21 år siden

blev hjemme og mødte storbror

Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 16 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Jeg blev hjemme.....ringede..gav arbejdsopgaver...lagde mig igen. Min ssøn kom hjem...han blev så glad da han fandt ud af at jeg var hjemme. Stolt stod han der med overtøjet og sine 2 medaljer fra byturneringen *GS* så stolt...det havde vi dog slet ikke regnet med :o) dejlig overraskelse.

Faderen og datter var ikke kommet og se ham spille. Jeg vidste det slet ikke....hmm...¨nå, men jeg har idag givet ham en X-box som en gave. Han havde selv 700 kr, så ...jo...nu fik han en markering for sin indsats.

På vejen hjem mødte vi min storebror. Vi stod af sammen og snakkede. Jeg tog ham under armen..og det var bare dejligt. Han spurte til mig...og jeg måtte jo fortælle ham, hvordan jeg havde det. Så jeg fik grædt og grædt på vejen....suk. MIn kære storebror tog hurtigt hjem til sin nye dejlige søde kæreste for at fortælle at han ville tage isg af mig. Det gik hurtigt. Så stod han der allerede. Jeg følte lidt det var for meget...men accepterede og tog imod. Vi fik snakket noget mere...og jeg fik grædt og grædt. Det var dejligt....han trøstede mig så meget. Så tog vi og delte 3 øl oven i masser af smøger og god ny CD med musik fra filmen " i am sam". Filmen er rigtig dejlig og god....derfor jeg valgte CD´en. Godt valgt - for det er god musik fra 60´erne.

Så lasagnen fra fryseren var velvalgt - der blev tid til snak....

Jeg er meget træt.... men jeg fik også danset en masse til datters Shakira-CD. Datter er så frisk - iih, hvor dejligt :o) dejlige unger jeg har. Så dejlige. De giver megen energi. Skønne unger.

Jeg har fået det røde....nok derfor jeg er så sentimental og svag. Det er typisk. Jeg har nemlig for mange mandlige hormoner og...ja...det må være derfor jeg psykisk og fysisk altid bliver så svag. Det bringer dog tingene frem. Rart - trods alt.

Jeg skal slappe lidt af....storebror fik mig til at acceptere mine reaktioner...bare være som jeg er. Ikke moralisere....leve livet. Ja...

Ha det rart derude.....imorgen er der atter en dag. Jeg har megahovedpine - og jeg har mest af alt lyst til at sove den ud imorgen.....men jeg har sagt at jeg kommer på arbejde. Det er en hård tid for mig lige nu. Men jeg ønsker ikke medlidenhed....det er ikke det. Jeg vil bare gerne udtrykke hvordan jeg har det.

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget blev hjemme og mødte storbror er publiceret 11/02-2003 03:09 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.