Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 26 dage siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Så har vi fået sne igen. Udenfor er ALT - også det, som måske ikke ser alt for smuk ud - dækket med et fint, snehvidt pudderlag og solen skinner fra en næsten skyfri himmel. Det er jo herligt og ikke mindre herligt, at jeg netop er kommet hjem i min lune hule fra en lang og "streng" arbejdsdag. Der var sygdom blandt personalet, så vi måtte løbe lidt stærkere.
Dagen igår var lang, for da havde jeg et møde med "min" beboers pårørende efter fyraften. Vi holder gerne et pårørendemøde ca tre måneder efter indflytning, hvor vi kan få snakket om, hvordan det går, hvad der er godt og hvad der er skidt. "Min" beboers pårørende sagde, at det næsten var, som at komme til forældremøde i børnehaven - nu var det bare omvendt. Nåh - det var nu et godt møde - "min" beboer er faldet godt til hos os og de pårørende er meget tilfredse.
Klokken var næsten halvseks, inden jeg var hjemme. Så havde jeg en time til at gøre mig smuk, inden vi skulle til 15 års fødselsdag hos min niece. Ak ja, jeg husker tydeligt, da hun var en lille baby - 11 måneder ældre end vor egen datter. Vi havde en rigtig hyggelig aften hos fødselsdagsbarnet og hendes forældre og de øvrige gæster. Vi blev trakteret med røget laks, små lune retter og til dessert en suveræn kage med en lækker creme. Et par gode glas rødvin hørte også med. Ved midnatstid brød vi op - og ikke nok med en god og gæstfri aften, var vi også så heldige at få en kilo jomfruhummere med hjem til fryseren - så en aften, skal vi rigtig smovse i jomfruhummere herhjemme - fatter og jeg - Det var begyndt at sne, da vi kørte hjemad - men vejen var farbar.

Det var hårdt at komme op i morges - men afsted måtte jeg - velvidende at der var nok at se til på arbejde. Vi var jo kun 2 personale, og min kollega skulle lige ind på lægehuset med en beboer - men alt gik over forventning.
De fleste af beboerne drog endda til nytårsbal sammen med kollegaen - da hun var vendt hjem igen fra lægen - mens jeg blev hjemme i enheden og passede de tre beboere, som var for trætte til at komme med. Samtidig kunne jeg nå at dosere noget medicin og passe telefon og nødkald.

I aften er der dømt ren afslapning foran fjernsynet i en god stol - så bare der kommer en god film at sove i ly ved.
I morgen er der atter en arbejdsdag. Da skal jeg - stadig pga sygdom - arbejde sammen med en aftenvagt, som ikke er vant til arbejdet om dagen. Det ser jeg frem til. Så går jeg heldigvis fra til en dejlig friweekend.

Ikke mere snak denne gang. Pas godt på jer selv derude.

De kærligste hilsner og tanker fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arbejdsdage. er publiceret 30/01-2003 17:32 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.