21 år siden

Deprimeret - men vil give slip~~~

Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Idag var en ordentlig nedtur....mor ringede heldigvis 17.45 og vækkede mig. Var nødt til at spørge om det var morgen eller aften.....snakkede lidt...og kom i tanke om at jeg skulle til ACA. Jeg havde nær droppet det ! Vågnede dog op - ringede efter en taxa. Så var jeg afsted. Jo ! Jeg havde glemt at jeg ikke kan undvære ACA - og havde brug for den inspiration og energiu der er ved at blive mindet om de ting der er i programmet. Det var rigtig dejlig og mere end godt for mig. Dengang jeg var deprimeret havde jeg ikke ACA - der skulle jeg klare mig selv. Overleve. Med ACA bliver jeg mindet om - at jeg skal leve. Ikke overleve. Leve. Leve :o) Gå med kærlighed og formål. Inspireres til at vide jeg ikke er alene. Der er alle de andre rundt om bordet der også synes livet er svært og kaotisk...til tider. Denne aften var en af dem. Vi blev alle inspireret til at se lyset og formålet - på en eller anden måde.

Min hovedpine der var så stærk er ved at forsvinde. Dejligt....jeg tog en beslutning som var emnet i aften " Giv slip" - ja, jeg vil give slip på depressionen i nat - under min søvn :o)

Pat er stadig en mand der kommer frem i mine tanker - ligesom alle de andre mænd - velsagtens. Pat er dog den person som jeg allerhelst ville høre noget fra nu. Undrer mig ikke hvis han har glemt, at det faktisk er 1 år siden vi mødte hinanden....Valentines day is getting closer...

Var på chatten i aften. Det var rigtig dejligt " Alle de "gamle" chattere var der - så det var skide hyggeligt og sjovt *GG* vi tog lidt for meget pis på en enkelt *GS* men det var sjovt. Min unge beundrer på 19 år kom på efter mange måneder. Han er altid så blid og så sød....så jeg fik masser af dejlig kærlighed over chatten ;o) det viser sig at han ved hvem jeg er ! *GG* Den røver *GG* så er det da i det mindste ikke det der skræmmer ham - altså min person. Det er nu også dejligt og bare at flirte. No strings attached. På en eller anden måde vil vi vist gerne mødes. Men et er chat og CyberSpace - et andet er Real Life....fornemmelsen man skaber er nu meget god. Vi nyder da hinandens ømhed - uskyldigt på en eller anden måde. Dejligt. Han troede at det var fordi vi ikke havde fået noget længe...nope, måtte fortællke ham at jeg havde fået vild sex lørdag morgen - og netop derfor nok havde brug for noget ømhed og blidhed :o)

Nå...time for bed.

Ha det rart allesammen. Hovedpinen der var et tegn på ondt i sjælen er ved at forsvinde. Takket være ACA og mine dejlige chatvenner. Overvejer at tage med til en hyggeaften med dem IRL :o) det er nok første gang jeg har lyst til det. Hvis den unge mand tager med - så bliver jeg glad. Gider egentlig ikke rigtig med de andre hoveder. Så bliver jeg bare en slags lille klovn - da jeg alti9d skal agere som sådan en på chatten *GG* hallo - jeg lægger jo selv stilen. Så må jeg også lige agere som fler-strenget ;o) ikke bare....op at køre og fis & ballade :o)

~SommerFuglen~

Enjoy ! :o) i morgen fortsætter livet som før igen....*QnuZz til mig og tak for mig*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Deprimeret - men vil give slip~~~ er publiceret 12/02-2003 04:57 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.