16 år siden

tilbageblik, andensidste dag i året

Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Kære dagbog.

Tak for i år! Tak for dejlige venner, jeg fik i år!! Her på årets andensidste dag får jeg lyst til at udtrykke mig lidt om hvordan mit år 2007 var.

Mit hovedindtryk og min oplevelse er virkelig, at i dette år fik jeg sat lidt skik på mig selv og mit liv. Jeg indså, hvordan jeg havde det og tog konsekvensen af det, kan man vel sige.

Jeg opdagede, at det ikke kunne blive ved med at gå på den måde, jeg havde det, indrømmede, at der var nogle ting i mit liv, som jeg var magtesløs overfor, rakte ud efter hjælp og er blevet ved med det, når jeg har brug for hjælp og opdager, at jeg altid finder hjælpen!

Det er ikke altid fra den kant, hvor jeg venter den. UHA, jeg er også blevet skuffet over, at der har været venner, der absolut ikke var der, de havde set noget, følt noget om mig, der gjorde, at jeg ikke var vellidt mere eller hvad ved jeg...

Det sårede mig lige i det samme og jeg opdagede, at jeg godt kunne lade være med at hænge mig i det og give slip på dem i de forskellige situationer. OG tænk, så skete der det forunderlige, at nogen vendte tilbage i tryg forvisning om, at jeg kunne undvære dem. Jeg havde sluppet forholdsafhængigheden, sat dem fri og fro ;o)

Og jeg fandt kærligheden og opdagede, at det kunne jeg ikke magte, jeg kunne ikke være 'kæreste', for så blev jeg utilfreds og begyndte at lave ham om.

Jeg gav slip på smerten, gav slip på ham og holdt en pause i tilbagetrækning fra mænd, så godt jeg kunne. Og det hjalp! Vi fandt en måde at være sammen på, der udspringer af kærlighed og er uforpligtende på den måde at vi sætter hinanden fri samtidig med, at vi er ansvarlige og er der for hinanden på det grundlag, hvor det er tilladt at sige fra, inden det bliver for meget.

Jeg er lykkelig for, at det kan lade sig gøre at være så accepteret både af mig selv og ham, at jeg gerne må sige fra, at forholdet bygger på, at vi begge kan sige til og fra.

Undrer mig bare over mig selv, at jeg ikke magter parforholdet... det traditionelle. Ikke lige nu i hvert fald ;o)

Jeg sygemeldte mig, passer på mig selv for kun derigennem bliver jeg for hver dag stærkere og stærkere: Jeg føler, at jeg bygger op, bygger til og har fundet kærligheden til mig selv! Og jeg kan mærke, når den er på vej ud og kan bevidst gribe fat i mig selv igen og hale mig op med venners og families hjælp også.

Jeg føler mig ikke længere som et dårligere menneske fordi jeg indrømmer, at der er nogen ting, jeg ikke magter lige nu og jeg elsker mit nye accepterende forhold til mig selv og den mere åbne indstilling til livet, menneskene og verden.

Jeg føler mig som en del af et hele, uden at ville blande mig i andres liv på en kontrollerende måde er jeg blevet i stand til at veje mine ord i de fleste situationer og kan se tingene udefra, skabe en god distance uden at isolere mig. Og hvis jeg fejler og det gør jeg ofte, så kan jeg indrømme det og sige undskyld.

Jeg er blevet bedre til at bruge mine talenter og det nyder jeg og har det sjovt, selvom jeg ikke altid er tilfreds med det, jeg laver :o) Jeg er bevidt om, at det er gennem fejl og forsøg, at jeg finder hjem til mig selv. OG der vil jeg gerne være, for deraf udspringer de gode ting, jeg vil være med i. Jeg tror på min kraft.

Jeg ønsker mig i det nye år mere af alt det, jeg har fået i 2007 :o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tilbageblik, andensidste dag i året er publiceret 30/12-2007 11:43 af Rhana Thimsen (Rhana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.