21 år siden

sentimental...

Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
14 dage siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
I dag er jeg virkelig ked af det.....min søsters død er ved at komme helt ind.....hele dagen er jeg blevet mindet om det gennem andre....

........hvorfor er livet så....sådan ? Ubeskriveligt....

Når der sker noget tragisk med død....så har jeg aldrig rigtig fattet det. Aldrig. Selv har jeg tænkt at tage mit liv dengang jeg blev skilt....af bare desperation over ikke at kunne magte livets rummelighed.....kunne ikke rumme det....jeg tog det vist alligevel for let dengang...når jeg kunne tænke sådan. Sørgeligt....åh.....det har søsters død dog .... ja...lært mig. Livet er stort...og slet slet ikke noget man skal tage for givet. For der er ingen logik.... det er der bare. Eller så er det ikke. Søster var bange da hun fik hjerneblødningen....min elskede søster.... hun var slet ikke klar til at skulle dø. Men så var tiden alligevel rindet ud for hende....hvor finder man meningen i det ? Der er ingen mening...ihvertfald ingen ....som nogen overhovedet kan have svar på. Eller er der ? Deter der sikkert nogen der kan svare på...jeg kan ikke.

Livet...er åååh.....*græder samtidig* ubegribeligt..... imorgen vil jeg tage en fridag. Jeg kan ikke rumme mere lige nu. Har bare brug for ro.....tulle lidt rundt hjemme.....er så bange for at depressionen kommer over mig. Men jeg vil huske på at det er sorg jeg bærer på.... hvor jeg dog savner hende. Jeg gjorde slet ikke nok for hende. Slet ikke.....tog hende for givet. Vat ovenikøbet irretirret over at hun flyttede til et andet land. Hvorfor kunne hun ikke bare være hos os og leve blandt sin familie og alle hendes venner ? Vi snakkede faktisk om dette i efteråret. Hun ville tage hjem, når hun var færdig med hendes uddannelse.....

I aften savner jeg mine brødre meget....imorgen vil jeg ringe. ...elsker dem så meget. det bliver dejligt når mor kommer hjem. Ååh...jeg kommer til at græde hos hende. Det får jeg brug for. Min elskede stærke mor...der har lidt den største tab......kan slet ikke forestille hvordan hun har det. Heller ikke kæresten...mit er jo ikke så tungt....trods alt. *dub suk*....må sunde mig.

Kære Lajla...hvem er du engel for nu i denne skrivende stund ?

Uanset hvad....tak for dit væsen. Jeg håber du vidste at jeg elskede dig højt...vi elskede dig højt....meget højt.

Jeg mener ....tak for det væsen du var.

Håber ikke jeg flygter fra mit liv.....med det hæsblæsende tempo jeg tager mig. Må bremse lidt op. Tage roen til mig. Finde roen.....finde roen....suk.

Kærlige hilsner fra mig i denne nat.

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sentimental... er publiceret 10/02-2003 04:29 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.