Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 1 time siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 17 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Jeg tror jeg bliver nødt til at udnævne mig selv til at være noget af det mest dovne jeg kender. Jeg gider ingenting. Og laver derfor absolut ingenting. Ikke før i sidste øjeblik i hvert fald. Det er simpelthen så dumt. Min biologirapport blev jeg færdig omkring midnat dagen før vi skulle aflevere. Omkring det samme med tysk. Typisk. Og nu sidder jeg her og burde skrive engelsk stil. Men i stedet hører jeg latterlige kærlighedssange og kigger billederne fra i fredags igennem for omkring 20. gang. Men efter jeg er færdig med at skrive her, går jeg også igang. Det skal jeg.
I mandags var jeg lykkelig. Det var en god dag. Eller noget af dagen var god. Dansk stil kom retur. Endelig kom 12-tallet. Det har jeg aldrig fået før. Jeg var lige ved at græde, og det er ikke engang løgn. Jeg har aldrig i mit liv fået 12 i noget som helst. Ihh altså.
Mit ellers så lykkelige humør bliver så ødelagt i sidste time, hvor vores biologilærer annoncerer at vi skal have prøve om tirsdag - uden hjælpemidler. Tak for det. Så det skulle jeg hjem og læse. Øv mand.
---

J. skrev til mig igen igår. Jeg bliver så underligt glad når han skriver. For så ved jeg at han tænker på mig. Men han er sindsyg. Ham og en af de andre havde gået 18 km ind til byen for at sende brev, og så var de på vej hjem igen. Fucking 18 km. For at sende et brev! Til mig! Håber at de også skulle noget andet. Handle eller et eller andet. Ellers er han simpelthen for sindsyg. Men han savner mig. Og så bliver jeg glad. Glæder mig til at få brev fra ham. Så jeg kan høre lidt mere om hvordan han har det. Ved ikke om han har modtaget mit brev. Men det må han næsten have gjort. Det tror jeg. Glæder mig sindsygt til at se ham igen.
Jc. synes stadigvæk at det bare er SÅ sødt at vi stadig tænker på hinanden. At vi ikke bare synes det er ligemeget. Hun håber ligeså meget på det, som jeg gør. Hun er så herlig. :)
---

Fødselsdag i fredags. Hold da kæft jeg holder af rigtig mange mennesker, som bare ikke vil være der på samme måde til næste år. 15 mennesker var vi samlet herhjemme. Drengene ankom først - allerede møgstive. Der havde været fredagscafe på skolen. Efter det var de taget hjem til Ch. og havde drukket hele dagen. Skide godt. Men det var så dejligt. Og det var bare rigtig hyggeligt. Dejlige gaver fik jeg. Aj, Li og G havde lavet det fineste og sødeste kort jeg nogensinde har fået. Fik helt tåre i øjenene. De er så herlige. Mig og To. snakkede om at vi synes vi skulle tage i sommerhus til sommer. Bare os der sådan plejer at være sammen. Sådan for at få en ordentlig afslutning. Det skal blive til noget. Det bliver det nødt til. Det kunne være skide godt.:)Fødselsdagssang blev der også sunget. Rundkreds med mig i midten. Lige i det øjeblik følte jeg at jeg er værdsat. At de 14 mennesker omkring mig holder af mig. Og det ved jeg de gør. Der fik jeg det bare af vide. At jeg ikke bare er en der er der for dem. At jeg rent faktisk betyder noget for dem. Og alt dette fik jeg ud af en fødselsdagssang. Skide godt. ;)
Vi kom i byen også. Mødte en af mine bedste venner fra folkeskolen. Hvor var det dejligt at se ham igen. Vi snakkede sammen hele aftenen, og det var bare så herligt. Selvom vi kun ser hinanden 1 gang hver halve år, højst, så virker det bare som om at stadig snakker hver dag. Og det er det jeg så godt kan lide ved ham. At han er så ligetil. Vi snakkede om folkeskolen tiden. At vi begge havde været vilde med hinanden, men aldrig havde gjort noget ved det. Bornholmer-turen i 7. klasse, hvor alle vidste at der var noget, men de eneste der nægtede at indse det, var os selv.
Ham: Hvorfor gjorde du aldrig noget ved det?
Mig: Hvorfor gjorde du ikke?
Ham: Jeg spurgte først. :)
Mig: Jamen.. Hvad hvis jeg havde gjort?
Ham: Ja, hva så?
Mig: Ja, hvad hvis jeg havde gjort?
Ham: Så var det nok blevet til noget. Men så havde vi måske heller ikke stået her idag.
Mig: Hvad mener du?
Ham: Du ved hvordan jeg har det med eks-kærester.
Mig: Det er rigtigt. Så er det måske meget godt. Men på den anden side også lidt dumt.
Ham: Ja, det var også det jeg synes det var dengang. Jeg synes jo du skulle have lavet "et move". :)
Mig: Du kan da ikke lægge det hele over på mig. Det er da lige så meget dig der kunne have gjort noget.
Ham: Ja, det er rigtigt. Men så var vi jo bare rigtig gode venner i stedet.
Mig: Og det er jo også godt nok. :)
Ham: Ja, nu er det. Men Anne.. Det er dumt vi er begyndt på det her. For som du står der, så har jeg lyst til at kysse dig. Og det kan jeg ikke.
Mig: Nej, det kan du ikke. Din kæreste sidder derhjemme.
Ham: Ja, nemlig. Men du er en dejlig pige, det skal du vide.
Jeg giver ham et knus og hiver ham med ud på dansegulvet og vi begynder at snakke om noget andet. Han er en dejlig dreng. Men det er lige et par år for sent han får lyst til at kysse mig.
Jeg tog allerede hjem ved en 3-tiden. Aj, Li og G ville gerne hjem og de andre var taget et andet sted hen. Ville ikke komme derind selv, så jeg tog hjem. Min mor skulle have hentet mig, men hun ringede lidt efter jeg havde vækket hende og siger at bilen er punkteret, så jeg bliver nødt til at tage en taxa. Hun var næste grædefærdig. Hun ved jeg hader at kører i taxa alene. Men hvad kunne den stakkels kvinde gøre. Jeg måtte køre hjem med en gammel tyk taxamand, som ikke så særlig venlig ud. Det var ikke særlig sjovt.
Vågner med ulidelig hovedpine, men kan ikke sove længere end til klokken 9. Øv mand!
Men helt fantastisk fødselsdag. :D
---

Var inviteret til spisning hos far igår aftes. Min onkel var på besøg fra Sjælland, så det var egentlig mest for at hilse på ham. Jeg elsker min onkel. Han er simpelthen det dejligste og sjoveste menneske. Og så ligner ham og min far skræmmende meget hinanden. Jeg forstår ikke at manden ikke er tykkere. Der røg mindst 8 stykker kylling ned. Plus kartofler, grøntsager og sovs. Jeg forstår ikke at manden kan spise. Bagefter var der da også lige plads til 3 pandekager med is. Det er utroligt. Men ja ja. Hvis manden er sulten, så skal han da også have noget mad selvfølgelig. Han har bedste sarkastiske humor og elsker ham for det. Dejlige mand. :)
---

Jeg snakkede også med R. den anden dag. Ham fra folkeskolen, som jeg havde mødt ved frisøren, hvor det havde været en smule akavet. Ved ikke engang hvem der skrev først. Men vi snakkede i hvert fald sammen hele dagen. Det var skønt. Det var også som om vi stadig kendte hinanden som dengang. Han får mig til at grine og derfor holder jeg af ham. Fordi han stadig kan huske nogen ting jeg fortalte ham dengang. Ting som vi grinte af og som vi forstod. Vi snakkede ikke om det der gik galt, og det var okay. Vi ved begge to hvad der skete, og hvorfor det skete. Det er snart 3 år siden, så vi burde også være kommet videre. Vi behøvede ikke at fortælle hinanden at vi var kede af det der var sket. Sådan er det bare. Og ja. Rart at snakke med ham, så det ikke er så akavet når vi møder hinanden næste gang. :)
---

Jeg hader dobbeltmoralske mennesker. Og jeg hader dem specielt når det har noget med mig og gøre. Je. har brokket sig utrolig meget over at han ikke var inviteret i fredags. Prøvede at forklare ham at han ikke går i min klasse, og dermed ikke kunne komme med. (At Li. og G. så er inviteret og heller ikke går i min klasse, er noget helt andet. Men det behøver han jo ikke at vide). Vi snakker ikke særlig tit sammen. Mine veninder kan ikke lide ham og han kan dermed ikke lide dem. Han har holdt adskillige fester hvor jeg ikke har været inviteret. Jeg kunne ikke se nogen grund til at invitere ham. Idag finder jeg ud af at han selv har holdt fødselsdag i fredags. Okay, jeg ved godt at jeg ikke kunne komme alligevel, men stadigvæk. Tror ikke på at han ville have inviteret mig alligevel.
Hader at han skal brokke så fantastisk meget over at jeg aldrig inviterer ham med til noget, når han selv glemmer at tage mig med hjem til ham. Jeg er træt af at han siger at vi er fantastisk gode venner og at han elsker noget så højt, når det bare ikke er sådan. Det påvirker mig en del. Men skal bare acceptere at det ikke bliver ved med at være der, det vi engang havde. Og sådan skal det også være. Men ja. Puha.

Jeg skal rigtig meget igang med engelsk nu. Den skal være nogenlunde færdig idag. Dejlig søndag.
Men 1 uge til min fødselsdag. Yeah. :D

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 måneder er publiceret 03/02-2008 14:48 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.