21 år siden

fanget af en vulkan ?

Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 5 dage siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
~~ Sætter David Bowie med "hours" på ~~

Throw me tomorrow....
now that I really got a chance.....
everythings falling into place - seing my past to let it go.

Only for you..... I don´t regret that I was Thursdays child.......

monday, tuesday, wednesday - born I was :o)

den sang er min all-times yndlingssang med David Bowie....tror jeg - men det kommer jo altid an på ens humør. Pladen er ihvertfald den der går helt ind - og bare bliver en del af mine følelser.....

"I danced with you too long...something in the air...something in my eye"....oh :o) den sang græd jeg meget til da jeg blev skilt.....

"raced for the last time...and I know you will hold your head up high....

Ja, denne gang - ved jeg nu, at jeg vil holde mit hoved højt.

Efter min lillesøsters død....åh, kan mærke gråden der kravler frem.........udover sorgen over at hun ikke er en del af vores liv mere....ja, så er mit liv kommet i nye perspektiver. *dybsuk* ...og det er kun godt. Helt ærligt.....det er vel egentlig også det der er så hårdt. Nu får jeg bekræftet at livet ikke er en leg....at jeg skal have det som jeg ønsker det. Nærmest hele tiden. Og ja..alligevel. Så kan man heller ikke leve som om hvert minut er det sidste sekunders tid....eller hva ? Hvorfor ikke ? Nej...det bliver altså for stressende *suk* :o)

Hvad havde hun levet færdigt, siden Gud skulle tage hendes liv ?

Det var ikke hendes uddannelse....den blev hun ikke færdig med. I hendes forhold havde hun dog fået et rigtig godt samliv igang med sin kæreste gennem 5 år. Er det det ? At få en mand på ret køl fra "dårlige kammerater" til fast job og en sød hengiven kæreste ? Alt andet virker forkert - i forhold til de mange andre mennesker hun holdt af og som alle vil savne hende i deres liv.

Der ydes ingen retfærdighed ..ikke efter vores dødelige målestok. Men jeg må acceptere.....og regne med at formålet for mit liv og virke vil ske fyldest - ikke efter hvad jeg mener - men efter den Almægtige.

Lige i denne tid reagerer jeg med en stor stor appetit på sex. Heldigvis har jeg også mine "uskyldige venner" - der minder mig om at livet er andet end sex......

Imorges vågnede jeg, hvor jeg var tændt igen....det er helt utroligt som den energi er så stærk. Det var lige før jeg ringede til ham T, jeg har haft tlf.sex med.....eller efter en mand, som ville have været der i løbet af 5 minutter.

Helt ærligt...så tog jeg mig sammen....og begyndte at heale mig selv. *suk*.....det fik mig nogenlunde "normaliseret".

Da jeg stod op...så tog jeg lige på chat. Og ikke længe efter loggede T på. Oh oooh oh lalaa....*Hahahaa* - nå, men vi vidste jo egentlig ikke hvordan vi så ud. Så måtte vi jo endelig udveksle billeder. Men jeg kunne høre at han så godt ud - og var egentlig ret sej, samtidig med at han var sød. Han synes jeg ser sød ud...og jeg synes han ser sød og frisk ud....jamen, dog. Så var det bare med at gribe telefonen igen :oD *GGG* Han er flot og meget pæn. Jeg er vel køn og meget pæn....og vores seksuelle fantasier matcher faktisk ret vildt godt sammen. Han er heller ikke til noget helt uskyldigt - hvis man kan sige det sådan....det skal være meget dristigt og faktisk ret vildt...ikke rigtig noget de fleste vil - så.....det er jo helt fint at have fundet en der vil snakke fantasier og udløse den energi der er ophobet i kroppen....*ryster lidt på hovedet*.......*smiler*.......vi fik endda grint ret meget sammen bagefter. Det er jo et godt tegn ;o) og nej - vi skal ikke mødes. Vi kan ikke mødes. Derfor er det nok ekstra fedt....for fantasien har ingen forpligtelse...heller ikke til at blive udlevet *Griner Uskyldigt ? Nok nærmere frækt* :o) heldigvis for det...

Fredag har jeg ellers inviteret "mit par" til hyggeleg og rødvin - men jeg har fundet ud af ungerne har noget hjemve, der skal opfyldes. Så med mindre de inviterer mig - eller jeg finder et andet sted vi kan være i....så bliver det ikke til noget. Jeg ved ikke om jeg skulle overveje spa-bad og sauna på et hotel ? Det var måske en god ide ? Vi skal nemlig have taget billeder.....nå, nu ikke så hurtig :o) jeg må tage det som det kommer.....stille og roligt.

Jeg har lige forhørt mig om B fra chatten.,....den fyr har været efter mig i 2-3 år....og han bliver mere ivrig. Jeg har bare hørt at han fyrer fede, drikker og fester en masse og har sine orgier af unge damer. Godt nok er jeg slem...men det er jo sjældent...egentlig. Og når det er...så er det vel egentlig noget som ville blive indfriet hvis jeg havde en kæreste.

Overvejer at tage B ind som fast.....for min ven fra chatten siger - at han er en fin gut. Godt nok lidt udsvævende, ja. Men fin nok.

Hmm....jeg skal ikke tage chancer. det ville være dumt. Jeg har skrevet at han virker til at være en man ikke kan stole på. "Kan man stole på nogen ? " - svarede han så.......den disillusionerede single.....som jeg beskrevet før. Genkender den...men svarede udenom. Han har jo ret.
Nå....lad os se.....er der noget jeg ikke gider, så er det probs.

"Jeg er til at stole på" ...svarede jeg ham forresten. Er altid ærlig....loyal..og oveni købet nok altfor loyal. Tænker her på Pat i London......i mine tanker er han min udkårne. Gad vidst om han eksisterer virkeligt ? Jeg har intet hørt siden 1. oktober......til februar....et par dage før Valentine er det et år siden vi mødtes på chat. På Valentines aften inviterede han mig ellers til middag. Jeg var så dum....at afvise ham, fordi jeg skulle til maling.....få dage efter rejste han for godt. På det tidspunkt vidste han det godt nok ikke....men siden ja...så har jeg savnet ham.

~~ Give me wings....give me space ~~ David Bowie...."Survive"

~~ Wheres the morning in my life ? Wheres the sence in stay in light ? Who said time is on my side ? ~~ elsker guitar-soloen der kommer lige efter. Bare så sej.......

You and I across the floor. U and Me and nothing more....U R the great mistake I never made....I´ve never lied to you....I hated when you lied....I´ll survived your naked eyes.

I love u

I´ll survive...my naked eyes.

Nå.

Ville have skrevet noget om min eksmand. Ja...jeg har vist tilgivet ham. Indset at den tid er overstået. Han vil ALDRIG kunne røre mig med en ildtang efter mine eskapader i mit liv....og jeg ville kede mig... i hans selskab af bare en lækker krop. En smækker krop er ikke nok..

nope...der er lysterne...hvad er mennesket drevet af ? Filosofien skal vist have sin plads i mit liv......så lad mig bare gruble videre over mit liv *GS* ;o)

~~ If I'm dreaming all my life ~~
If I'm dreaming all my life away

Dreaming my life
Dreaming my
Dreaming my life
Dreaming my life away
Oh-oh

*suk*.........lever jeg min drøm ?

Det er på tide til at skabe nye drømme - måske ?

uuuuh...uuuuhhh......nyt kapitel starter, når jeg begynder på min videreuddannelse. Spørgsmålet er om jeg gider at være på mit arbejde ?

Jeg ville være mere lykkelig ved at skulle rejse hele tiden. Min urolige sjæl ville få konkrete vinger sat på....jeg ville flyve ud på arbejde...og finde mit eget univers i storebyens anonymitet. Åh ! Er det ikke bare drifternes trang der udtrykkes her ? Min seksualitet der er krævende ? Eller er det fordi jeg føler mig fanget her, hvor jeg bor ? ....tryghed er så vigtig...intimitet er så vigtigt...men jeg kan ikke.

Jeg kan ikke rumme det.

" The gods forgot they made me - so I forgot them too......My heart is never broken - my patience never tried"
David Bowie - "Seven"...tror stadig der er en flænge....

På den måde kommer jeg ikke videre. Forelskelse er glæde..ikke desperation. Pinligt...men det er absolut noget i den retning jeg vil føle den. Når det kommer til stykket.

Jeg har bare lyst til en stor varm favn.....

........endnu engang......en tryg havn savnes

Søde hilsner

¨SommerFuglen~













Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fanget af en vulkan ? er publiceret 08/01-2003 19:18 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.