16 år siden

Indbegrebet af sød

Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
23 dage siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg skal skrive tysk stil. Og lave biologirapport, men ingen af delene virker videre spændene. Så derfor gør jeg det her i stedet for. Så fornuftig er jeg nemlig. :)
Fødselsdag hos St. i fredags. Skide hyggeligt og hvor kommer jeg dog til at savne de piger næste år. Helt vildt. Vi bliver bare fuldstændig spredt, og det kan jeg slet ikke lige overskue lige nu. Vi bliver nødt til at lave noget reunion på et tidspunkt. :)
Op på arbejde lørdag morgen, hvor jeg bliver mødt af min chef der giver mig ansvaret for at det hele kører rundt ved kasserne idag. Hende der plejer at gøre det, har haft ferie hele ugen, så vi var kun ungarbejdere. Jeg var den der havde været der længst, så vupti, og Anne blev ansvarlig. (Men så føler man sig også lidt værdsat. ;) )
Blev hentet af Li. og Aj. lige efter arbejde, og så hurtig ud i Bilka inden de lukkede. Mad - masser af mad - blev der lavet. Mums. Og så var der bare hygge med film. Dejlig dejlig. Men først var der håndbold. Årh det var spændene mand. Vi råbte og skreg. Puha. Det var vildt. Skide godt at de vandt. :)
---

Fik også en besked fra J. igår. Ved ikke hvor han skriver fra, for den var fra et mega langt nummer. Men han glæder sig til at komme hjem til mig. :D Ihh altså. Glæder mig sådan til han kommer hjem. Og så skulle jeg hilse Al. og Jc. Ud fra det konkluderede jeg at jeg var den eneste han havde skrevet til. Han har tilsyneladende ikke skrevet til Al - hans bedste ven gennem hele livet. Det er jo tosset. Men så tænker han da i det mindste bare en lille smule på mig. Altid noget. Men der er stadig lang tid til 1. april. Øv mand! Jeg håber jeg bliver ved med at savne ham. Selvom det egentlig ikke er spor sjovt at savne ham så meget. Så håber jeg på det. For han er virkelig bare sød. Sådan virkelig sød. Indbegrebet af sød, tror jeg. Han ville aldrig glemme min fødselsdag, fordi jeg har fortalt ham at jeg hader når folk der betyder noget for mig, glemmer min fødselsdag. Han ville aldrig behandle mig dårligt. Han var bare så sød ved mig da han var her. Jeg måtte ikke ligge på hans mave, for så kunne han ikke se mit dejlige ansigt. Han ville ikke lukke sine øjne når han kyssede mig, fordi han ville se mig. Han nussede mit hår fordi det havde han fået af vide at vi godt kan lide. Han blev her til klokken 6 om morgenen, fordi han vidste han ville komme til at savne mig.
Han er bare... Ja.. Sød!! Hold kæft hvor er det latterligt at han er så langt væk. Godt det snart er den 1. februar!

Ej, jeg skal rigtig meget igang med tysk.
Tror jeg har fundet ud af hvad jeg skal skrive om i AT. Nazismen. Og endnu værre. Tror jeg skal skrive i tysk og psykologi. Psykologi er findt nok, det havde jeg egentlig besluttet a jeg ville skrive i. Men havde ikke regnet med at det ville blive tysk. Men tror det bliver det. Skal også snart have besluttet mig! Jeg gider bare ikke lave den synopsis. Øv øv.

God søndag.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indbegrebet af sød er publiceret 27/01-2008 12:06 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.