Så er det atter lørdag.....

Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Så har vi igen lørdag. Sådan en uge går nu hurtig Jeg har fri i dag fra arbejde. En såkaldt feriefridag - og den nydes i fulde drag med at dovne, hygge og være sammen med familien.

Sønnen Jacob er lige kommet hjem - han er flyttet hjem igen efter 12 ugers skoleophold i Silkeborg, som led i sin uddannelse som pladesmed. Det er nu dejligt, at have ham hjemme igen - så må jeg bare huske at købe rigeligt ind af mad og mælk og ting og sager. Det kan nok mærkes på husholdningsbudgettet, at en 2o årig ung mand er i huset. Han skal nu også forkæles lidt - inden længe, sådan cirka 7 måneds penge, så flytter han hjemmefra - rigtig for alvor og så er der endda en skoleperiode og ferie inden den tid.

Jeg sov længe i dag. Sad stadig i nattøj og morgenkåbe, da det ringede på døren. Min mand lukkede op. Det var to fra Jehovas vidner.
Det kan til nøds gå, at de går rundt og stemmer dørklokker for at få lov at forkynde deres budskab - men at de forsøger at dynge skyldsfølelser over på folk, som ikke er interesseret i at høre på deres prædiken er en anden sag. Så bliver jeg mopset og så skal det lige vende engang. Jeg mener, den tro som jeg har, er da ligeså rigtig - set med mine øjne - og så er den potte ude.

Anne forsøgte at finde en veninde at være sammen med i dag - men der var ikke rigtig nogen, som kunne. I stedet tog hun og jeg en tur i Bilka, hvor vi fik handlet mad og lækkerier ind til næste uge, hvor Annes kusine og fætter kommer på ferie. Anne var så heldig at falde over et par seje buks, som hun lige snørede sin mor for.
Det var en god tur - der listedes da også en fastelavnsbolle ned i indkøbsvognen, så der var lidt smovs til eftermiddagskaffen vel ankommet hjem igen.

I aften er min mand og jeg inviteret til efterbarnedåb hos et nabopar. I morgen skal jeg i dagvagt fra klokken 7 - tidlig morgen - og i morgen eftermiddag kommer min bror og svigerinde fra Skjern med deres to børn.

Der er bare hygge og socialt samvær resten af weekenden.

Det var lidt lørdagssnak.

Hyggehejsa fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det atter lørdag..... er publiceret 08/02-2003 17:10 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.