21 år siden

C kom på i aften

En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Operation
Halina Abram...
15 timer siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
:o) hmm....først var jeg bange for at virke for meget af et offer i forhold til C. Såret...ked af det...nærmest desperat ....er jo ret dumt at tage som et udgangspunkt ? MON IKK ! :oP *GG* det vidste jeg jo godt. Men hvordan skulle jeg...? Osv... :o) For jeg ER interesseret i ham....på en eller anden måde. "Man" skal da også have en at holde i hånden ?

Sad og chattede med Cutie. Snakkede om det ene og det andet...hvor jeg så fortalte om at jeg havde mødt ham i byen - at han nærmest havde overfaldt mig - at han var vild med at danse med mig - at han var vild med at kysse mig - mens vi dansede.....det var så surrealistisk....*suk* ...

Ja...han sagde jo ovenikøbet...da jeg sagde - hvordan tror du andre tænker om mig - og denne kyssende mand ? - at jeg bare skulle kalde ham min mand ! ;o) *GG* han var altså sød. Nå, men jeg var da også lidt dum...at ikke tro på hvad jeg oplevede....jeg kunne bare ikke rumme det. Blev forvirret.

Da jeg ville hjem i min stadige fulde tilstand spurte jeg om han ville med...."nej" ...nå ! Så tog jeg jo bare hjem.....på vejen begyndte jeg at hyyyle som enhver teenager *GG* jeg var bare for fuld. Vendte tilbage og sagde at han gjorde mig ked af det...."Nå ? Det var da ikke meningen"

Ærlig talt ? Jeg tror vi ligner hinanden. Gemmer os bag vores sårbarhed. Usikkerhed. Gør os kostbare. Det er nok aldrig særlig godt for nogen forhold........

Forhold...? Ja....jeg tror jeg vil til at satse lidt på ham. Imorgen køber jeg nogen langrendski - og møder ham forhåbentlig på løjperne. Der er han tit.

Nårh ja...ligesom jeg og Cutie snakkede om ham - så dukkede han op på chatten ;o) *hæhæ* på den måde bidrog Cutie med noget positivt i mit forhold til C. Skrev at jeg blev glad for at se ham osv....mens en anden chatter skrev at nu blev jeg vist glad ! For jeg har spurt efter ham....*SMS & G* "Når man snakker om solen" - han var glad for at være savnet...men det skrev han jo også tit dengang i foråret, hvor jeg sværmede sådan omkring ham......

Nå, men vi blev smidt af chatten.....og alligevel dukkede han op igen - for at sige godtnat :o) *SMS* det blev jeg rigtig glad for. Som han blev glad for.....iiiha :o) jeg må jo bare derud i den friske luft og få noget gjort med min krop, kondition og livsglæden :o)

Min usikkerhed er min største hæmsko...jeg må til at komme over den. Jeg har min kompleks over at være så tyk....andre kan lide den - heldigvis - ellers havde jeg jo aldrig fået sex...*GGG* men det er den der dukker op, når jeg virkelig har lyst til at involvere mig. Jeg er så bange for at jeg ikke er dejlig nok.....*suuk* ....surt ! jeg er for ..nej...ikke skrive grimme ting ommig ;o) *S* jeg må tænke positivt.

Jeg vil til at gå tidligt i seng - ligesom ham. Det er godt for krop og sind ;o)

Søde hilsner

~~SommerFuglen~~



Skriv kommentar

Dagbogsindlægget C kom på i aften er publiceret 10/01-2003 03:11 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.