Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Så starter vi igen på en ny uge. Jeg synes, at det er herligt at starte ugen med to fridage. Jeg har fået sendt Anne - vores datter afsted i skole og nu sidder jeg og nyder en kop kaffe - HULK - men ingen smøg. Jeg har ikke flere cigaretter og jeg vil lige vente en stund med at tage ud at handle. Det går nok - jeg ryger ikke så meget, men især min morgensmøg sætter jeg stor pris på. Den må jeg så undvære i dag. Mange spørger mig om, hvorfor jeg ikke holder helt op med at ryge, når jeg ikke ryger mere end de 4 -5 cigaretter daglig. - Meget mere når der er fest og rødvin - Jeg nyder, at få en smøg engang imellem og min krop er ligeså afhængig af den kvantum nikotin, som jeg inhallerer, som 30 - 40 cigaretter-kroppen er af sin kvantum.
Det er ikke BARE lige sådan at holde op.

Jeg sidder og planlægger mine fridage. Jeg har bestemt at i dag vil jeg altså have gjort noget ved baggangen.
Sorteret, smidt ud og ryddet op derude. Vi er tilbøjelige til, at gøre rummet til et slags opbevaringssted. Alt hvad vi ikke lige skal bruge, kommer enten i baggangen eller i kælderen - så kan det LIGE stå der - og inden vi ser os om, har det hobet sig op - ihvertfald så meget at det begynder at gå mig på.
Så det er godt nok at få ryddet op engang imellem og få det kasserede kørt på Genbrug med det samme. Jeg kan nok have det i bilen - ellers må jeg køre to gange. Jeg kan ikke finde ud af at spænde traileren efter bilen. Jeg har også første gang tilgode med at køre med sådan en djævel.

Nu nærmer Annes konfirmation sig også. Der er efterhånden kun knap 4 måneder til og der er faktisk mange ting, som skal planlægges og ordnes til den store dag.
Vi skal have ordnet indbydelser og sendt ud. Vi skal tænke på bordkort og bordpynt. Vi skal have fundet ud af, hvad vi vil med kjolen. Vi har talt lidt om, at jeg skal sy den, men jeg tror nu også, at vi skal ud og kigge forskellige steder på kjoler. Heldigvis er trenden ikke længere små "brudekjoler", som pigerne havde på, dengang sønnen blev konfirmeret. Nu er kjolerne meget mere enkle og det kan både Anne og jeg godt lide. Så er der 2. dags tøj, undertøj og sko, som vi også skal have købt. Forsamlingshuset er bestilt for lang tid siden, men vi skal jo have aftalt dagens forløb med husets vært. Vi skal have bestemt menu´en. Der er sikkert 1000 andre ting, som der også skal tænkes på, som jeg ikke lige kan komme i tanke om. Jeg må lave en liste. Desforuden skal der skrives sang og tale - det sidste dog uden Annes deltagelse.
Vi glæder os alle til at forberede den store dag for Anne. Det bliver en hyggelig tid, som vi går i møde.

Nej se, nu kom min mand lige hjem med en smøg til mig. Han skal afsted på arbejde, men vi kan godt nå en kop kaffe sammen, inden han kører igen.

Ha´det godt der ude i samfundet.
Hyggehejsa og godt humør fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt morgentanker er publiceret 27/01-2003 09:40 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.