glæder mig nu…

Det er også snart ved at være sidste gang jeg sidder i dette værelse. Kan godt lide udsigten. Til træerne, der godt nok lige nu er ret nøgne, og dermed afslører fodboldbanen bagved. Det er så flot. Denne del af denne by har været mit lille paradis i efterhånden mange år. Jeg har boet i dette område i 7 år – to forskellige steder. Har virkelig elsket det. Flytter snart til en anden by – en lille en. Havde egentlig svoret jeg var færdig med de små byer – er selv vokset op i en lignende. Der er sgu ikke så meget privatliv. Jeg kender ikke så meget til byen, men det skulle nu være en god en, og faktisk har jeg det ret godt med tanken om, at den lille skal vokse op i en lille by. En by hvor alle kender alle (ja, på godt og ondt). Men så er der altid nogle at lege med og man hjælper hinanden. Sådan var det i min lille landsby og jeg er ret sikker på, at denne er nogenlunde lige sådan. Og det er sgu nok ikke så ringe endda. Her kan man stadig rende rundt i gaderne og spille boldt og være barn lidt længere end i storbyerne.

Men det bliver da mærkeligt at flytte væk fra venner, forretninger, fastfood – det pulserende liv (ja ja hemo, så stor er denne by her jo heller ikke ligesom vel… nej nej – men lidt nostalgisk må man vel godt blive). Men på den anden side, så ser jeg sgu vennerne mindre og mindre, vi bliver jo alle ældre, og en del af dem er jo også ved at stifte familie selv osv. Så når vi skal ses kan vi sætte os ind i vores biler (som vi sgu også gør alligevel selvom vi alle bor her i den samme by). Og så er den lille by altså også kun 15 min herfra byen. Så 15 min ind til forretninger. Så – værre er det jo ikke.

Overtager hus om ca. 1 uge. Er sat til at føde om ca. 1,5 uge. Glæder mig mere end det skræmmer mig… Det skal sgu nok blive godt!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget omvæltninger er publiceret 23/11-2007 14:03 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.