Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Fik slet ikke tid til at skrive igår, så nu må jeg bare prøve at huske ekstra godt...
Det var jo Bos fødselsdag.
Lucas og Helene skulle hentes kl 10 af Daniel, men vi skulle jo lige nå fødselsdagsvækning, og fødselsdagsmorgenbordet først.
Så jeg havde sat mit vække ur til kl 7, men Lucas og Helene (der jo til hverdag næsten ikke er til at drive op kl 7) vækkede mig et kvarter før uret, troede jeg, så vi stod bare op. Da vi er godt i tøjet alle tre opdager den trætte Michala, at vi er stået ikke bare et kvarter for tidligt op, men en time og et kvarter for tidligt. SUK!
Men vi går ned og ordner morgenbord og liner gaver op. Selvom jeg vist nok havde hørt at Bo vist ikke sov helt (han kan da ikke være vågnet af et par ivrige børn?!), trak vi alligevel tiden lidt ud, men den blev ikke meget mere end et par minutter over syv, før den ikke gik længere. Så op med lys i hånden, og synge for fø'sda'sbarnet :)
Gaverne var også i orden, tror jeg, der er i hvert fald ikke lige noget der skal byttes.
Gav ham en cd med Scissor Sisters :) For ca et år siden, før børnene og jeg var flyttet herover i den store lejlighed, og kort efter at vi havde haft vores lille brud, var vi kommet herover, for at blive sat i arbejde. (Hjalp selv med at sætte den i stand, og fik tilgengæld depositummet gratis). Min udlejer var ikke lige herovre da vi kom, men radioen stod og kørte, og så spiller de sørme lige Scissor Sisters "don't feel like dancing", hvorefter Bo springer op og danser, og jeg har ldrig siden set ham kunne sidde stille til den sang, og når jeg hører den og han ikke er der, bliver jeg bare så glad, for jeg kan ikke andet end se ham stå og danse i til den :D Så nu skulle han have den. Og han blev også glad for den. (Vidste ikke helt om det var en han ønskede sig eller bare en man skulle høre nu og da blive spillet, og hver gang blive glædeligt overrasket?!?)
Og så var der min specielle gave, der jo egentlig var den rigtigt gave. Havde lave en gammelt udseende brev til ham, badet i kaffe, og rullet og forseglet, og brugt vores nicknames fra Travian (ikke at selve gaven havde noget med Travian at gøre). Det var en kærlighedserklæring fra troldkvinden (mig) til den stor mægtige leder (ham). Al i alt skulle det ende ud i at være en invitation til en date. Morgen til aften. Så vi skal bare have fastsat en dato, og så skal jeg planlægge en hel masse. Har nogle tanker i hovedet, men alt efter hvornår det bliver, skal jeg jo lige vide hvilke muligheder jeg har mht. årstiden, og hvilke beskæftigelses/underholdningstilbud der er... Glæder mig allerede. Det er ikke så tit vi kommer på dates, så en hel dag skal nok gøre godt :)

Vi havde jo pludseligt rigeligt tid og nåede en masse morgenhygge, med spil og leg og dans, før børnene blev hentet. Bagefter, skulle vi mod byen. Det er sådan at Bos søsters kæreste har fødselsdag sammen dag, så de to havde planlagt at holde fødselsdagen sammen, hjemme hos dem. De ville stå for hovedretten, og vi for desserten. Så vi skulle til købmagergade og hente Paradis-is, til at gå med vores vafler og varme kakao. Så fik vi lige ved samme lejlighed transporteret alle Bo jule-/ og fødselsdagsgaver ind til ham selv, (godt vi har Jacob - min bil :) ).
Derudover synes vi da også det var en idé lige at finde en gave til det andet fødselsdagsbarn.
Tilbage i Bos lejlighed, hvor alle varer til desserten var pakket, og Bo var ved at pakke gaven ind i tapet (der var ikke mere gavepapir det ligger altsammen ude hos mig), tanker jeg pludselig, om der mon ikke skal noget æg i vaffeldejen? Det stod der ikke i vores opskrift, meeen... Tjekkede et par forskellige opskrifter, og blev enige om at vi nok skulle have noget æg, og så det syltetøj vi havde glemt at købe også. Så jeg begiver mig i mit pæne tøj ud og vild blæst og vådt vejr :( For at opdage at Irme lige har lukket. Vender om og går mod den lille overprisede købmand på hjørnet. Men fik hvad jeg skulle have. Den rare mand derinde havde aldrig hørt ordet syltetøj, og lignede et stort spørgsmålstegn da jeg spurgte efter det. Stod et øjeblik og overvejde hvilke indviklede forklaringer jeg skulle kaste mig ud i, før jeg kom i tanker om ordet 'marmelade' (ikke et ord jeg nogensinde har brugt for det). Så lyste han op i et smil, og bad mig gentage syltetøj. Så trods blæst og regn blev det en hyggelig tur...
Og så mod Skovlunde, mod Bos søster og kæreste, der faktisk bor lige bagved min gamle skole... En kristen privatskole, som har lært mig noget om livet, men nok ikke det der var tiltænkt...! Mærkeligt at køre der, hvor jeg har kørt næsten hver dag i 8 år. Vi kørte lige forbi den... Det er altså mærkeligt, når man sådan har lagt det hele på hylden, og ikke har været der i årevis, at de så lige flyttet ned bagved...
Men det var en hyggelig aften, og vaflerne blev gode, og der var lige tre tilbage, så vores portion var pefekt :)

Da vi kom hjem satte vi en gyser på, som Bo har lånt af en af sine venner... "Saw" Ikke for sarte sjæle! (Og sådan en er jeg, så vi så kun en halv time....)

Og nu må jeg hellere komme igang med dagen. Har planlagt... oprydning (surprise) og en tur til lossepladsen... Bare for afvekslingens skyld :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag er publiceret 27/01-2008 10:59 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.