Mere medicin tak
David Hansen...
2 måneder, 4 dage siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
16 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Hej....ja, det er sjovt med dagbogen...når der sker en masse, så skriver jeg ikke ret meget.

Idag og igår...var jeg hjemme. Jeg tror jege r ved at få burn-out. Måske var det for højt blodtryk i går.....jeg havde det ihvertfald meget skidt. I dag har jeg det bedre - og faktisk har det været en skøn skøn dag. Tøsen, min fjolleveninde kom og var hos mig i eftermiddag, hvor hun lavede æblekage. Så kom mor med små gule tulipaner og lavede mad....senere på aftenen kom min lillebror og hentede hende, hvor vi så cruisede runft og hørte musik, mens vi snakkede om det ene og det andet :o) dejlig dag *S* Simpelthen. Jeg har det rigtig godt. Jeg skal køre for sidste gang imorgen - nu skal det være slut med at belatse min krop *S* dejlig beslutning. Manden jeg nævnte sidst - ham jeg mødte til fest. Ham ringede jeg til i dag....fortalte at han endelig bare må ringe, også selv om det ikke var for sex. Hvis han har lyst til at snakke. Jeg var ret sikker på at han ikke ville ringe igen. Men det gjorde han til aften ! *GG* Først lod han som om at han ringede forkert, fordi datter tog telefonen. Men det holdt ham ikke tilbage....han ringede igen ;o) dejligt. Jeg skyndte mig ovenpå, så vi kunne snakke i fred :o)

Jeg spurte ham om dagen om han stadig drak...eller *G* omformulerede det anden gang....festede. Nej, han holdt for en uge - 2 uger siden. :o) ohkay....så nu er du faldet til ro ? :o) Jaah....det var han så. Han skal på jagt imorgen med en klike, selv om han ikke rigtig gad. Jeg sagde, det er nu naturen viser sig smuk og det giver kræfter - og livet bliver bare så skønt :o) han var enige....men han havde en vagt på lørdag, som han skulle finde en afløser til. Det var han opfordret til....men det lyder ikke som, at han vil det...alligevel. Han vil ringe til mig i morgen aften, når jeg er ude at køre. Endelig får han min mobil. Jeg fik da også fortalt at nu var jeg alene uden unger den næste uge... og at han godt måtte bide sig mærke i det *GS*

Jeg vil ikke være vildt forelsket...jeg vil bare være der. Jeg vil gerne mærke ham.....snakke med ham...nyde synet af ham. Høre på ham...lytte til ham...griune med ham :o) Er jeg forelsket ? Er det en moden forelskelse ? Jeg ved det ikke....jeg ved bare at vi har det godt sammen. Nede på jorden på en eller anden måde. Jeg har bare brug for at mærke en person som jeg holder af...at han så ser godt ud...ja - det er jo en sidegevinst. Jeg synes selv jeg ser godt ud....*GS* og vi snakker og swinger egentlig roligt sammen. Han har det ikke helt godt....det kan jeg høre. Lad mig bare være hans stabile baggrund for en tid, for jeg er god til at være loyal. Jeg vil bare ikke holde op med ....ja, hvad nu ? Jeg har faktisk allerde nogen frække aftaler i den nærmeste fremtid...dem vil jeg gennemføre. Uanset. Tidligere så havde jeg..ligesom jeg havde det sådan sidste gang jeg var til chat-fest. Så kunne jeg være sammen med en anden - men nej. Jeg havde kun lyst til ham. Tiden må vise....en ting er sikkert. Jeg bliver nok forvirret....men jeg bliver endnu mere glad hvis jeg kan tilbringe noget tid med ham. Evt. hele næste uge *GXS* se...! Der går min planlægningskalender allerede i gang. Jeg må minde mig om - at det er slut med at planlægge noget for andre - for derved at blive skuffet - igen.

Jeg har også "truffet" en anden mand på chat......og har planlagt lørdag eftermiddag med ham.....tænk hvis L vil være sammen med mig lørdag ? Og ham fra chatten....dukker op hos mig.....jeg kan jo ikke smide L ud....det er han for lækker til.....ohkay...jeg må afvente situationen. Hvis L ringer i morgen aften og planlægger at mødes...så mailer jeg til den anden ;o)

smart

Forresten en kammerat fra Canada er i byen hos A & B - ham skal jeg også se lørdag.....hold da op - der sker noget :o)
ja, det er ikke et kedeligt liv jeg har :o) livet er da skønt...jeg må give mig tid til det ;o)

Ha det skønt *SSS*SSS* og god weekend til alle

*QnuZ*

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overblik igen... er publiceret 14/03-2003 03:13 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.