21 år siden

I dag elsker jeg mit liv...:o)

Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Fik Cappuchino til aften.....ååh - og kan bare ikke sove. Eller så er det måske for jeg ikke har "aflagt rapport" her....

Der sker så meeget hverdag.....hverdag når jeg nye mål....også de "dumme" erkendelser :o)

Imorges orienterede jeg mine bosser, at jeg var blevet deprimeret - og derfor måtte holde mig hjemme, men nu havde jeg været til min selvhjælpsgruppe og havde det meget bedre.

Og bedre ? Jep - det havde jeg. Jeg vågnede som jeg plejede. Normal :o)

Universet havde taget imod min depression. Dejligt- tak kære Gud.

Kolleger forstod mig også :o) Tak Kære Gud.

Jeg mødte en chatter...en ny kollega viste sig at kende min X-kæreste og hans venner...osv ...dejligt - tak Gud :o)

Jeg mødte byens flotteste mand, da jeg var ud i byen i ærinde på vegne af firmaet. Sikke dejligt kærligt og blidt strålende smil han sendte mig. Jeg blinkede tilbage af glæde...Tak Gud :o)

Også for at få mig nede på jorden efter 1½ time...så mødte jeg ham igen. Haavde han ventet på mig ? Naah..*GG* det føltes sådan - så kørte han forbi igen. Med et almindeligt smil :o) og jeg smilte alimndeligt tilbage :o) Tak kære Gud for at tage mig ned på jorden igen ;o)

Jeg nåede en masse på arbejdet - men mere ad-hoc-opgaver. :o) Tak Gud, det klarede jeg egentlig godt - selv om jeg var utilfreds over ikke at have nået det jeg ville :o) Tak Gud.

Min søde unge veninde som jeg kalder "tøsen" kom og besøgte mig på arbejdet - right timing, så vi kunne tage en lille tur i Caféen. Vi fniste og grinte vildt - som sædvanligt. Tak kære Gud for at have sendt en glædesfyldt unge, som får mit grin og smil frem. Det er bare så skønt at være sammen med hende ;o)

Så også en skøn film " Drengen der ville gøre det umulige" :o) der var mange temaer i filmen, som jeg kunne relatere til. Tak Gud, du bragte mig påmindelser for mig idag :o)

Chattede hyggeligt..og fandt ud af at unge mennesker også kan lide Jazz og opera. Det betyder at jeg blev mindet om at huske operaen når vi når til Italien :o) tak Gud.

Mødte Solvej :o) som mindede mig om at en ferie altzå giver mange glæder og inspirerede mig til at lege en camping-vogn som transportmiddel i Italien. tak Gud :o)

Mødte også den unge "massør"....han var ved at købe øl...efter en Bowlingtur skulle de have mere. Blev ked af endnu engang at have stødt en på en DysFunc - selv om han har et godt liv....ja, så spilder han den åbenbart med en del flere fester end man lige kan se det på ham. Tak Gud, for at vise det. Jeg har mistet al lysten til at fornøje mig med ham igen. Tak for det. Ikke flere af de samme fælder. Tak for det, Gud :o)

Mine unger er gaver. Havde en god snak med datter om filmen, arbejde og venner. Hvad jeg ønsker for hende, hvordan jeg ser hende og synes hun klarer sig rigtig godt. Sønnen min, er helt væk i sin nye X-Box - han er bare så glad :o)

Mor kommer hjem i morgen :o) vi skal hente hende allesammen. Jeg låner en firmabil, så vi alle kan køre sammen.

I aften blev jeg spurt om jeg ville heale min italienske vens kæreste. Det vil jeg gerne :o) hun skal bare ringe....igår healede jeg også en til ACA-mødet. Tak Gud, for at minde mig om den gave jeg har fået :o)

På søndag skal vi spise middag hos ungernes farmor. Tak for det , kære. Jeg glæder mig allerede til at mære sammenhørigheden igen. Tak kære Gud.

Kære Gud....jeg har mistet lysten til sex igen. Måske ikke så underligt med den heftige aktivitet jeg har haft...men alligevel. Det minder mig om at jeg har noget andet i livet som jeg skal nyde og opdyrke. Tak Gud.

Nu sidder jeg her - og kan ikke sove....er det nu jeg skal takke fro det ? *GG* :oP jaah...nu fik jeg husket at sige tak for alle gode gaver..*synger* som kommer ovenfra :o)

Tak kære Gud, for at lade mig huske at Du findes. At du er der uanset hvad. Hos mig.

Tid til at få orden i livet igen. Den unge "massør" gjorde mig vældig forskrækket. Hvilket viser mig at jeg slet ikke er klar til "noget som helst". Tak Gud, for at minde mig om at passe bedre på mig.

Livet er magi.....jeg skal bare huske at se de små glæder. Til min storebror sagde jeg at jeg havde et sølle liv....men se hvad jeg har af glæder ? :o) Jeg har mange glæder.

Imorgen bliver en prøvelse...det bliver hårdt. For imorgen kører jeg igen på gaden. Igen - sikkert træt. Hvilket kun kan minde mig om at passe bedre på mig og min krop....

jeg kan mærke at jeg ikke spiser så meget mere. Jeg læste at kærlighed og sex får kvinder til at tabe sig....jeg har dem begge. Og vil ikke have de styrer min kropsvægt mere. Jeg har lyst til at mærke at jeg er let....blive stærkere. Jeg MÅ den vej, som jeg tidligere har valgt som en vej for mig.

Dan, Pat, Captain og Hans er ude af min tankevirksomhed. Kan ikke mærke nogen energi ved tanken om dem mere....det må jeg acceptere - måske er jeg alligevel på rette spor ? Ikke lade mig opsluge af luftkasteller - men forholder mig til min virkelighed som den nu engang udarter sig.

Jeg skal elske mig. Mere. Ligesom min glæde kan forplante sig hos mine unger...må jeg varetage dens gødning - som min egen forælder for mig eget Selv - med kærlighed, ømhed og humor.

Tak for i dag, Tak for i aften. Tak for i nat. I dag elsker jeg mit liv.

Tak Gud.

Knus

~SommerFuglen~





Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I dag elsker jeg mit liv...:o) er publiceret 13/02-2003 06:55 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.