16 år siden

Himlen er flintrende blå!!

Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Aaaaahhhh, hvor dejligt.

Fik godt nok ikke skrevet specialet færdigt igår. Var helt ødelagt af gråd og tungsind hele dagen. Irriterende.

MEN, så skulle jeg jo ud til flipper-veninden om aftenen. Smadder hyggeligt. Ren tøsemiddag. Med 5 piger jeg slet ikke kender, men det går hurtigt, med lidt at drikke og lyst til at hygge sig. Jeg tog mig sammen og fik rystet tungsindet væk.

Så rart at møde nye mennesker, hvis man altså har noget at sige til hinanden. Det havde vi.

Kom bla. til at snakke om gamle dage og lege, da man var små. Vi havde alle leget far og mor og børn, og vi huskede sammen, hvordan det var røv-sygt at være faren, fordi han altid blev sendt ud på arbejde, og så ellers bare skulle holde sig væk til engang i slutningen af legen.

En af pigerne var vokset op i københavn. Hun havde leget, venteliste til vugge-stue og fritidshjem. Noget med at én var moderen, én var barnet, og én var socialrådgiveren på den anden side af bordet. Hold kæft hvor morsomt! Socialrealisme i 5års-alderen. Sådan legede vi ikke i den røvssyge landsby i det smukke landskab, hvor jeg kommer fra.

Herefter, det bedste! Reggae koncert, og jeg dansede og dansede og dansede. Er egentlig slet ikke tosset med reggae, men jeg er vild med folk, der danser for at danse.... ikke for at være lækre osv. Man hopper rundt på dansegulvet, og mange er bare sådan i let bevægelse, men enkelte synes det er skide skægt. Vi kender hinanden, når vi ser hinanden. Det er så fedt, så kan man rigtigt slappe af og have det hylende morsom med det. Og skidt med alle dem, der lægger mærke til, gør tilnærmelser osv. - de er ligegyldige, det er det der med bare at lade sig fylde af rytme og blive båret af den. Jeg ELSKER det... bliver fuldstændig høj af det, og er det stadig her et helt døgn efter! Det er vist ikke godt for mit sexliv i øvrigt. Tror det at finde sammen med nogen, kræver lidt opmærksomhed på andet end rytme, men det må komme i et senere liv. Er vist egentlig på det nærmeste afvisende, sådan en aften. Nå, fuck det. Lige nu, er det her så befriende. Tror ikke nogen ved, hvor meget det egentlig betyder... 'Ja ja, S skal ud og luftes', siger de og tror det handler om noget andet. Men nej, S skal ud og shakes, skal hun!

Vågnede og kunne som altid ikke forstå, at jeg havde tømmermænd. Tænk at 3 øl, og 3 GT skal resultere i ... lad os bare kalde det en helt tom mave! Er vist ved at være gammel. Fedt med solskin at gå ud og købe en sandwich i, fedt med en lang gåtur i stille glad tanke med sig selv, fedt at himlen er så flintrende blå, fedt er dagen idag føles så god og rar, på trods af igår, på trods af tømmermænd, men fordi der er så meget at nyde! Jaaaaaah, hvor er det dejligt at være glad!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Himlen er flintrende blå!! er publiceret 27/01-2008 15:08 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.