Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Vilde associationer. Vilde svaner, sangsvaner, grågæs på træk om efteråret. Der er gået fugl i mine tanker, vilde fugle, og der sidder et par duer på tagryggen af blokken lige på den anden side af gaden. I den allerøverste lejlighed alleryderst til venstre bor et par, som besluttede at anskaffe sig en hund for et år til halvandet siden. Hunden er blevet stor nu, selv om den er en lavbenet og langrygget skabning - lidt ligesom en basset hound, bare med lang rug pels.

Hvad blev det til ? De grå gæs, efteråret og fugletræk. Er det forkert at sige, at jeg savner efteråret og dets eftertænksomhed en smule her midt i sommervarmen ? De få regnfulde dage, vi har haft, kan jeg kun meget svært være utilfreds med. Det regnede nok, men kolde var de aldrig rigtig.

Der er for mig noget rituelt over efterårets første varme striktrøje. Parret med en taknemmelighed over den dejlige sommer, der var. Hm, fugletræk, efterår og varme striktrøjer...efterårets frugter og grønt. Tid til simpel the avet på vilde hyldebær - bare et par skærme og to teskefulde vand i en kasserolle. Når det hele er bristet og kogt et minut, så lidt honning og kanel. Sød varm saft. Tid til rå, søde rødbedesnacks, som farver fingerspidserne blodrøde.

Tilbage til genboerne og hunden. Hunden er vokset hurtigt - den kunne ikke forstå, at den pludselig ikke mere kunne bæres op ad trapperne til 2. sal. Hunde, Sirius og hundedage. Det er stadig sommer, selv om tiden flyver, som fuglene i efteråret. DMI's vejrudsigt for de kommende dage lyder på milde vinde, høje temperaturer omkring de 30 grader og ikke mindst tørvejr. En date eller to føles påkrævet i indbydende sommertøj for en singlekvinde som mig, og måske jeg skulle oprette en profil på Dating.dk. Tiden vil vise, hvad det bliver til, men der er er nu noget forløsende over en samtale med en fremmed, der fortæller sin historie, inden efterårets hverdagsforsigtighed indfinder sig på sin fastligger residens for resten af året - måske er han sød ?

Jeg har brug for at associere i dag i et forsøg på fornyelse - eller bare for en let opblødning af min skrive-... - jeg sidder faktisk og tænker på skrivekrampe, før jeg når frem til skriveblokering. Den forglemmelse skal jeg ikke klage over, nå, det var skriveblokering jeg kom fra og det er ikke noget hensigtsmæssigt sted at opholde sig, så jeg ræser videre i mine associationer. Det, jeg ville sige, er, at stemningen i denne tankestrøm nok er det væsentligste underholdningsmoment for diverse online ulve og folk udefra, der måtte tillokkes af fyldepennen.

Jeg vil tilbage til noget sødt, sødt som varm hyldebærsaft - næsten. Efterårets danske æbler med kokosolie og kanelsukker, uhm, og nødder og rosiner. Så skal der kølig cremet kokosmælk oven på - dejligt. Mon der er en mand i mit liv at dele denne oplevelse med, når efteråret kommer ? Hm, noget sommersødt på en sommerdate - intime detaljer og gerninger. Lårkort og afslørende toppe - kan det mærkes, at jeg har brug for en mand ?

Nu skal jeg nok være sød, jeg mener anstændig. Anstændig, hvad kan jeg få ud af det ? Fremmede mennesker, der løfter deres hatte på gaden til hilsen - ren Matador og godaften Hr. Varnæs ! Der må være nogle flere, altså nogle mindre traditionelle associationer til anstændig. Måske anstændighed bare bredt står for det konventionelle. Orv, hvor er jeg uanstændig så ! Ikke at jeg går nøgen rundt - kun på stranden, og jeg elsker nøgenbadning på en udsøgt sommeraften - jeg har bare fået at vide, at jeg er anderledes.

Anderledes, det må være det andet, som man ikke kender, eller er det det andet, der er ligesom mig selv ? Jeg kan vel aldrig være sikker på, at det andet er helt ligesom mig selv. Og nu til noget andet.

Genboen sidder på altanen lige på den anden side af gaden. Hun har besøg af veninden, og de sidder i sommersolen med et glas vin. Uhm, vin, eller kaffe med rom i på en frisk sommeraften. Kaffe med rom i, omkring et bål på stranden, og en guitar. Hvad skulle vi synge ? Du danske sommer jeg elsker dig ? Eller måske Gasolins Kloden drejer stille rundt...på kommoden ligger Soya og Karen Blixen...

Her er en vild en ! kommoden...komodovaran, og jeg drømte den anden nat, at jeg flåede en krokodille for at stege den på et spyd over ilden. Det ved jeg virkelig ikke, hvad betyder. Noget med at indtage et stærkt dyrs egenskaber ? - næ nej, ingen nadver helt endnu, for den assiciation, hvor uforståelig og usævanlig den måtte være for mange mennesker, er lidt for gammelkendt i nærværende dagbog - men derfor kan krokodilledrømmen vel godt have den betydning.

Nå, nu er der gået rigtig meget Alice i eventyrland i dagens dagbog, og den stærke komodovaran med følgende krokodille får mig til at tænke på styrke, som får mig til at tænke på Pippi Langstrømpe, og hverken Alice eller Pippi er konventionelle - Pippi grænser endog til det uanstændige i visse situationer - i hvert tilfælde ifølge tidligere tiders konventioner.

Og så er der blandet vildt til onlinerne, kom og modtag nadveren.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er vildt er publiceret 25/07-2008 11:39 af Camilla Rasmussen (II) (Camra).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.